APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

ape kawasaki

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Panulis, Penerbit, Wirausaha-Cara Nerbitake Buku.

Guy KawasakiAku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut kaping pisanan dheweke nate tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe.

Panulis Guy Kawasaki lan Shawn Welch diwiwiti APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha kanthi crita sejati babagan frustasi Guy amarga entuk publikasi pungkasan sing disebar kanthi elektronik kanthi tuku massal saka perusahaan. Buku kasebut banjur ngrampungake kabeh tantangan ebook - saka format, alat, distribusi menyang pemasaran. Luwih angel banget tinimbang sing sampeyan kira (nganti buku iki!).

Buku kasebut rinci babagan kabeh cara sing wis kabukten kanggo nggawe ebook, wiwit layar gambar alat sing digunakake, situs sing digunakake, lan toko kanggo dipasarake. Aku kaget tenan karo kabeh detail. Pancen minangka pandhuan pandhuan langkah-langkah kanggo sapa wae sing nerbitake dhewe.

Aku kesengsem banget yen aku tuku lan nyebar 3 salinan liyane… menyang Jenn lan Marty sing padha nggarap bukune nganti tekan Nathan, desainer kita, sing bakal ngrewangi desain grafis.

Napa Sampeyan Nerbitake Buku?

Kita pisanan kesengsem karo kesempatan nerbitake dhewe nalika wawancara karo Jim Kukral. Jim negesake manawa kurva panjaluk ebooks mundhak luwih cepet tinimbang output ebook sing nyata. Iki minangka wektu sing luar biasa kanggo individu utawa perusahaan kanggo nggawe kapercayan lan panguwasa kanthi nerbitake ebook.

Yen sampeyan duwe prekara sing luar biasa ... iki kesempatan sampeyan nerbitake lan nuduhake!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai @daveyoung: disqus, ana tips nulis ing buku kasebut. Aku mikir manawa Guy bisa dadi sing pertama ngandhani yen rekan penulis minangka langkah sing apik yen sampeyan ora duwe wektu utawa bakat. Aku duwe rekan penulis ing bukuku lan dheweke nggawe dheweke luwih gampang… umume buku kasebut dakpikirake nanging Chantelle ngatur lan njaga target proyek kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.