App Annie: Pendapatan Seluler, Unduhan, Rating, Ulasan lan Peringkat

appannie com

Analytics Iklan App Annie nggabungake penghasilan lan aplikasi iklan aplikasi seluler lan tablet saliyane download lan bathi. Iki bakal menehi wawasan pangembang aplikasi kanggo kinerja pasar aplikasi ing antarmuka sing dilaporake kanthi sederhana.

App Annie wis misuwur ing toko app Analytics lan intelijen pasar. Metu saka gerbang, bathi pariwara Analytics digabung karo Mobvista, nativeX, RevMob TapIt, Tapjoy, Taptica, AdColony, AdMob, Appia AppLift, AppLovin, Everyplay GameAds iAd Network, iAd Workbench, InMobi LeadBolt, LifeStreet Media, MdotM Mobvista, nativeX, RevMob TapIt, Tapjoy, lan Taptica… karo luwih teka.

app Annie nawakake siji platform kanggo ngukur analisis pasar aplikasi lan ngoptimalake app store:

  • Stats Toko - Monitor ekosistem app lan pesaing sampeyan. Priksa denah ndhuwur saben jam utawa saben dina uga riwayat peringkat, tembung kunci telusuran lan penempatan sing ditampilake kanggo jutaan aplikasi.
  • Analytics - Visualisasi sing kuat kanggo nganalisa garis ngisor app nyimpen sampeyan. Ngawasi unduhan, penghasilan, ulasan, tembung kunci telusuran lan liya-liyane ing kabeh portofolio aplikasi, cukup diatur ing siji dashboard lan tanpa prelu SDK.
  • Analytics Pariwara - Gabungake kabeh data pariwara saka macem-macem platform kanthi ora lara. Ora ana agregasi manual maneh! Entuk belanja iklan, penghasilan, CPI, eCPM, lan isi tarif saka macem-macem platform iklan kanthi otomatis ing siji dashboard.
  • Intelijen Perusahaan - Alat kritis sing digunakake dening para eksekutif ing saindenging jagad kanggo ngrencanakake strategi aplikasi. Entuk perkiraan unduhan lan bathi kanggo kabeh aplikasi, penerbit, kategori, negara lan platform. Platform intelijen paling cerdas kanggo aplikasi sing digunakake dening sangang saka sepuluh penerbit aplikasi paling dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.