Statistik Toko App Seluler

Statistik Toko App Seluler

Pangembangan aplikasi seluler lan prilaku pangguna aplikasi seluler terus diganti pirang-pirang taun. Kerangka aplikasi seluler mbukak lawang kanggo perusahaan kanggo nambah keterlibatan pangguna lan pengalaman ngluwihi browser web tanpa ngilangi bank. Pangguna seluler ngarep-arep pengalaman aplikasi sing luwih unggul, lan nalika entuk, dheweke melu banget karo merek sing narik kawigaten.

Rata-rata pangguna aplikasi seluler umur 18 nganti 24 taun nggunakake 121 jam sewulan nggunakake aplikasi seluler lan tablet.

statista

Game terus nyebabake kategori liyane ing unduhan, kanthi 24.8% kabeh aplikasi dadi game. Aplikasi bisnis minangka detik sing adoh, kanthi 9.7% kabeh unduhan. Lan, pendhidhikan minangka kategori paling populer nomer telu kanthi 8.5% kabeh unduhan.

Statistik toko aplikasi seluler tambahan:

  • Amazon ndadékaké kabeh aplikasi seluler nganggo milenium, kanthi 35% nggunakake aplikasi kasebut.
  • Pangguna smartphone nggunakake rata-rata 9 aplikasi seluler saben dina.
  • ana 7 yuta aplikasi seluler kasedhiya ing antarane Google Play, Apple App Store, lan platform app store pihak katelu.
  • Udakara udakara 500,000 penerbit app ing App Store Apple lan meh 1,000,000 ing Google Play Store.

Saben iki nyedhiyakake kesempatan kanggo bisnis. Game bisa nyedhiyakake pamirsa sing aktif banget kanggo ngiklanake lan nggawe kesadaran. Aplikasi bisnis bisa nambah keterlibatan lan regane karo pelanggan. Aplikasi pendhidhikan bisa nggawe kapercayan lan kapercayan karo prospek sampeyan.

Infographic iki saka Solusi ERS IT, Toko Aplikasi ing Nomer: Ringkesan Pasar, nyedhiyakake sawetara statistik utama babagan pertumbuhan, untung, lan panggunaan aplikasi seluler lan platform masing-masing - app Store kanggo Apple, Google Play kanggo Android, lan Appstore kanggo Amazon.

App Store Statistik Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.