15 Pitakon Sampeyan kudu Takon Babagan API Sadurunge Milih Platform

Pitakon Pilihan API

Kanca lan mentor sing apik nulis menehi pitakon marang aku lan aku pengin nggunakake tanggepan kanggo kiriman iki. Pitakonane luwih fokus ing siji industri (Email), mula aku wis umum menehi tanggapan marang kabeh API. Dheweke takon apa pitakon sing kudu ditakoni perusahaan babagan vendor sadurunge milih.

Napa Sampeyan Perlu API?

An antarmuka pemrograman aplikasi (API) yaiku antarmuka sing diwenehake sistem komputer, perpustakaan, utawa aplikasi supaya ngidini panjaluk layanan diwenehake dening program komputer liyane, lan / utawa supaya data bisa diijolake.

Wikipedia

Kaya ngetik URL lan bali menyang kaca web, API minangka cara sistem sampeyan bisa njaluk lan njaluk wangsulan maneh kanggo nyinkronake data ing antarane. Nalika perusahaan ngupaya ndandani awake dhewe kanthi digital, ngotomatisasi tugas liwat API minangka cara sing apik kanggo nambah efisiensi ing organisasi lan nyuda kesalahan manungsa.

API minangka pusat kanggo otomatisasi, utamane ing aplikasi pemasaran. Salah sawijining tantangan nalika blanja kanggo vendor sing hebat kanthi lengkap API yaiku sumber daya lan biaya pangembangan biasane dadi pamikiran sawise. Tim pemasaran utawa CMO bisa uga tuku tuku aplikasi lan kadang tim pangembangan ora entuk akeh input.

Neliti kemampuan integrasi platform liwat API mbutuhake luwih saka pitakon sederhana, Apa ana API?

Yen sampeyan mlebu karo aplikasi nganggo API sing ora didhukung utawa didokumentasikan, sampeyan bakal nggawe tim pangembangan sampeyan dadi edan lan integrasi sampeyan bakal nggawe kabeh gagal utawa gagal kabeh. Temokake vendor sing pas, lan integrasi sampeyan bakal bisa digunakake lan para pangembang sampeyan bakal seneng nulungi!

Pitakon Panaliten babagan Kapabilitas API:

  1. Celah Fitur - Temtokake fitur apa sing Antarmuka Panganggo sing kasedhiya liwat Antarmuka Pemrograman Aplikasi. Apa fitur sing ana ing API sing ora ana ing UI lan uga kosok balene?
  2. Ukuran - Takon carane akeh telpon sing digawe API saben dina Apa dheweke duwe kolam server khusus? Quantity penting banget amarga sampeyan pengin ngenali manawa API minangka pamikiran sawise utawa sejatine minangka bagian saka strategi perusahaan.
  3. Dokumentasi - Nyuwun dokumentasi API. Kudu kuat, menehi ejaan saben fitur lan variabel sing kasedhiya ing API.
  4. komunitas - Takon apa kasedhiya utawa ora Komunitas Pangembang online kanggo nuduhake kode lan ide karo pangembang liyane. Komunitas Pangembang minangka kunci kanggo ngluncurake upaya pangembangan lan integrasi kanthi cepet lan efisien. Daripada nggunakake 'wong API' ing perusahaan, sampeyan uga nggunakake kabeh pelanggan sing wis nyoba lan kesalahan nggabungake solusi.
  5. REST vs SABUN - Takon jinis apa API dheweke duwe… Biasane ana API REST lan API Layanan Web (SOAP). Dheweke bisa uga ngembangake kalorone. Nggabungake karo salah sawijining duwe mupangat lan kutukan ... sampeyan kudu ngerti apa kapabilitas sumber daya integrasi (IT) sampeyan.
  6. Basa - Takon apa platform lan aplikasi sing wis sukses digabungake lan njaluk kontak supaya sampeyan bisa ngerteni saka pelanggan yen angel banget nggabungake lan kepiye API mlaku.
  7. watesan - Takon apa watesan vendor ing sawetara telpon saben jam, saben dina, saben minggu, lsp. Yen sampeyan ora duwe vendor sing bisa diukur, tuwuh bakal diwatesi dening pelanggan.
  8. samples - Apa padha menehi conto conto kode supaya bisa miwiti kanthi gampang? Akeh perusahaan sing nerbitake SDK (Kit Pangembangan Piranti Lunak) kanggo macem-macem basa lan kerangka kerja sing bakal nyepetake timeline integrasi sampeyan.
  9. kothak wedhi - Apa dheweke nawakake endpoint non-produksi utawa lingkungan kothak wedhi kanggo nyoba kode sampeyan?
  10. Sumber Daya - Takon apa dheweke duwe sumber daya Integrasi ing perusahaan kasebut. Apa dheweke duwe klompok konsultasi internal sing kasedhiya kanggo integrasi? Yen mangkono, wenehi sawetara jam ing kontrak!
  11. keamanan - Kepiye cara keasliane nggunakake API? Apa kredensial pangguna, kunci, utawa metodologi liyane? Apa bisa matesi panjaluk liwat alamat IP?
  12. Uptime - Takon apa sing API uptime lan tarif kesalahan, lan nalika jam pangopènan. Uga, strategi kanggo nggarap dheweke uga penting. Apa dheweke duwe proses internal sing bakal nyoba maneh API telpon ing acara kasebut rekaman ora kasedhiya amarga proses liyane? Apa iki prekara sing direkayasa kanggo solusine?
  13. SLA - Apa duwe Layanan Tingkat Layanan endi uptime kudu munggah 99.9%?
  14. roadmap - Apa fitur mbesuk sing dilebokake ing API lan jadwal pengiriman sing dikarepake?
  15. integrasi - Apa integrasi produktif sing dikembangake utawa pihak katelu wis dikembangake? Kadhangkala, perusahaan bisa ngindhari pangembangan internal ing fitur nalika integrasi produk liyane wis ana lan lagi didhukung.

Kunci pitakon kasebut yaiku integrasi 'kawin' karo sampeyan menyang platform. Apa sampeyan ora pengin omah-omah karo wong liya tanpa ngerti babagan sampeyan, dheweke? Iki kedadeyan nalika wong tuku platform tanpa ngerti kemampuan integrasi.

Ngluwihi API, sampeyan uga kudu nyoba golek sumber daya integrasi liyane: Barcoding, pemetaan, layanan pembersih data, RSS, Formulir Web, Widget, Integrasi Partner resmi, Mesin Scripting, SFTP ngeculake, lsp.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.