Janjian: Penjadwal Online Kabeh-Ing-Siji Kanggo Bisnis Sampeyan

Janjian

Bisnis sing duwe penawaran adhedhasar layanan terus golek cara kanggo nggampangake klien supaya tuku layanan utawa cadangan wektu. Alat jadwal janjian kaya Appointy minangka cara sing apik kanggo nggayuh iki amarga sampeyan bisa menehi kenyamanan lan keluwesan pesenan online 24 × 7 ditambah karo tunjangan tambahan kanggo pambayaran online sing aman, notifikasi pesenan instan, lan nul kaping pindho. 

Ora mung iku, alat kabeh-siji kaya Janjian uga bisa mbantu sampeyan ngatur bisnis kanthi luwih efektif, ngawasi produktivitas staf, lan ngembangake bisnis kanthi fitur pemasaran sing bener. 

Jadwal Jadwal Online: Ringkesan Solusi

Janjian minangka piranti lunak penjadwal janjian online sing nyedhiyakake platform sing gampang digunakake kanggo pesenan online, kanthi pangeling otomatis, pamroses pembayaran, aplikasi seluler, lan liya-liyane! Mbantu sampeyan ngatur lan ngembangake bisnis kanthi entuk klien anyar lan nahan sing wis ana.

Luwih saka 200,000 pamilik bisnis saka macem-macem industri kayata tutor, salon, spa, kesehatan lan fitness, layanan profesional, pamrentah lan sektor swasta, kantor medis, operasi bisnis, lan tim, lan liya-liyane - ngandelake marang Appointy. 

Janjian mbantu bisnis sampeyan kanthi entuk manfaat ing ngisor iki:

24 × 7 Pesenan Online

Kanthi Appointy, klien sampeyan bisa gawe jadwal janjian karo sampeyan kapan wae, ing endi wae, miturut sing dikarepake. Tumindak kaya resepsionis 24 × 7, sing ngatur jadwal sampeyan lan ngirit saka repot janji kanthi manual kanthi nggunakake telpon utawa email. Klien bisa ngakses kaca pesenan miturut kenyamanan. Kajaba iku, sampeyan ora prelu kuwatir janji janjian sing wis dipesen ing njaba jam kerja! 

Klien sampeyan bisa gawe jadwal kanthi gampang kanthi proses pemesanan sing gampang. Yen dibutuhake, dheweke bisa mbatalake utawa gawe jadwal janjian maneh sajrone sawetara detik! Janjian uga ngidini sampeyan ngatur kaca pesenan supaya cocog karo gambar merek sampeyan. 

Portal Pesenan Ditunjuk

Generasi Utama Multi-Saluran

Nambah visibilitas online bisnis sampeyan lan saiki ing endi klien - Google, Facebook utawa Instagram! Integrasi pesenan Appointy mbantu sampeyan nggunakake kekuwatan media sosial supaya luwih akeh klien.

Kanthi Appointy, sampeyan bisa nambah tombol 'Book Now' menyang Google MyBusiness, Facebook, lan Instagram sampeyan kanggo ngonversi pengunjung profil sing melu dadi klien sing mbayar. Tombol buku saiki bakal njaluk pengunjung profil nggawe jadwal janjian karo bisnis sampeyan ing aplikasi kasebut. 

Kanthi cadangan karo integrasi Google, klien bisa kanthi gampang nemokake lan Book langsung saka Google Search, Maps lan situs web RwG. Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngasilake luwih akeh klien anyar tanpa mbayar repes!

Perlindhungan Tanpa Pertunjukan

Appointy ngidini sampeyan ngirim pangeling liwat email lan SMS menyang klien sadurunge janjian kanggo nyuda acara sing ora ditampilake lan mbatalake menit pungkasan. Klien sampeyan bisa kanthi gampang gawe jadwal maneh yen ora bisa entuk utawa menehi informasi sadurunge supaya sampeyan bisa ngisi slot kosong lan ora bakal kelangan bathi.

Integrasi Pembayaran

Appointy integrasi karo aplikasi pembayaran populer kayata Paypal, Stripe, Square kanggo nyedhiyakake pilihan pambayaran cepet kanggo klien nalika pesenan utawa checkout. 

Sampeyan bisa milih nampa pembayaran online kanthi lengkap, sebagean, utawa ora ana nalika pesenan. Prabayar online bisa mbantu sampeyan ngindhari pesenan sembrono lan menehi perlindungan batal. 

Integrasi Appointy's Square POS otomatis ngisi rincian janjian lan njamin proses checkout cepet lan lancar kanggo klien sampeyan. 

Kalender Penjadwal wektu nyata 

Kalender wektu nyata Appointy ngidini sampeyan ndeleng jadwal dina kanthi cepet, kanthi akeh jadwal staf ing layar siji. Temtokake kesenjangan lan isi slot kosong kanggo ngatur wektu sing efisien. 

Sampeyan bisa ngganti kasedhiyan kapan wae saka tanggalan. Kajaba iku, ngidini sampeyan ngrancang ulang kanthi gampang nganggo fitur seret lan culake. 

Appointy uga ndhukung sinkronisasi rong arah karo tanggalan pribadi utawa profesional sing populer kaya Google Cal, iCal, Outlook, lan liya-liyane supaya sampeyan bisa terus ngetrapake jadwal dina sampeyan. 

Appointy Desktop, Mobile, lan Tablet

Manajemen Staff lan Klien 

Janjian ngidini sampeyan menehi kredensial login kanggo staf, supaya bisa ngontrol jadwal, kasedhiyan, lan godhonge. Sampeyan mbantu sampeyan ngatur staf kanthi cerdas, kanthi menehi janjian menyang sumber sing paling akeh / paling sibuk, lan nambah produktivitas. 

CRM Appointy ngidini sampeyan lan staf menehi pengalaman klien sing dipersonalisasi kanthi nglacak prilaku. Simpen rincian penting kaya tanggapan formulir asupan, kegiatan janjian, riwayat tuku, cathetan lan liya-liyane ing sak panggonan. 

Sampeyan uga bisa kanthi klompok klompok kanthi cerdas adhedhasar atribut utama kayata kegiyatan, tanggapan, lan kasetyan supaya fokus karo klien sing bener lan nyayangke kanthi efektif.

App Mobile

Kanthi app pesenan janjian Appointy, sampeyan bisa ngatur kabeh bisnis ing telpon. Atur penjadwalan, pembayaran, tanggalan staf, janjian, lan liya-liyane liwat app nalika mbukak. 

Konsultasi Virtual

Integrasi Appointy karo Zoom ngidini sampeyan njadwalake konsultasi online, rapat jarak jauh, konferensi, kelas virtual, utawa webinar. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggedhekake jangkauan bisnis ing macem-macem zona wektu, kanthi global.

Saben pesenan nggawe link rapat Zoom kanthi otomatis lan kelas virtual utawa sesi kanthi otomatis ditambahake ing tanggalan sampeyan.

Rincian janjian virtual ditampilake ing kaca konfirmasi pesenan, lan dikirim kanthi konfirmasi email / teks otomatis lan notifikasi pangeling kanggo kabeh peserta. Kanggo gabung, klien kudu mung klik link Zoom lan app Zoom bakal diluncurake!

Pesenan Zoom Janjian lan Konfirmasi

Analytics & Pelaporan

Analitik lan pelaporan Appointy mbantu sampeyan nglacak indikator kinerja utama kayata janjian, kepuasan klien, penjualan, kinerja staf lan liya-liyane kanthi nyata. Tansah nginggil kinerja sampeyan lan njupuk keputusan adhedhasar data kanggo nambah metrik bisnis kasebut.

Miwiti Kanthi Appointy

Nyetel Janjian kanggo bisnis kanthi 3 langkah sederhana: 

  1. Setel - Ketik layanan lan jam kerja. Tambah buffer, blok kaping kanggo nurun jadwal urip nyata sampeyan.
  2. Share - Nuduhake URL kaca pesenan karo klien. Tambahake menyang situs web, Google Bisnisku, Instagram, Facebook, lan saluran liyane. 
  3. nampa - Nampa pesenan saka klien 24 × 7. Ayo klien jadwal dhewe, jadwal maneh, lan batal miturut penake.

Appointy minangka salah sawijining pimpinan industri ing domain penjadwal janjian. Kanthi model rega freemium, ndhukung kabeh bisnis ukuran. Iki uga nggawe piranti lunak penjadwal janjian sing digawe khusus kanggo perusahaan / bisnis gedhe kanggo memenuhi kebutuhan merek khusus lan jadwal khusus.

Nggawe Kesaksian Pelanggan

Siap ngembangake bisnis karo Appointy?

Mulai Uji Coba Janjian 14 Dina Dina Iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.