Otomatis Tes lan Optimisasi Aplikasi Seluler karo Tepuk tangan

tes otomatisasi seluler

Uji Otomatisasi saka Tepuk tangan minangka penawaran layanan lengkap sing njamin supaya aplikasi seluler lan web sampeyan tumindak terus-terusan saka siji liyane menyang sabanjure. Aku asring ngandhani wong-wong yen sampeyan ngrancang utawa nggawe apa-apa lan njaluk saran, sampeyan bakal entuk umpan balik sing ora prelu kualitatif utawa kuantitatif. Nyuwun umpan balik marang wong liya kayata takon, "Apa sampeyan bisa nemokake kesalahan iki?" lan pangujian pangguna wiwit umum digunakake nganti mung nggoleki kesalahan.

Entuk platform ing endi sampeyan bisa nyoba aplikasi kanthi kuantitatif kanggo entuk umpan balik kualitas bakal njamin sampeyan mindhah platform menyang arah sing bener, nambah adopsi, lan pungkasane nyuda biaya pemasaran lan pangembangan. Keplok duwe ebook sing apik, 5 Cara Menang Kanthi Otomatisasi Seluler sing rinci babagan watesan lan praktik paling apik kanggo aplikasi uji coba aplikasi seluler - manawa sampeyan ndownload.

Otomatis Tes Aplikasi Seluler saka Tepuk tangan

Otomatis tes tepuk tangan kalebu:

  • Kerangka Otomatisasi Tepuk Tangan - dibangun dening insinyur otomatisasi ahli lan adhedhasar basa lan alat sing misuwur ing industri. Diasah pirang-pirang taun suwene, kerangka kerja nggawe tes aplikasi sampeyan bisa mlaku kanthi cepet lan terus mlaku ing kombinasi Web, iOS, lan Android.
  • Tepuk tangan komunitas uji coba global - insinyur otomatisasi ahli sing duwe pengalaman makarya pirang-pirang taun suwene. Pelanggan otomatis diwenehake tim sing darmabakti kanggo njamin sukses sampeyan sing ngatur kerangka kerja, piranti, lan integrasi, nulis kasus tes lan skrip, lan ngawasi saben uji coba. Lungguhan lan santai nalika ngawasi kesehatan aplikasi sampeyan.
  • Dasbor Otomatis - wawasan cepet babagan kesehatan aplikasi saiki lan kepungkur. Pira bug sing ditemokake, persentase tes sing dilewati, apa kita nambah utawa saya parah? Bukak dashboard lan temokake.

Dashboard Pengujian Keplok

One comment

  1. 1

    Nalika nerangake pemasaran aplikasi seluler, otomatis minangka kunci. Sampeyan ora bisa nyana wong bakal melu karo sampeyan liwat piranti seluler yen sampeyan ora ngirim informasi sing mumpuni lan dipersonalisasi. Aku mikir tenan bakal ndeleng tes otomatisasi maneh ing wektu ngarep, iki apik banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.