Telung Aplikasi Sampeyan Kudu Mbukak Bisnis E-commerce kanthi Efisien

Aplikasi E-commerce

Ana akeh pengecer e-commerce - lan sampeyan kalebu salah sijine. Sampeyan lagi entuk wektu sing dawa. Kayane sampeyan kudu bisa bersaing karo paling atusan ewu toko online saiki ing Internet saiki. Nanging kepiye carane sampeyan nindakake?

  1. Sampeyan kudu nggawe manawa situs web kaya narik kawigaten sabisa Yen kurang dirancang, ora duwe jeneng apik, font sampeyan cilik banget (utawa gedhe banget), logo sampeyan dicampur karo latar mburi toko online, tombol navigasi ana ing lokasi sing kikuk (pikir bar telusuran!), utawa yen warna sing wis dipilih ing situs web sampeyan ora cocog karo budaya sing sampeyan adol, mula kudu dipikirake maneh desain sampeyan. Yaiku titik wiwitan sampeyan.
  2. Yen toko e-commerce sampeyan duwe profesional ngrasakake, mula sampeyan kudu ndeleng produk sing sampeyan adol. Apa ana sing narik kawigaten para pamirsa sing paling jembar, utawa apa sampeyan ngarahake kohort pelanggan sing luwih spesifik? Salah siji cara ora apa-apa, nanging bisa uga nggayuh sukses yen sampeyan ora nyedhiyakake klien. Uga barang-barang sing berkualitas, utawa impor sing murah? Yen produk sampeyan ambruk, sampeyan uga bakal ilang.
  3. Coba deleng marketing. Kepiye marketing bisnis sampeyan? Situs sing sampeyan pariwara lan sepira efektife platform kasebut? Apa gunane dhuwit kanthi apik? Priksa manawa sampeyan entuk dhuwit paling gedhe lan upaya sampeyan bisa uga efisien.

Yen kabeh wis bisa digunakake, mula saiki wis wancine lancar bisnis sampeyan. Yen wis ana kabeh, sampeyan bisa miwiti proses lan fungsi masing-masing kanggo nambah layanan pelanggan, kacepetan layanan, lan replenishment barang dagangan.

Kanggo mbantu sampeyan babagan aspek bisnis, kita ngrembug sawetara aplikasi sing paling apik kanggo ngatur toko e-commerce.

Google Analytics

The Google Analytics app bakal menehi pinunjul ing aspek pemasaran bisnis lan penjualan sampeyan. Aplikasi iki ngidini sampeyan nglacak kunjungan situs web sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng nomer tontonan sing ditampa saben kaca. Sampeyan uga bisa ndeleng nomer kunjungan sing ditemoni sajrone wektu, sing ditemtokake dening filter sing wis disetel ing app.

Aplikasi iki ngidini sampeyan ndeleng asal mula. Umume prospek pelanggan bisa uga tuku situs e-commerce saka luar negeri lan sampeyan ora ngerti. Ndeleng petunjuk kasebut bakal ngidini sampeyan ngowahi model bisnis lan nyedhiyakake toko online luwih akeh menyang klien asing sing kepengin tuku produk sampeyan.

Kajaba iku, kanthi ndeleng kaca sing adol, sampeyan bisa ndeleng jinis produk sing dituku pelanggan. Iki bakal menehi kesempatan kanggo mbusak barang sing ora adol lan nggawa produk sing dikarepake pelanggan.

Mlebu kanggo Google Analytics

Oberlo

Iki app apik banget! Bisnis bata lan mortir kudu ngandelake model sing luwih tradisional kanggo nyedhiyakake toko karo produk: dheweke kudu golek grosir sing nggawa produk sing pengin digawa ing toko, banjur tuku kanthi jumlah akeh supaya bisa entuk rega paling murah (utawa amarga grosir mbutuhake ukuran minimal supaya bisa digayuh).

Banjur dheweke kudu ngenteni produk teka pirang-pirang minggu mengko. Ing kasus karo pengecer rantai kayata Wal-Mart lan Target, barang-barang grosir kasebut kudu luwih dhisik dikirim menyang pusat distribusi sadurunge diatur, dimuat kanggo saben toko, banjur dikirim menyang toko sing kapisah.

Pengecer e-commerce bakal gumantung marang grosir tradisional kanggo mayoritas produke. Nanging wektu saya ganti, lan Oberlo menehi toko online cilik kanthi cara adol produke.

Aja tuku saka supplier kanthi akeh, sampeyan ora prelu pesen - paling ora nganti pelanggan menehi pesen. Oberlo ngidini sampeyan ngimpor produk saka ewonan pemasok langsung menyang toko online. Sampeyan banjur bakal menehi pesanan pelanggan karo pemasok. Pemasok banjur bakal ngirim pesen menyang lawang ngarep pelanggan.

Iki minangka pangowahan sing gedhe kanggo hubungan pengecer / grosir amarga pengecer ora kudu mbayar produk sing akeh. Barang kasebut langsung saka grosir menyang sing tuku.

Ndhaptar Gratis ing Oberlo

SalesforceIQ

SalesforceIQ minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo sampeyan Manajemen Relationship Customer. Aplikasi iki menehi kemampuan kanggo nanggepi masalah pelanggan; yen ana masalah ing proses kasebut, para pelanggan mesthi bakal menehi ngerti. Aplikasi CRM iki bakal ngidini sampeyan nanggapi masalah kasebut, saka sudut pandang pelanggan lan saka sudut pandang internal sampeyan dhewe. Sampeyan bisa miwiti ndandani masalah kanthi cepet.

SalesforceIQ uga nggabungake kabeh saluran media sosial dadi siji platform utama. Sampeyan bisa nyedhaki tamu sing seneng lan sesambungan karo wong-wong mau, matur nuwun kanthi cara kabeh bisa ndeleng. Sampeyan uga bisa melu karo kanca lan kanca kanca saka pelanggan kanthi tujuan ngowahi dadi pelanggan anyar. Kanthi aplikasi CRM iki, sampeyan bisa ngasilake bisnis baleni uga miwiti aliran pendapatan anyar kanggo toko e-commerce.

Kanthi aplikasi kasebut, sampeyan bakal bisa ngatur bisnis kanthi luwih efektif lan efisien. Sampeyan bakal bisa njaga pilihan produk lan saham nalika nggunakake interconnectivity karo vendor lan supplier kanggo nambah cepet.

Sampeyan uga bakal bisa ngatur hubungan klien lan interaksi, lan pasar karo calon wong liya. Tinjauan penjualan saka aplikasi kasebut uga bakal menehi katrampilan kanggo reaksi tren bisnis kanthi nyata, menehi sampeyan kesempatan kanggo nambah penjualan ing dina sing padha.

Liwat aplikasi kasebut, sampeyan bakal nggawe bisnis luwih efisien lan kompetitif.

Mlebu kanggo nyoba SalesforceIQ Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.