Apple Bukak… Telpon. Apa ana wong liya nguap?

Depositphotos 8898355 s

Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa aku bubar pindhah menyang MacBook Pro ing papan kerja. Aku seneng banget, nyengsemake. OSX apik banget ... nanging aku isih duwe aplikasi sing kacilakan lan aku isih nemoni masalah. Aku ora seneng banget yen omahku kabeh Mac. Aku duwe G4 lan liyane komputer yaiku PC sing nganggo XP, uga Buffalo Linkstation sing mbukak Linux.

Apa aku siji-sijine wong sing ora kesengsem yen Apple nggawe telpon? Iku wong telpon! Istilah kaya 'revolusioner' digunakake. Revolusioner? Tenanan Aku ilang apa? Apa iki mung telpon 2.0?

iPhone

Ayo goleki dhaptar fitur lan critakake aku salah:

  • Tinimbang keypad standar, iPhone nggunakake teknologi Apple paten sing diarani "multi-tutul". Ora nggunakake stylus, duwe "gerakan multi-driji" lan negesake ora nglirwakake tutul sing ora dikarepake. Pakaryan mbandhingake karo rong Apple Apple revolusioner liyane - mouse ing Macintosh lan setir klik ing iPod.

Apik, dheweke nambah bantalan tutul.

  • Layar sentuh 3.5 inci kanthi keyboard virtual.

Wah, layar sing luwih gedhe. Aku wis duwe 'keyboard virtual' ing telpon.

  • iPhone mbukak OS X, sistem operasi standar Apple; miturut jangkoan hebat Engadget: "Supaya kita nggawe aplikasi lan jaringan kelas desktop, dudu barang sing cacat sing ditemokake ing umume telpon, iki aplikasi desktop nyata."

Aku bisa mbukak Illustrator ing layar 3.5? Yo wis! Apa nganggo RAM 2Gb?

  • Nyinkronake karo iTunes: "iTunes bakal nyelarasake kabeh media menyang iPhone - nanging uga ton data. Kontak, tanggalan, foto, cathetan, tetenger, akun email… ”

Ya, saiki uga dakwenehake telpon.

  • Potongan desain Apple ana ing saindenging iPhone: “Layar 3.5-inch, layar resolusi paling dhuwur sing wis dikirim, 160ppi. Mung ana siji tombol, tombol “omah” […] luwih tipis tinimbang smartphone apa wae… ”

Luwih apik ... luwih cepet… luwih kuwat… Telpon $ 6 Milyar.

  • Kamera 2 megapiksel dibangun ing

Yo, entuk sing. Lan telpon uga duwe video lan audio.

  • Fitur media sing luar biasa - gulung liwat musik, video layar amba, seni album, speaker internal…

Uga entuk sawetara. 3.5 ″ apa layar amba? Kanggo sapa, loak?

  • Nyelarasake iPhone karo PC utawa Mac (kanggo kontak lsp)

Wis dadi.

  • Fitur telpon standar - SMS, tanggalan, foto, lsp. Karo potret ana sensor gerakan sing muter foto nalika muter telpon.

Layarku muter nalika geser keyboard. Oke… sampeyan entuk aku ... sensor gerakan iku manis.

  • Pesen swara visual

Manis Swara menyang teks pancen dakkepengini nalika mriksa surat swara ing dalan gedhe! Aku bisa nggulung nganggo driji loro nalika mbukak ing pagar!

  • Email HTML sing sugih - bisa digunakake karo layanan email IMAP utawa POP3. Iki nyebabake masalah Blackberry!

Tambang ngono.

  • Browser Safari mbukak iPhone - "iku browser pisanan sing bisa digunakake ing ponsel." Proyek nuduhake NYT sing mlaku ing iPhone - situs web nyata, dudu versi WAP sing apik.

Shenannigans! Aku mbukak Opera Mobile lan 'bisa digunakake kabeh'.

  • Google Maps

Kanthi browser lan koneksi internet… ya, aku uga nindakake. Mesthine yen inci ekstra layar bakal mbantu aku supaya luwih gampang.

  • Widget sing nyambung menyang Internet kanthi mulus (liwat WiFi lan EDGE)

Dadi aku bisa mriksa cuacaku nalika mlaku-mlaku arep kerja! Oh… enteni sek ...

  • Email "push" IMAP gratis saka Yahoo

Super-duper.

Aku ngerti manawa aku ora ngerti babagan iki, nanging aku ora ngerti. Muni kaya akeh hype kanggo upgrade telpon, iya?

Mbuwang konektivitas video broadband menyang bocah lanang ala kasebut lan Geek Star Trek iki bakal tekan plafon. Nanging tanpa iki, mung… wani ngomong… telpon.

Apa sabanjure, Apple ngluncurake TV? Ummu ....

PS: Nyuwun pangapunten khusus kanggo Bill ... dheweke saiki salivating nedha awan dina iki lan wis ngitung pira taun pensiun dheweke kudu menehi kanggo tuku. Aku ora ateges ngina Bill, nanging iki sawetara hype pemasaran sing apik kanggo telpon.

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Bubar aku ngentekake $ 400 kanggo video iPod lan aksesoris mula aku ora kepengin tuku iPhone. Sawetara wong seneng banget karo iPhone, nanging aku luwih seneng piranti sing beda kanggo telpon lan pamuter MP3 tinimbang piranti sing bisa uga "ora bisa ngatasi dagang".

  3. 3

    Aku ngira yen sing nggawe iPhone bisa ditampilake yaiku kesederhanaan. Aku saiki dadi pamilik telpon sing ora bangga banget sing mesthine nindakake kabeh. Nanging sampeyan kudu meksa akeh tombol (lan ana akeh ), sing mung nggawe aku adoh. Kacilakan kabeh wektu. Ora ana sinkronisasi sing gampang (hei, saiki aku malah ora bisa nyinkronake karo OSX). Buggy
    Dadi, ya, saben fitur bisa uga istimewa, nanging kasunyatan manawa dikombinasikake karo Apple nggawe aku ngarep-arep bisa uga ana telpon PDA sing bisa digunakake.
    Kesederhanaan minangka tembung kanggo aku.

    Aku kaget yen sampeyan ngalami kacilakan ing OSX. Aku mbukak proyek video sing nuntut banget ing macs, lan kacilakan langka banget. Mungkin siji saben minggu - lan sanajan iku aku ora butuh restart. Apa sampeyan nggunakake akeh plug-in pihak katelu?

    Sanggahan: Aku seneng banget udakara 5 Mac 🙂

  4. 4

    Martin,

    Aku ora pengin ana sing nganggep aku minangka pelanggan Apple sing ora seneng… kabeh, aku seneng karo MacBook Pro. Sedih, asring ora nate ninggal sisihku! 🙂 Titik 'kesederhanaan' sampeyan minangka kabeh sing dakalami nganti saiki. Aku mung kaget tenan ing kabeh hype ing telpon!

    Aku kudune wis jelas ... Aku ora nate nabrak OSX, mung sawetara program sing mlaku.

    Penafian: Aku bakal duwe 5 Mac yen bisa tuku. 😉

    Doug

  5. 5

    Diomongake kaya Mac N00b sejati. Nyumerepi ing kana Doug…. sampeyan bakal entuk.
    Apa sampeyan dudu wong sing mesthi crita nalika sampeyan tuku…. “Iyo…. nanging cooool. ”

    sampeyan ujar Super-duper

  6. 6

    🙂 Yo - kita Applefans mesthi bertahan 😉

    Apple pancen apikan banget. Nalika nonton intine, aku bakal terus nyoba tombol "Tuku saiki". Nanging 'Untunge', produk kasebut mengko teka ing Eropa (lan mengko menyang Norwegia) tinimbang AS, mula aku mesthi bisa maca sawetara pengalaman nyata saka pangguna "normal".

    "Revolusioner" ing AppleTalk tegese "Bisa". Sedih, dudu standar industri…

  7. 7

    Aku maneh, muga-muga aku ora bakal dadi stalker blog 😉
    Mung ndeleng presentasi intine kanggo iPhone, lan kayane telpon bakal nggawe browsing web ora mung bisa ditindakake (kaya umume telpon saiki), nanging sejatine nyenengake. Kajaba iku kanggo sebagian besar fitur.
    Aku uga kepencut sawise iku, hey, bab iki mbukak OSX lan duwe kekuwatan Desktop - nanging ora ana siji aplikasi sing nuduhake nalika presentasi kasebut. Kanthi tembung liyane: wulan nganti pengiriman ora bakal batal saka hype anyar 😉 Apple apik babagan iki.
    Aku kelingan nalika iPod pisanan teka, akeh geek sing kritis babagan iki. Aku kelingan salah sawijining ujar "uga, harddisk portebel, dadi apa?". Lan dina iki dheweke duwe pasar.
    Ing pasar telpon, pungkasane mlebu, nanging kuwat nggunakake, lan bakal duwe jaringan distribusi sing apik banget ing AS. Dadi, pangsa pasar 1% ing taun 2008 mesthine ora bisa digayuh.
    Wayahe nyenengake 🙂

    Mangkene link menarik babagan apa artine nerbitake umume lan uga blogging: http://www.buzzwordcompliant.net/index.php/2007/01/10/two-approaches-to-mobile-publishing/

    Lan sampeyan bisa uga wis ngerteni Yvonne wis bali ing antarane wong urip.

  8. 8
  9. 9

    … Yen dipikir, apa sampeyan bakal revisi tulisan iki 😉?

    Katon yen iPhone pancen duwe pengaruh tartamtu, lan mesthi ngowahi pola panggunaan internet.

    Telpon liyane sing dakmiliki sadurunge kanthi teknis bisa nindakake fungsi kasebut, nanging angel, rumit lan alon.

    • 10

      Aku ora yakin, Foo. Pangsa pasar lan popularitas ora kaget amarga kultus Apple. Fungsine minangka langkah munggah, tampilan kanthi respon tutul sing luwih apik, résolusi sing luwih apik… uga toko aplikasi (dudu asli). Aku mikir manawa ngunggahake bar - nanging aku isih ora bisa ngerteni luwih saka faktor 'keren'.

      Ing sisih sing ala, iPhone isih entuk tandha sing ora migunani kanggo kegunaan tactile (sampeyan kudu nggunakake supaya bisa digunakake, biasane nganggo tangan loro) lan wis ana sawetara gangguan - kalebu switch kill, tethering cacat (nggunakake Internet sambungan kanggo laptop), kualitas suda ing 3g, lan liya-liyane.

      Mudhunake pipa sing luwih menarik - iPhone bakal nyoba karo konsol game portebel. Iki bisa uga dadi pangisi pasar!

      Android minangka OS Seluler sing wis dakeling-eling. Telpon open source sing bisa mbukak meh kabeh hardware tanpa watesan lan toko Aplikasi sing mbukak bisa dadi lompatan gedhe ngluwihi iPhone.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.