Apa Pemasaran Apple Ngisep?

Depositphotos 24060249 s

Sapa pemasaran sing pancen menang ing kene, Apple utawa Microsoft? Klik liwat yen ora ndeleng video kasebut.

Pos iki diilhami dening pacelathon sing dakgabungake Microsoft entuk bathi maneh nglawan Apple. Obrolan kasebut terus ing Twitter kanthi tweet sing apik saka Kara:

saka karaweber: @douglaskarr seneng karo kiriman dina iki. Snarky wis ora ana, & kampanye "Aku Mac" wiwit diwaca nyenengake. (FTR, aku uga penggemar Apple).

Muga-muga iki nyebabake debat gedhe. Apple dianggep minangka salah sawijining tim pemasaran paling apik ing Teknologi saiki, nanging aku wiwit mikir babagan gaweyane. Apa pemasaran duwe peran gedhe ing sukses Apple anyar? Utawa mung penghasilan sing bisa digunakake? Aja nyampur produk karo pemasaran babagan iki - Aku ngerti manawa iPhone minangka game changer ing industri kasebut. Pitakonku yaiku apa Apple ora duwe produk sing apik, apa pengaruh marketing ing pertumbuhan penjualan Apple kanthi gedhe?

Apa pancen pemasaran Apple sing nggawe bedane?

Yen penghasilan saiki angel lan bisa entek, konsumen lan bisnis kudu njupuk keputusan tuku sing luwih angel. Amarga Microsoft menang pangsa pasar saka Apple ing barang kaya laptop, katon Microsoft menang perang regane. Yaiku, pemasaran Apple kanggo desain sing apik, apik, gampang digunakake, lan kurang masalah… durung bisa digunakake.

Iki tegese konsumen sing cerdas ora percaya yen biaya Apple luwih larang maneh. Apple ora ngatasi kasus kasebut ... lan aku ora percaya (uga Kara) manawa iklan iklan ngewangi dheweke. Nyatane, aku mikir bisa uga keprungu kaya bocah-bocah manja sing gumunggung karo dolanane sing paling anyar lan menehi driji menyang perusahaan kasebut (aku lan sampeyan).

Sampeyan bisa uga wis wayahe mateni kabeh kampanye Mac vs. PC.

Unsur utama kanggo pemasaran sing apik yaiku pas wektune. Penting supaya pemasaran sampeyan tetep relevan karo pamirsa ... lan owah-owahan ekonomi sing nyebabake keputusan tuku wong. Asile, kunci kanggo nyetel sing cocog. Wayahe Apple bisa nyetel.

9 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Aku mikir paragraf pungkasan sampeyan nerangake kenapa Apple kelangan pangsa pasar. Pola pikir konsumen wis owah drastis sajrone taun kepungkur lan Apple durung ngganti strategi pemasaran. Microsoft wis, ing ngisor $1500 iklan laptop langsung menyang jantung konsumen biaya sadar.

    Adam

  2. 2
  3. 3

    Aku padha, lan wis sawetara wektu, marketing kanggo tingkat kawruh tartamtu. Kanggo wong sing pancene ora pengin tinker ing kabeh karo mesin sing (mesthi dudu kula), marketing efektif amarga nyoba kanggo nuduhake carane prasaja. Iklan dheweke sing promosi "Genius" ora ana apa-apa kanggo aku, aku pancene ora pengin lan ora bisa menyang mall sing rame sajrone jam kerja normal, nanging aku BISA nelusuri online kanggo njaluk bantuan saka 90% + pangsa pasar PC pangguna. Iklan "Eliminasi" dheweke nyoba ngandhani yen mung siji pilihan sing apik, nanging nalika aku tuku laptop paling anyar, Mac dilewati amarga ora duwe set fitur sing dibutuhake, nanging aku bisa nemokake PC sing pas. sing wis kabeh aku wanted.

  4. 4

    Aku penggemar saka jabs subtle digawe ing saperangan pisanan seri Mac nambah. Nanging aku panginten padha njupuk banget negatif saka siji bab 9 months ago, bab wektu "Vista bashing" wiwit. Wiwit kuwi, panemuku babagan iklan-iklan kasebut terus mudhun.

    Kanggoku, iklan sing luwih anyar nindakake tugas sing luwih apik kanggo nggawe pangguna Mac sing wis ana luwih unggul babagan pilihane tinimbang nggawa pangguna anyar menyang lipatan. Alon-alon (lan lucu) nuduhake keuntungan produk sampeyan lan wong bakal teka ing sisih sampeyan. Overtly ngenyek kompetisi, lan ora langsung sing nggunakake, lan sampeyan resiko alienation lan wangkal nolak malah nimbang owah-owahan.

    Aku ora yakin carane efektif iklan Microsoft Laptop Hunter sakabèhé, nanging padha paling nduduhake rega lan macem-macem kaluwihan saka komputer basis Windows. Aku wong, Aku wanted $2,800 17″ MacBook Pro, nanging aku tuku $325 Windows basis netbook. Netbook punika ngelawan lengkap saka MacBook Pro, nanging prabédan rega nyebabake kula reconsider apa penting vs.

    Apple mesthi bakal duwe penggemar teknologi sing setya, lan uga ana sing gelem mbayar luwih akeh kanggo panggunaan sing luwih gedhe. Nanging ekonomi saiki meksa luwih akeh wong nggawe keputusan adhedhasar biaya ngarep, lan iki durung nate dadi segmen pasar ing ngendi Apple katon bersaing. Lan iklan sing saiki ora bisa nambah kahanan iki, luwih apik utawa luwih elek.

  5. 5

    Sadurungé aku krungu Merlin Mann ngomong yen tuku Apple ora worth dhuwit, banjur iku ora worth dhuwit–kang aku pracaya.

    Pambocoran: Aku nggunakake Mac ing karya lan mesin Windows ing ngarep.

  6. 6

    Aku mikir sampeyan bingung marketing lan iklan.

    Pemasaran Apple wiwit bali Jobs ora bisa dipungkiri, nalika sawetara iklan lan kampanye individu sok-sok ilang.

    Aku percaya manawa argumentasi manawa sukses gedhe saka Apple amarga marketing pancen salah. Landasan strategi Apple mesthi nggawe produk sing apik, dudu pemasaran sing apik.

    iPod sukses ageng ora amarga saka iklan siluet nari, nanging amarga iku / produk fenomena sing ana / adoh lan ndhuwur luwih saka tindakan liya ing pasar.

    Preduli saka kahanan ekonomi, konsumen bakal tansah mbayar kanggo produk gedhe. Apple didegaké ing resesi lan terus berkembang ing resesi iki.

    Pratelan manawa Microsoft entuk pangsa pasar ing Apple bisa uga rada durung wayahe. Ing laporan sing dakdeleng kaya-kaya ngaku ngelawan.

    • 7

      Hi Brian!

      Sanajan aku nyebutake iklan, aku isih takon babagan pemasaran, dudu pariwara. Aku uga ora takon produk sing luar biasa. Aku nanggapi komentar iki liwat Ipod lan laptop pilihanku yaiku MacBookPro. Pitakonanku yaiku sepira bobote strategi pemasaran Apple sajrone sukses? Apa mung kasugihan sing dadi peran?

  7. 8

    Doug,

    Aku seneng diskusi iki. Matur nuwun kanggo miwiti. Ing pandanganku, Apple wis lan bakal terus duwe marketing sing apik. Perusahaan kasebut wis ngalami akeh kemunduran, sebagian amarga pinter marketing lan kemampuan kanggo nyetel dhuwit. Kampanye iklan saiki mung siji unsur saka strategi, sing aku mikir akeh komentar fokus ing dicokot banget akeh banget. Aku referensi kanggo iklan ing wiwitan sijine wong ing trek kasebut. Ora preduli, strategi pemasaran Apple kalebu luwih akeh tinimbang iklan taktis. Perencanaan produk, rega, posisi, desain, lan wektu sing dileksanakake liwat iklan sing ditargetake, pr, acara, lan strategi lan taktik dodolan langsung lan ora langsung liyane bakal njaga perusahaan iki ing ngarep diskusi marketing kanggo wektu sing suwe.

  8. 9

    Woy Douglas, nuwun kanggo ninggalake komentar mati-topik, nanging misale jek link pisanan, sing ngandika klik mbuwang kanggo ndeleng video, link metu menyang video ndadékaké kanggo 404 kaca, "Kita ora bisa nemokake sing! Kowe sing kesasar utawa awake dhewe!”. Sepisan maneh… Nyuwun pangapunten kanggo komentar sing ora ana topik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.