Apa Pemasaran Apple Ngisep?

Depositphotos 24060249 s

Sapa pemasaran sing pancen menang ing kene, Apple utawa Microsoft? Klik liwat yen ora ndeleng video kasebut.

Pos iki diilhami dening pacelathon sing dakgabungake Microsoft entuk bathi maneh nglawan Apple. Obrolan kasebut terus ing Twitter kanthi tweet sing apik saka Kara:

saka karaweber: @douglaskarr seneng karo kiriman dina iki. Snarky metu, & kampanye "Aku Mac" wiwit diwaca lucu. (FTR, aku uga penggemar Apple).

Muga-muga iki nyebabake debat gedhe. Apple dianggep minangka salah sawijining tim pemasaran paling apik ing Teknologi saiki, nanging aku wiwit mikir babagan gaweyane. Apa pemasaran duwe peran gedhe ing sukses Apple anyar? Utawa mung penghasilan sing bisa digunakake? Aja nyampur produk karo pemasaran babagan iki - Aku ngerti manawa iPhone minangka game changer ing industri kasebut. Pitakonku yaiku apa Apple ora duwe produk sing apik, apa pengaruh marketing ing pertumbuhan penjualan Apple kanthi gedhe?

Apa pancen pemasaran Apple sing nggawe bedane?

Yen penghasilan saiki angel lan bisa entek, konsumen lan bisnis kudu njupuk keputusan tuku sing luwih angel. Amarga Microsoft menang pangsa pasar saka Apple ing barang kaya laptop, katon Microsoft menang perang regane. Yaiku, pemasaran Apple kanggo desain sing apik, apik, gampang digunakake, lan kurang masalah… durung bisa digunakake.

Iki tegese konsumen cerdas ora percaya yen biaya Apple luwih larang maneh. Apple ora ngatasi kasus kasebut… lan aku ora percaya (uga Kara) manawa iklan iklan ngewangi dheweke. Nyatane, aku mikir bisa uga keprungu kaya bocah-bocah manja sing gumunggung karo dolanane sing paling anyar lan menehi driji menyang perusahaan kasebut (aku lan sampeyan).

Sampeyan bisa uga wis wayahe mateni kabeh kampanye Mac vs. PC.

Unsur utama kanggo pemasaran sing apik yaiku pas wektune. Penting supaya pemasaran sampeyan tetep relevan karo pamirsa… lan owah-owahan ekonomi sing nyebabake keputusan tuku wong. Asile, kunci kanggo nyetel sing cocog. Wayahe Apple bisa nyetel.

9 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Aku ngira paragraf pungkasan sampeyan nerangake sebabe Apple kalah pangsa pasar. Pola pikir konsumen wis owah banget sajrone setaun kepungkur lan Apple durung bisa ngganti strategi pemasaran. Microsoft duwe, iklan laptop sing regane kurang luwih $ 1500, terus dadi pusat konsumen sing sadar biaya.

    Adam

  2. 2
  3. 3

    Aku ngira, lan wis suwe, pemasaran nganti level pengetahuan tartamtu. Kanggo wong sing pancene ora pengin nggunakake mesin (mesthine dudu aku), pemasarane efektif amarga nyoba pamerake kepiye sederhana. Iklan sing promosi "Genius" ora ana gunane kanggo aku, aku pancen ora pengin lan ora bisa menyang mall sing rame sajrone jam kerja biasa, nanging aku BISA golek online kanggo njaluk pitulung saka pangsa pasar 90% + PC pangguna Iklan "Eliminasi" nyoba ngandhani yen mung siji pilihan sing apik, nanging nalika tuku laptop paling anyar, Mac diganti amarga ora duwe fitur sing pas sing dibutuhake, nanging aku bisa nemokake PC sing pas sing duwe kabeh sing dakkarepake.

  4. 4

    Aku dadi penggemar jab halus sing digawe ing seri pertama Mac sing ditambahake. Nanging aku ngira dheweke bakal negatif banget babagan 9 wulan kepungkur, nalika "Vista bashing" diwiwiti. Wiwit kuwi, pendapatku babagan pariwara tetep saya mudhun.

    Kanggoku, pariwara sing luwih anyar nggawe proyek Mac sing luwih apik duwe pilihan sing dibandhingake tinimbang pangguna anyar. Tampilake kanthi alon-alon (lan komik) babagan mupangat produk sampeyan lan wong bakal nyedhaki sampeyan. Ngelingi kompetisi, lan ora langsung sing nggunakake, lan sampeyan duwe risiko ngasorake lan nolak wangkal malah nganggep pangowahan.

    Aku ora yakin sepira efektif pariwara Microsoft Laptop Hunter umume, nanging paling ora nuduhake rega lan macem-macem kaluwihan ing komputer adhedhasar Windows. Aku dhewe, aku pengin MacBook Pro $ 2,800 17, nanging aku tuku netbook adhedhasar Windows $ 325. Netbook minangka ngelawan lengkap saka MacBook Pro, nanging prabédan rega nyebabake aku mikir apa sing penting lan sing bakal duweni.

    Apple bakal mesthi duwe penggemar teknologi sing setia, lan uga ana sing pengin mbayar luwih akeh kanggo panggunaan sing luwih gedhe. Nanging ekonomi saiki meksa luwih akeh wong supaya njupuk keputusan adhedhasar mung biaya awal, lan iki durung tau dadi segmen pasar sing katon Apple saingan. Lan pariwara saiki ora ningkatake kahanan iki, luwih apik utawa luwih elek.

  5. 5

    Suwe-suwe aku krungu Merlin Mann ujar manawa yen tuku Apple ora regane dhuwit, mula ora regane dhuwit – sing dakkarepake.

    Pengungkapan: Aku nggunakake Mac ing omah lan mesin Windows ing omah.

  6. 6

    Aku mikir sampeyan bingung marketing lan iklan.

    Pemasaran Apple wiwit mbalekake Proyek pancen bisa ditolak banget nalika sawetara iklan lan kampanye kadang-kadang gagal.

    Aku yakin manawa argumen sing sukses anyar Apple amarga pemasaran pancen salah. Pucuk strategi Apple mesthi nggawe produk sing apik, dudu pemasaran sing apik.

    IPod sukses banget dudu amarga iklan siluet sing nari, nanging amarga / minangka produk fenomenal sing / adoh lan luwih unggul tinimbang prekara liyane ing pasar.

    Ora preduli kahanan ekonomi, konsumen bakal tetep mbayar produk sing apik. Apple didegaké ing resesi lan terus berkembang ing resesi iki.

    Klaim manawa Microsoft entuk pangsa pasar ing Apple bisa uga durung prematur. Ing laporan sing dakdeleng kayane ngaku kosok baline.

    • 7

      Hai Brian!

      Sanajan aku nyebutake iklan, aku isih takon babagan pemasaran, dudu pariwara. Aku uga ora takon babagan produk sing luar biasa. Aku nanggapi komentar liwat Ipod lan laptop sing dipilih yaiku MacBookPro. Pitakonku yaiku sepira bobot bobot saka stripe pemasaran Apple sajrone sukses? Apa mung peran kasugihan sing dadi kekayaan?

  7. 8

    Doug,

    Aku seneng diskusi iki. Matur nuwun kanggo miwiti. Miturut pamrihku, Apple duwe lan bakal terus duwe pemasaran sing apik. Perusahaan kasebut terus bertahan liwat pirang-pirang krisis, sebagian amarga pinter marketing lan bisa nyetel sepeser. Kampanye iklan saiki mung minangka salah sawijining elemen strategi, sing dakkira akeh komentar fokus banget. Aku ngira referensi kanggo pariwara kasebut wiwit diwiwiti ing trek kasebut. Ora preduli, strategi pemasaran Apple nyakup luwih saka sekedar pariwara taktis. Perencanaan produk, rega, posisi, desain, lan wektu sing ditindakake liwat pariwara, pr, acara, lan strategi lan taktik penjualan langsung lan ora langsung liyane sing bakal nggawe perusahaan iki dadi prioritas diskusi pemasaran kanggo wektu sing suwe.

  8. 9

    Hai Douglas, nuwun sewu ninggalake komentar sing ora ana ing topik, nanging misale jek link pertama, sing ngeklik klik kanggo ndeleng video, ngubungake menyang video nyebabake 404 kaca, "Kita ora bisa nemokake! Apa sampeyan ilang utawa kita padha! ”. Maneh… njaluk ngapura kanggo komentar sing ora ana ing topik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.