Saiki kasedhiya ing Apple News!

warta apel 1

Format seluler terus diluncurake - kanthi Google ngluncurake AMP, Facebook mbukak Artikel Instan, lan Apple mbukak Apple News! Kita wis ngrampungake integrasi AMP ing situs iki, dikirim menyang Facebook kanggo ijin Artikel Instan, lan seneng ngumumake manawa kita wis ditampa ing Apple News!

Yen sampeyan nggunakake piranti seluler, cukup klik tombol warta ing ngisor iki, lan sampeyan bakal bisa maca artikel kasebut.

Apple News

Format kasebut khusus kanggo saben platform supaya pengalaman sampeyan dioptimalake. Yen sampeyan minangka penerbit lan pengin nyedhiyakake konten sampeyan ing Apple News, sampeyan bisa ndhaptar News Publisher ing iCloud.

Yen sampeyan mbukak WordPress, sampeyan bisa ndownload Nerbitaké menyang Apple News Plugin WordPress. Sawise ndhaptar program lan nginstal plugin kasebut, sampeyan bakal disetujoni lan dijaluk ngirim crita. Plugin kasebut mbutuhake sampeyan ngisi sawetara API setelan, banjur sampeyan ngirim crita. Sampeyan bakal nampa email liyane yen sampeyan wis disetujoni lan wiwit saiki, artikel sampeyan bakal kanthi otomatis diterbitake menyang News.

Bebarengan karo aplikasi seluler apik tenan saka Bluebridge, kita seneng banget babagan pamiarsa lan keterlibatan sing bisa dideleng liwat seluler. Maca seluler dadi luwih cepet tinimbang media liyane - mula penting sampeyan nggunakake alat kasebut kanggo nggedhekake konten sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.