Apa iku Swag? Apa Worth The Marketing Investment?

Apa iku Swag? Apa Worth It?

Yen sampeyan wis dawa ing bisnis, sampeyan ngerti apa swag punika. Apa sampeyan tau mikir babagan sumber istilah kasebut? Swag sejatine slang kanggo properti sing dicolong utawa rampokan sing digunakake ing taun 1800-an. Istilah kasebut tas kamungkinan sumber kanggo slang… sampeyan sijine kabeh rampokan ing tas bunder lan oncat karo Panjenengan swag. Perusahaan rekaman nggunakake istilah kasebut ing awal taun 2000-an nalika padha nglumpukake tas hadiah lan materi bermerek bebarengan karo rilis album anyar… ngarep-arep DJ bakal menehi perhatian luwih marang artis.

Strategi kasebut ora owah akeh… ing sanjabane sampeyan ora kudu ngrampok sapa wae maneh. Dolan maring merek ing markas utawa ing konferensi, lan sampeyan kerep ketemu karo sawetara takeaways free… swag Panjenengan. Mesthi, sawetara swag elek, murah, lan mung nemoni sampah hotel. Swara liyane cukup apik.

Salah sawijining barang swag sing paling disenengi yaiku drive USB saka sing misuwur ing saindenging jagad Restaurant St Elmo kang ing tengah kutha Indianapolis. Nalika aku nuduhake online babagan sawetara acara bisnis lan kulawarga sing daklakoni ing kana, tim marketing dheweke kaget karo tas swag sing kebak rempah-rempah, saos, lan permata cilik iki. Aku wis lungguh (bledug) ing meja lan tansah ndadekke pengeling-eling apik saka restoran… lan koktail udang sing apik tenan.

koktail udang st elmos

Apa Swag Bisa?

Inggih, punika $ 24 milyar pitakonan, bener? Wangsulan sing bener yaiku ... kadhangkala. Teori ing mburi swag iku multi-dimensi:

  • Brand - Kanthi menehi hadiah gratis, sampeyan bisa mbangun kesadaran merek.
  • memory - Kanthi nyedhiyakake barang fisik, prospek utawa pelanggan mlaku-mlaku karo barang sing ngelingake sampeyan, merek, produk, utawa layanan sampeyan.
  • Resik – Saben sampeyan menehi wong hadiah, sanajan cilik, ana perasaan manungsa sing kita pengin menehi bali kanggo wong kasebut.

Wong-wong ing Sales Hacker nindakake tes A/B ing ngendi dheweke nambahake swag menyang tawaran ... lan malah kaget amarga asile:

Klompok sing nampa swag kaping telu luwih kamungkinan kanggo Book rapat, lan Outreach weruh 2.42x Tambah ing Nilai kesempatan saben prospek ing grup test.

Sales Hacker

Secara pribadi, aku ngapresiasi luwih pribadi lan larang swag tinimbang omong kosong sing murah sing bakal ngisi TPA. Utamane yen ana regane kanggo panampa sampeyan. Ana pangecualian, mesthi. Aku ora nggunakake Shrimp Cocktail USB drive… nanging kelangan banget aku nyimpen ing mejo.

Ngendi Sampeyan Bisa Ngrancang, Mesen, lan Ngatur Swag Sampeyan?

Biyen cukup akeh wektu kanggo ngrancang swag, ngutip, lan supaya cukup supaya biaya kasebut mudhun. Web ngrembaka karo Welasan situs ngendi sampeyan bisa dening mirah, offshore omong kosong sing wis ora idea saka kualitas. Aku nyoba kanggo sawetara taun kanggo njaluk swag apik lan iku tansah panas utawa kadhemen.

Swag.com minangka situs sing dibangun khusus kanggo tuku swag berkualitas tinggi kanggo merek sampeyan. Dheweke wis ngatur lan nguji ewu produk - lan mbatesi inventaris ing 5% produk paling apik sing trendi, populer, lan menehi kesan. Dheweke uga wis ngotomatisasi kabeh pengalaman tuku swag. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake apa sing sampeyan goleki, upload desain sampeyan, mock-up produk, lan checkout ing sawetara detik.

Swag.com duwe produk kanggo omah, kantor, rasukan, piranti ngombe, tas, teknologi, kesehatan, lan duwe macem-macem merek terkenal sing bisa dipilih. Sampeyan malah bisa ngatur lemari Swag online:

Ngluwihi ngowahi prospek dadi prospek, swag bisa digunakake kanggo menehi ganjaran marang para pelanggan sing paling apik, nggawe rapat online, lan malah melu karo karyawan sing adoh.

Rancang Sawetara Swag Apik Saiki!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Swag.com lan aku nggunakake link ing artikel iki.