Appirio Nyambung Salesforce lan Facebook

appirio

Aku lagi wae nggawe webinar wingi lan ana wong sing njaluk prioritas jaringan sosial adhedhasar kemampuan kanggo nglakokake bisnis. Sanajan aku ora percaya jaringan sosial yaiku utamane medium kanggo pemasaran lan pariwara (adhedhasar maksud pangguna), Aku ngajak klien supaya bisa nggunakake RSS lan alat liyane kanggo ngotomatisasi nerbitake blog menyang jaringan sosial. Pesenanku yaiku LinkedIn, Plaxo banjur Facebook.

Nanging bisa uga diganti, kanthi ana solusi saka Appirio - sing ndadekake perusahaan bisa nggunakake jaringan pangguna ing Facebook, nanging ngawasi lan nyekel kampanye virus ing njero Salesforce.

Tangkapan Layar Appirio

The Solusi Manajemen Referensi Appirio saiki umume kasedhiya lan wis digunakake utawa dievaluasi dening meh selusin perusahaan. Aplikasi Facebook diarani MyFriends @ Work.

Ndeleng a demonstrasi aplikasi pemasaran virus integrasi Salesforce ing situs web Appirio.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.