Mratelakake panemume: Pemasaran pengaruh sapa, apa lan endi

mratelakake panemume

Sawetara platform teknologi pemasaran umure kaya anggur sing apik amarga terus ngatasi masalah sing nyebabake para pemasar. Mratelakake panemume katon minangka salah sawijining platform. Nalika nindakake postingan sawetara taun kepungkur, platform cilik sing apik banget sing pengaruh saka topik lan wong - saiki migunani banget. Pirang-pirang taun mengko lan dadi platform pemasaran lengkap sing bisa mbantu ngembangake strategi konten kanggo perusahaan supaya entuk panguwasa ing pasar tartamtu sing pengin ditindakake.

Jaman semono, dodolan lan pemasaran pancen gampang. Siji-sijine informasi sing bisa ditemokake calon pelanggan wis dikendhaleni - luwih dhisik liwat pariwara (sadurunge Internet) banjur ing situs web sampeyan. Sales banjur bisa ngrebut, ngisi informasi liyane, lan nutup kesepakatan. Saiki, babar pisan dibalik. Statistik anyar nuduhake yen 60% lelungan panuku kedadeyan sadurunge pelanggan malah nggayuh sampeyan.

60% iku sing diarani Appinions pemasaran sing ora dikendhaleni - merek durung ngerti apa sing bakal diwaca calon pelanggan, nalika maca, sapa sing ujar, endi saka pirang-pirang yuta pendapat babagan merek sampeyan, lsp. Nganti saiki! - Pendapat menehi wawasan lan ngidini sampeyan pengaruh kabeh poin tutul pelanggan anyar iki.

Kanggo topik tartamtu, Mratelakake panemume muncul sapa sing ujar apa, lan pendapat kasebut sing sejatine penting. Pendapat nggunakake puluhan yuta artikel saben dina, lan nganalisis sing wis ngandika opo bab kang topik, adhedhasar riset pangolahan basa alam Cornell taun. Titik data bisa ditemokake ing reaksi online, offline, sumber warta nyata, televisi, lan media sosial.

Dasbor Appinions

panemu-dashboard

Minangka pemasar, sampeyan banjur bisa nindakake sawetara prekara sing hebat karo data kasebut. Sampeyan bisa uga pengin nyedhaki para influencer kasebut lan menehi ngerti babagan produk sampeyan. Utawa sampeyan bisa nggunakake data topik (yaiku apa sing diomongake wong sing resonasi) kanggo ngarahake strategi pemasaran konten. Utawa sampeyan bisa uga pengin golek pamicara kanggo acara kasebut. Utawa sampeyan pengin ngukur sukses ngluncurake produk, lsp.

3 Komentar

  1. 1

    Iki menarik. Aku bakal mriksa. Aku setuju karo pikirane babagan Klout.

    Visualisasi kasebut pancen apik banget!

  2. 2

    Aku riset lan eksprimen karo akeh platform pemasaran pengaruh nalika dadi mitra penulis Pengaruhe Pengaruhe: Cara Nggawe, Ngatur, lan Ngukur Pengaruh Merek ing taun kepungkur, lan sawise kabeh aku yakin bisa ngandhakake manawa Mratelakake Panemume minangka salah sawijining perusahaan sing paling lengkap platform kasedhiya. Disaranake banget

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.