10 Alat Ngoptimalake App Store Top Kanggo Ngapikake Peringkat Aplikasi ing Platform Aplikasi Populer

Piranti Optimisasi Toko App

Kanthi liwat 2.87 yuta aplikasi kasedhiya ing Android Play Store lan luwih saka 1.96 yuta aplikasi sing kasedhiya ing iOS App Store, kita ora bakal nambah yen ujar manawa pasar app saya rame. Secara logis, aplikasi sampeyan ora saingan karo aplikasi liyane saka pesaing ing ceruk sing padha nanging karo aplikasi saka segmen pasar lan ceruk. 

Yen sampeyan mikir, sampeyan butuh rong elemen supaya pangguna bisa njaga aplikasi - perhatian lan papan panyimpenan. Kanthi pasar dadi rame karo macem-macem aplikasi, kita butuh alat lan teknik pangembangan aplikasi sing apik kanggo app supaya aplikasi bisa dingerteni, didownload lan digunakake dening target target.

Makane ngoptimalake aplikasi dadi ora bisa dihindari. Mirip karo optimisasi mesin telusuran, ing endi strategi, alat, prosedur, lan teknik digunakake kanggo nggawe situs web utawa kaca web katon ing kaca pisanan asil telusuran, Optimization Toko Toko (ASO) nggawe aplikasi ditampilake ing sisih ndhuwur asil telusuran ing toko aplikasi.

Apa Optimisasi App Store? (ASO)

ASO minangka kombinasi saka strategi, alat, prosedur, lan teknik sing digunakake kanggo mbantu aplikasi seluler supaya luwih apik lan ngawasi rangking ing asil telusuran App Store.

Salah sawijining sebab utama kenapa optimalisasi app store ora bisa dielehake amarga cedhak karo 70% pangguna ing toko aplikasi nggunakake opsi telusuran kanggo nggoleki aplikasi sing disenengi utawa solusi adhedhasar aplikasi. Kanthi 65% asil telusuran dikonversi, aplikasi sampeyan kudu ing ndhuwur yen sampeyan pengin entuk luwih akeh pangguna, entuk dana, berkembang minangka merek, lan nindakake liyane.

Kanggo mbantu sampeyan ngrampungake, kita ana ing kene kanthi optimalisasi toko aplikasi sing spesifik khusus, mupangate lan 10 alat sing kudu ana. Dadi, yen sampeyan pangembang aplikasi, perusahaan pangembangan app utawa perusahaan ASO, proses nulis iki bakal nerangake sawetara alat optimalisasi app store.

Ayo miwiti, nanging sadurunge, iki ana sawetara kaluwihan cepet saka ngoptimalake app store.

Keuntungan Optimisasi App Store

Salah sawijining kaluwihan utama nggunakake alat lan teknik ASO yaiku sampeyan nambah visibilitas aplikasi ing app store masing-masing. Apa wae sing dadi ndhuwur asil telusuran dianggep bisa dipercaya kanthi standar. Kajaba iki, optimalisasi app nyimpen nawakake mupangat ing ngisor iki:

Keuntungan Optimisasi App Store

Kanthi ngoptimalake ngarsane App Store lan nambah peringkat, ASO:

  • Ndhukung panginstalan tambahan kanggo aplikasi seluler sampeyan.
  • Ngaktifake sampeyan supaya bisa ngasilake luwih akeh ing aplikasi.
  • Nyilikake biaya sampeyan kanggo entuk pangguna aplikasi anyar.
  • Nambah kesadharan merek, sanajan ora nginstal kaping pisanan.
  • Ndhukung akuisisi karo pangguna sing relevan lan berkualitas tinggi sing bakal nggunakake potensial aplikasi sampeyan. Pangguna kaya ngono uga luwih seneng nggunakake fitur premium, model langganan lan liya-liyane.

Alat ASO Paling Populer Kanggo Ngapikake Peringkat Aplikasi

app annie

app Annie

Wawasan pasar sing lengkap yaiku sing sampeyan butuhake supaya aplikasi sampeyan dadi ndhuwur asil telusuran lan app Annie iya iku. Kasedhiya database paling gedhe, App Annie nawakake pemahaman ekstensif babagan ceruk pasar sing disenengi, pesaing, aplikasi sing padha lan liya-liyane.

fitur

  • Peringkat tembung kunci
  • Statistik panggunaan aplikasi lan laporan
  • Download statistik
  • Prakiraan bathi
  • Pelacakan nyimpen aplikasi wektu nyata kanthi wawasan babagan bagan ndhuwur, rincian app, riwayat rangking lan liya-liyane
  • Dasbor ekstensif

Reregan

Sisih paling apik babagan App Annie yaiku ora nawakake model langganan utawa rega umum. Pangguna entuk kuotasi sing disesuaikan miturut kabutuhan.

Menara Sensor

Menara Sensor

Salah sawijining alat riset kunci sing paling apik, Menara Sensor nawakake wawasan babagan sawetara tembung kunci sing digunakake pesaing nanging sampeyan ilang. Iki mbantu sampeyan ngowahi ancaman dadi kesempatan lan nancepake online ing aplikasi ing toko.

fitur

  • Alat perencana, peneliti lan optimasi tembung kunci
  • Download statistik
  • Pelacakan panggunaan aplikasi
  • Prakiraan bathi
  • Terjemahan tembung kunci lan liya-liyane

Reregan

Sensor Tower nawakake macem-macem rega kanthi 3 rega perusahaan lan 2 paket bisnis cilik. Kanthi rega wiwit $ 79 saben wulan nganti kuotasi sing bisa disesuaikan, pangguna bisa nyetel fitur lan mbayar kanthi cocog.

App Tweak

App Tweak

Dirancang kanggo pengalaman apik, ing Aplikasi ngapiki nawakake laporan ekstensif lan fitur lokalisasi. Kanthi laporan sing bisa dikurasi saka luwih saka 60 negara ing macem-macem metrik sing menarik, iki minangka alat impen para pemasar aplikasi. Nanging, aplikasi kasebut mung kasedhiya kanggo pangguna iOS.

fitur

  • Riset tembung kunci
  • Ngawasi tembung kunci
  • Analisis pesaing
  • Prakiraan penghasilan lan liya-liyane

Reregan

Uji coba 7 dina gratis ditawakake App Tweak supaya pangguna anyar bisa digunakake kanggo aplikasi kasebut lan njelajah kapabilitas kasebut. Sawise rampung, dheweke bisa milih rencana wiwitan ($ 69 saben wulan) utawa milih rencana Guru utawa Power kanthi $ 299 lan $ 599 saben wulan.

Apptopia

Apptopia

Intelijen seluler minangka USP saka Apptopia, sing ngidini pangembang aplikasi lan pamilik bisnis entuk wawasan operasional lan fungsional sing penting saka metrik seluler babagan produk, penjualan, strategi pendapatan, panggunaan, lan liya-liyane kanggo njupuk keputusan adhedhasar data.

fitur

  • Intelijen pemasaran
  • Indikator kinerja utama
  • Piranti riset pasar
  • Prediksi utawa ngira tren konsumen
  • Panggunaan app perusahaan umum lan liya-liyane

Reregan

Reregan aplikasi wiwit $ 50 saben wulan, nganti 5 app bisa digunakake dening bisnis.

Aksi Mobile

Aksi Mobile

Sing disenengi wong akeh, ing tumindak seluler app nawakake macem-macem fitur unik sing ditampilake liwat UI sing apik banget. Fitur menonjol ing app yaiku kemampuan kanggo ngramal kinerja aplikasi kanggo tembung kunci tartamtu.

fitur

  • Download data
  • Saran tembung kunci
  • Pelacakan kata kunci
  • Saran tembung kunci pesaing
  • pelokalan
  • Laporan canggih lan liya-liyane

Reregan

Mirip karo App Tweak, pangguna entuk nyoba gratis 7 dina sawise mlebu. Kirimake iki, dheweke bisa mbayar $ 69, $ 599 utawa $ 499 saben wulan kanggo rencana Starter, Winner lan Premium.

Splitmetrik

Splitmetrik

Kanggo sampeyan sing pengin nambah peringkat lan visibilitas aplikasi sacara organik, Splitmetrik minangka alat ASO sing cocog. Menehi wawasan rinci babagan panggunaan aplikasi kalebu suwene pangguna ndeleng video ing aplikasi lan iklan promosi kanggo mbantu sampeyan ngerteni konsumen.

fitur

  • Nganti 30 titik tutul sing beda kanggo njelajah lan entuk wawasan
  • A / B testing
  • Tips saka para veteran ing omah Splitmetrics
  • pelokalan
  • Tes pra-peluncuran kanggo aplikasi
  • Tes kinerja tumrap para pesaing lan liya-liyane

Reregan

Alat kasebut mbutuhake sampeyan njupuk demo banjur entuk kuotasi khusus miturut kabutuhan.

Tindakake

Ndhukung

Yen fokus utama yaiku entuk pangguna organik kanggo aplikasi sampeyan, Ndhukung minangka alat optimalisasi telusuran aplikasi sing paling cocog sing sampeyan bakal entuk. Pangembang alat kasebut negesake manawa aplikasi sampeyan bisa ningkatake 490% ing instalasi aplikasi organik lan kenaikan 5X ing tayangan mingguan ing toko aplikasi.

Kanthi aplikasi kasebut, sampeyan bisa nglacak sawetara metrik kinerja sing paling penting kayata pangowahan posisi tembung kunci, tingkat konversi, undhuhan, lan priksa strategi optimasi aplikasi pesaing kanggo ngowahi uga sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe lokalisasi app kanthi fitur terjemahan kata kunci sing ditawakake alat kasebut.

fitur

  • Indeks Kinerja ing toko
  • Otomatis riset tembung kunci
  • Analisis pesaing lan ringkesan
  • Tandha ASO dikirim menyang email lan Slack
  • Tolok ukur kanggo tarif konversi lan liya-liyane

Reregan

Kanggo perusahaan, rega diwiwiti $ 55 saben wulan nganti $ 111 saben wulan lan rencana rega khusus kanggo edhisi perusahaan.  

Storemaven

StoreMaven

Yen Splitmetrics yaiku kabeh babagan visibilitas organik, StoreMaven yaiku babagan ngoptimalake tarif konversi. Kanthi njupuk pendekatan ilmiah lan data sing adhedhasar data kanggo ngetrapake prilaku pelanggan, sampeyan menehi eksperimen, alat uji coba lan pambiji lan teknik kanggo nggawe pengunjung bisa dadi pangguna. 

StoreMaven malah nuduhake statistik sing implementasine ngasilake 24% ing tingkat konversi, 57% penurunan akuisisi pangguna lan udakara 34% ningkatake keterlibatan.

fitur

  • A / B Testing
  • Strategi lan rencana optimisasi pribadi
  • Hipotesis tes lan analisis asil
  • Riset kompetisi lan liya-liyane

Reregan

StoreMaven mbutuhake sampeyan njupuk demo banjur entuk kuotasi khusus miturut kabutuhan.

Apptentif

Apptentif

Apptentif dirancang kanggo ngatasi kesenjangan ing antarane keterlibatan aplikasi lan ngerti prilaku pangguna. Iki digawe adhedhasar ide dhasar manawa pangembang aplikasi lan perusahaan ora entuk akses becik kanggo umpan balik pangguna lan metrik keterlibatan kanggo ngoptimalake aplikasi kanggo kinerja lan visibilitas. Apptentif kasedhiya kanggo nggabungake kabeh.

fitur

  • Akses umpan balik wektu nyata
  • Analisis Omnichannel
  • Analisis kesehatan aplikasi, wawasan konsumen lan liya-liyane
  • Target target lan pangukuran kinerja lan liya-liyane

Reregan

Alat kasebut mbutuhake sampeyan njupuk demo banjur entuk kuotasi khusus miturut kabutuhan.

ASOdesk

ASOdesk

ASOdesk menehi wawasan lengkap babagan pitakon pangguna lan target pamirsa sing digunakake kanggo nggayuh aplikasi sing padha karo sampeyan ing pasar. Kajaba iku, uga menehi katrangan marang tembung kunci kanggo aplikasi pesaing kanggo sampeyan lan informasi tambahan babagan tembung kunci kompetisi murah. Pungkasan, app uga nawakake informasi kritis babagan kinerja strategi ASO sampeyan.

fitur

  • Analisis kata kunci, peneliti lan panjelajah
  • Laporan lan statistik organik
  • Tren tandha
  • Mbaleni saran lan ngawasi
  • Analisis kata kunci pesaing lan liya-liyane

Reregan

Kasedhiya rong rencana rega - siji kanggo wiwitan lan bisnis cilik lan liyane kanggo perusahaan lan perusahaan. Rega kanggo wiwitan diwiwiti saka $ 24 saben wulan lan nganti $ 118. Nanging, kanggo perusahaan, regane wiwit $ 126 saben wulan nganti $ 416 saben wulan.

Dadi, iki minangka alat sing paling populer lan efektif kanggo ngoptimalake visibilitas aplikasi sampeyan ing toko aplikasi. Kanthi alat sing ana ing tangan, sampeyan bisa nggawe cara kanggo visibilitas organik, nambah akuisisi pangguna, minimalake biaya per-timah, lan liya-liyane. Saiki, sampeyan bisa nggunakake alat lan bebarengan nyoba ngoptimalake kinerja aplikasi uga fungsine. Yen sampeyan nemokake tips liyane kanggo masarkan aplikasi seluler sampeyan, iki kalebu pandhuan lengkap: 

Tips Kanggo Pasar Aplikasi Ponsel Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.