Hasil Poll: Kepiye Optimis Babagan Apple?

bakal apple urip proyek

Polling minggu kepungkur teka ing wektu sing penting, nanging kudu takon ... apa ana wong mikir manawa Apple bakal urip tanpa Pak Jobs minangka ketua? Iki minangka pitakon penting kanggo masarakat industri pemasaran amarga sawetara sebab ... pisanan yaiku hardware sing ndhukung industri penerbitan digital, sing nomer loro ndhukung barang Apple (iPads, iPhone, Safari, lsp) lan nomer telu, ngembangake staf mbesuk.

Tanggepan seneng yen Apple duwe masa depan sing mantep:
bakal apple urip

Pendapatku (sing pancen ora masalah amarga aku ora duwe perusahaan sing cerdas) yaiku aspek desain Apple sing umume karya kreatif Jonathan Ives kanggo sawetara wektu. Nanging Pak Jobs katon penting banget, yaiku ngasilake 1% pungkasan… apa kinerja, ukuran, gaweyan, utawa rincian liyane. Lan senadyan Pak Ives kerja pancen apik tenan, tanpa CEO kanggo ndhukung 1% pungkasan, kepemimpinan anyar bisa uga nyoba supaya kabeh bisa mandheg. Yen ilang 1%, tandhani tembungku ... iku bakal ngeja kiamat.

Untunge kanggo Apple, katon uga pasar optimis. Dagang pancen dhuwur nalika Pak Jobs liwati, nanging katon saham kasebut regane… sing nyebabake pasar lan perusahaan teknologi liyane kanthi signifikan.
saham apel

Apple pancen mung nduwe hiccup. Katon yen Siri sinonim karo derrière ing basa Jepang. Aku karo sawetara penggemar sing yakin bisa dadi pujian ganti jeneng Siri dadi Steve… Lan atur swara miturut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.