App Press: Desainer Aplikasi Seluler kanggo Desainer

piranti penet app

App Pencet dikembangake kanggo ngatasi kesenjangan ilmu ing antarane desainer grafis lan pangembang. Minangka desainer, pangadeg Grant Glas pengin nggawe kode aplikasi kanthi gratis. Minangka pangembang, Kevin Smith nulis solusine. Dheweke nggawe 32 aplikasi sing nggunakake versi awal App Press lan wiwit diluncurake, 3,000+ pangguna nggawe aplikasi ing platform.

App Press digawe kaya Photoshop lan fungsine kaya Keynote. Iki ngidini desainer apa wae sing bisa mlebu lan miwiti bangunan kanthi cepet. Ora ana alat lan fungsi nggawe app liyane kaya App Press.

Desainer Pencet Aplikasi

Fitur Pencet App

  • Suntingan Editor - Miwiti nggawe aplikasi sampeyan sajrone sawetara menit nggunakake editor tata letak. App Press diwiwiti minangka kanvas kosong lan ngidini desainer nggawe kaca nggunakake konsep lapisan. Ngunggah lapisan ing kaca banjur nemtokake fungsionalitas tutul sing unik. Link menyang kaca liyane ing aplikasi utawa situs web eksternal liwat lapisan hotspot; nggawe pandhu arah linear utawa non-linear. App Press adhedhasar web lan ora mbutuhake instalasi piranti lunak. Ora masalah manawa sampeyan ana ing Mac utawa PC, ing omah utawa ing kantor, sampeyan bisa ngakses desain ing endi wae, kapan wae.
  • Perpustakaan Aset - Upload kabeh lapisan app menyang perpustakaan aset. Kanggo cara sing luwih cepet lan luwih gampang, linkake akun Dropbox lan busak kabeh proses pangunggahan. Tim desainer kita uga nggabungake sawetara aset gratis. Aset kasebut kalebu tombol, latar mburi, header lan sikil sing bisa digunakake sapa wae ing aplikasi kasebut. Akun Basic App Press diwiwiti kanthi ruang 100 MB kanggo perpustakaan sampeyan lan akun Pro duwe 500 MB.
  • Mulai Ngrancang Saiki - Proses nggawe lapisan akrab karo desainer apa wae. Wiwit Photoshop 3.0 diluncurake ing taun 1994, lapisan wis dadi cara sing dipercaya kanggo saben desainer. Ngleksanakake konsep kasebut menyang App Press malah duwe desainer junior kanggo nggawe aplikasi kanthi efektif lan efisien. Pilih lapisan saka Perpustakaan Aset banjur pasang ing kanvas kosong Editor Layout. Proses desain gampang, gampang lan resik.
  • Gawe Seksi lan Kaca - Aplikasi sing digawe ing App Press ngemot tutul lan tampilan potongan sing dicithak nalika nganggo konsep navigasi situs web. Bangun bagean kanggo nggawe pandhu arah non-linear sing dihubungake liwat hotspot utawa nggawe navigasi linier sing mili kaya majalah. Gawe pengalaman sing beda karo liyane sing nggunakake App Press.
  • Hotspot Gampang - Cepet nambah pandhu arah tutul lan fungsi menyang aplikasi kanthi hotspot. Ana telung jinis hotspot sing beda ing App Press sing ngidini sampeyan nggandhengake kaca, narik konten web utawa nggabungake siji klik Twitter lan nuduhake Facebook.

App Press uga wis ngembangake dhewe App Previewer. Aplikasi iki ngidini sampeyan pratinjau app kanthi cepet ing piranti apa wae. Aplikasi gratis iki kasedhiya ing App Store, Google Play lan minangka aplikasi web. Instal ing iPhone, iPad, iPod Touch, telpon Android lan / utawa tablet Android kanggo pratinjau pangowahan sing sampeyan lakoni.

Sampeyan bisa mriksa sawetara aplikasi sing wis dikembangake ing App Press ing situs kasebut.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.