appFigures: Nglaporake kanggo Pangembang Aplikasi Seluler

appfigures supaya

appFigures minangka platform pelaporan sing terjangkau kanggo pangembang aplikasi seluler sing nggabungake kabeh penjualan app store, data iklan, ulasan ing saindenging jagad, lan nganyari pangkat saben jam. appFigures nglumpukake lan nggambarake nomer penjualan & unduhan, tinjauan & rangking ing saindenging jagad, lan data liyane babagan solusi nglaporake.

fitur appFigures:

  • Link Multiple Stores - nglacak lan mbandhingake aplikasi iOS, Mac, lan Android ing sak panggonan.
  • Laporan Email Saben Dina - kanthi tokoh penting, kalebu data penjualan, undhuhan, bathi pariwara, lan rangking anyar.
  • Peringkat Aplikasi - nelusuri kanggo saben rangking app, menehi grafik kabeh ing saben kategori. Pangkat ditarik saka kabeh toko app ing saindenging jagad kanthi nganyari saben jam.
  • Pelaporan lan Visualisasi - Klarifikasi penjualan aplikasi, unduhan, lan nganyari nggunakake alat interaktif. Nganalisis penjualan miturut tanggal, miturut negara, lan uga ing wilayah ing kabeh kaca.
  • API pangembang - Akses kabeh data aplikasi kanthi program kanthi REST API lan ngluwihi utawa nggawe aplikasi.
  • Ngimpor Data Otomatis - ngimpor data langsung saka toko.
  • Lacak Iklan Bebarengan karo Penjualan - lacak penghasilan lan kinerja iAd lan AdMob ing sandhinge adol aplikasi, saka siji akun appFigures. Deleng kesan, klik, lan liya-liyane miturut negara, tanggal, utawa aplikasi.
  • Ulasan sing Diterjemahake - waca apa sing diomongake pangguna babagan aplikasi sampeyan kanthi kabeh ulasan lan rating sing diterjemahake menyang basa sampeyan dhewe.
  • Kolaborasi Kanthi Gampang - Nganggo data kanthi aman karo sapa wae lan matesi data apa sing bakal kasedhiya lan suwene suwene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.