Appointiv: Streamline lan Otomatis Jadwal Janjian Nggunakake Salesforce

Penjadwalan Janjian Salesforce Appointiv

Salah sawijining klien kita ana ing industri kesehatan lan njaluk supaya audit nggunakake Salesforce uga menehi sawetara latihan lan administrasi supaya bisa nggedhekake bali ing investasi. Siji kauntungan nggunakake platform kaya Salesforce yaiku dhukungan sing luar biasa kanggo integrasi pihak katelu lan integrasi sing diproduksi liwat pasar aplikasi, AppExchange.

Salah siji saka owah-owahan prilaku pinunjul sing wis dumadi ing lelungan panuku online punika kemampuan kanggo poto-layanan. Minangka panuku, aku pengin riset masalah online, ngenali solusi, ngevaluasi vendor, lan… wekasanipun… tekan ing garis finish minangka aku bisa sadurunge saben kudu ngubungi sales person.

Jadwal Janjian Otomatis

Kita kabeh wis ngliwati jadwal neraka… makarya bolak-balik ing antarane kabeh pembuat keputusan utama ing email kanggo nyoba golek wektu sing trep kanggo nyambungake lan rapat. Aku ngremehake proses iki… lan kita nandur modal ing jadwal janjian otomatis kanggo prospek lan klien kita ketemu karo kita.

Penjadwalan janjian kanthi otomatis lan mandiri minangka cara sing apik kanggo nambah tarif jadwal janjian kanggo tim penjualan sampeyan. Platform kasebut mbandhingake tanggalan lan nemokake wektu umum ing antarane partai, malah kabeh tim. Nanging kepiye yen organisasi sampeyan nggunakake Salesforce lan mbutuhake kegiatan kasebut direkam ing Sales Cloud?

Appointiv nggawe jadwal janjian rumit gampang karo solusi fleksibel sing disesuaikan sing 100% didhukung dening Salesforce. Otomatis pangolahan manual lan nonton karya wiwit mili! Appointiv yaiku a app Salesforce asli tegese sampeyan mung ngundhuh saka AppExchange lan miwiti - ora perlu integrasi!

Kanthi Appointiv, sampeyan bisa ngidini klien nggawe lan ngatur janjian dhewe amarga kasedhiyan kabeh tim sampeyan dianyari ing Salesforce kanthi wektu nyata, ora preduli tanggalan sing digunakake. Appointiv nyedhiyakake solusi jadwal tanpa repot sing malah nampung sawetara anggota tim kanthi jadwal lan tanggalan sing beda-beda.

Persiyapan gampang, nggabungake formulir web lan ngatur merek sampeyan liwat aplikasi Appointiv:

Penjadwalan Janjian Salesforce

Rega kanggo Appointiv adhedhasar saben pangguna… lan sampeyan bisa uga nggabungake host rapat eksternal sing ora duwe lisensi Salesforce kanthi biaya sing luwih murah. Rega transparan uga tegese:

  • Ora ana lisensi tambahan sing dibutuhake kanggo pangguna Pengalaman Salesforce (Komunitas).
  • Ora ana lisensi Salesforce ekstra kanggo akses API sing dibutuhake kanggo organisasi Salesforce Professional Edition.
  • Ora ana lisensi Salesforce ekstra sing dibutuhake kanggo nyiyapake host non-Salesforce.

Appointiv ora nate nyimpen data pelanggan ing njaba conto Salesforce sampeyan… dadi ora ana keprihatinan babagan masalah regulasi lan situs pihak katelu sing bisa nyerna utawa ngirim data bolak-balik.

Miwiti Uji Coba Gratis Appointiv Panjenengan

Pambocoran: Aku partner ing Highbridge nanging ora duwe hubungan karo Appointiv.