ApexChat: Tanggapi Webchat Sampeyan 24/7 Kanthi Agen Obrolan sing Bisa Dikenal

Agen Langsung ApexChat Kanggo Obrolan Situs Web Sampeyan

Sawetara klien kita seneng banget karo obrolan sing digabungake menyang situs… Nalika kita nganalisa chatting ndadékaké apa kita ketemu sing mimpin sing wis kontak langsung karo wakil biasane ditutup sawise jadwal janjian karo klien.

Masalah Kanthi Web Chat

Klien mung nanggapi chatting langsung sajrone jam kantor. Sembarang obrolan ing njaba jam kerja njaluk email utawa nomer telpon. Iki minangka masalah gedhe ... mayoritas telpon kasebut bener-bener teka ing njaba jam kerja ing wayah sore lan akhir minggu. Pitunjuk kasebut diterusake nanging arang dijawab lan meh ora ditutup.

Ana pangarep-arep karo webchat. Nalika sampeyan sijine obrolan kasebut ing situs sampeyan, wong nyana sing sampeyan bakal nanggapi. Lan yen sampeyan ora nanggapi… padha pindhah menyang situs sabanjure. Wong asring kerja Senin nganti Jumuah sedina muput lan ora miwiti riset layanan nganti sore utawa akhir minggu nalika entuk wektu. Lan nalika padha nindakake ... sampeyan kudu ana!

Mbayar-Kanggo-Kinerja Live Chat Agents

ApexChat nyedhiyakake lengkap, layanan chatting turnkey. Dheweke nggunakake agen obrolan langsung lan platform piranti lunak sing dilatih industri dhewe kanggo layanan chatting. Iki tegese penghematan biaya utama amarga kita ngilangi kabutuhan karyawan utama saka tanggung jawab utama kanggo nangani obrolan utawa nyewa lan nglatih sapa wae kanggo miwiti.

Klien wis weruh, rata-rata, sing 42% saka timbal Ngonversid liwat manggon chatting njupuk Panggonan sawise jam kerja khas saka 9 am kanggo 5 pm Tanpa jangkoan watara-the-jam sampeyan bisa uga ilang saklawasé setengah ndadékaké sampeyan bisa njaluk saka panyedhiya Live Chat.

Sing paling apik, kajaba biaya ulang minimal $ 50 saben wulan, ApexChat mung ngisi ragad saben timbal kanggo nyata ndadékaké mumpuni sing dikirim menyang sampeyan. Ora ana kontrak jangka panjang, lan sampeyan bisa mbatalake layanan kasebut kapan wae tanpa paukuman.

Agen bisa nanggapi liwat obrolan web, Facebook Messenger, obrolan Google Bisnisku, utawa liwat SMS. Dheweke bisa nyambungake pengunjung karo wong ing perusahaan sampeyan liwat telpon utawa gawe jadwal janjian kanggo sampeyan. Dheweke malah nawakake metu-maksud popup kanggo nyekel pengunjung sing bisa lunga.

ApexChat Exit-Intent Popup Window

Kita wis ngetrapake solusi kasebut ing 3 klien saiki, kalebu Kontraktor atap Indianapolis, lan kabeh padha seneng karo tingkat layanan lan respon profesional sing agen chatting. Lan… sing paling apik, dheweke ngerti yen dheweke ora mbayar spammer utawa lead sing ora nduweni kualifikasi. ApexChat uga nawakake aplikasi seluler, solusi label putih, portal mitra, lan portal pelanggan sing duwe analytics sing kuat.

Industri sing Didhukung ApexChat

Industri sing didhukung ApexChat kalebu layanan omah, pengacara, panyedhiya layanan medis, diakoni kuliah, lan uga agensi pemasaran. Dheweke nggabungake generasi timbal menyang meh kabeh kontak, kutipan, iklan, analytics, utawa platform marketing lan saiki nglayani luwih saka 8,000 bisnis.

ApexChat minangka piranti lunak obrolan paling apik ing bisnis legal. Kita ngenteni akeh wektu kanggo riset babagan perusahaan sing paling apik, lan aku seneng yen mutusake ing ApexChat. Kita wis tau masalah karo wong-wong mau. Piranti lunak nggawe gampang kanggo nindakake intake, lan kita langsung entuk transkrip obrolan. Aku banget nyaranake ApexChat.

Eric Stevenson, Pengacara

Nyuwun Demo ApexChat

pambocoran: We are partner lan affiliate kanggo ApexChat lan nggunakake link afiliasi kita ing artikel iki.