Apa sing diarani Webrooming? Kepiye bedane karo Pameran?

webrooming vs showrooming

Minggu iki aku wis riset tuku peralatan audio kanggo studio kita. Aku asring mumbul saka situs manufaktur, banjur situs e-commerce khusus, toko ritel, lan Amazon. Aku dudu siji-sijine. Nyatane, 84% pembeli mriksa Amazon sadurunge blanja

Apa sing diarani Webrooming

Webrooming - nalika pelanggan lelungan menyang toko kanggo tuku sawise riset produk kanthi online.

Apa sing diarani Showrooming

Ruang Pamer - nalika pelanggan tuku online sawise nggoleki t

Infographic saka Koeppel Direct, Webrooming Vs Showrooming: Pandhuan Marketing Eceran kanggo Blanja Liburan, ngrusak prilaku belanja kanthi generasi uga:

  • Baby Boomers - Blanja ing toko lan nilai interaksi siji-sijine lan ngarepake layanan pelanggan sing berpengetahuan.
  • Millennials - Blanja kanthi online lan regane lan dipengaruhi dening tembung saka tutuk.
  • Generasi X - Blanja kanthi online lan email alue sing disesuaikan karo minat lan sejarah tuku.
  • Generasi Z - Toko online lan liwat smartphone lan rego diskon khusus, pengiriman gratis, fasilitas loyalitas.

Infographic nggambarake kabeh sing kudu dingerteni para pengecer babagan Webrooming vs. Showrooming, kalebu jinis produk sing paling kena pengaruh tren iki, uga cara target target generasi paling apik sajrone musim liburan.

Webrooming vs Showrooming

One comment

  1. 1

    Halo Douglas,

    Topik sing apik aku kudu ngomong !!

    Iki minangka bab sing keren diwaca babagan webrooming lan showrooming. Aku mikir yen Showrooming bisa uga repot-repot kanggo pengecer.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.