Apa Itu Data Zero-Party, First-Party, Second-Party, dan Third Party

Apa Data Zero-Party? First Party-Data? Data Pihak Kapindho? Data Pihak Katelu?

Ana debat sehat online antarane kabutuhan perusahaan kanggo nambah nargetake karo data lan hak konsumen kanggo nglindhungi data pribadhi. Mratelakake panemume sing asor yaiku perusahaan wis nyalahake data nganti pirang-pirang taun, mula kita ndeleng reaksi sing bener ing industri kasebut. Nalika merek apik wis tanggung jawab banget, merek ala wis tainted pool marketing data lan kita duwe tantangan cukup:

Kepiye cara ngoptimalake lan nggawe pribadi komunikasi menyang pelanggan saiki lan potensial tanpa duwe sumber data sing sugih kanggo mbantu kita? Wangsulane yaiku pihak nul data.

Apa Data Zero-Party?

Data sing disedhiyakake pelanggan kanthi sengaja lan proaktif karo merek, sing bisa kalebu data pusat preferensi, niat tuku, konteks pribadhi, lan carane individu pengin merek kasebut ngenali dheweke.

Stephanie Liu, Forrester

Ing tembung liyane, data nol-partai (0P) dudu data sing diklumpukake kanthi sembunyi-sembunyi (ora dingerteni pengunjung utawa pelanggan) lan uga ora diinterpretasikake. Data pihak nol minangka data eksplisit sing disedhiyakake pelanggan kanggo nambah pangerten babagan dheweke, kabutuhan, kepinginan, lan ing ngendi dheweke ana ing perjalanan pelanggan.

Apa Data Pihak Pertama?

Data pihak pisanan yaiku data sing diklumpukake langsung dening perusahaan saka interaksi karo merek dening pengunjung, pimpinan, lan pelanggan. Data pihak pisanan (1P) diduweni dening merek lan digunakake kanggo usaha dodolan lan marketing kanggo target akuisisi, upsell, lan inisiatif retensi.

A pihak pisanan cookie ing situs web minangka file cilik sing ditulis kanggo pangguna komputer browser sing bisa diakses dening server web merek kanggo koleksi lan maca. Ora ana layanan liyane sing bisa ngakses cookie utawa data kasebut.

  • Kepiye Data Pihak Nol Beda Saka Data Pihak Pertama? Pihak Pertama Data dikumpulake saka situs tanpa pangerten eksplisit pengunjung. Contone, sampeyan ndharat ing situs e-dagang lan golek produk tartamtu. Sampeyan nelusuri kategori kasebut, sampeyan nggoleki tembung kunci tartamtu, lan sampeyan bisa uga nambahake menyang cart. Kabeh wektu, situs e-dagang ngumpulake riwayat kasebut lan nyetel cookie sing bisa diakses mengko yen sampeyan bali menyang situs kasebut ... utawa yen bisa ngenali sampeyan liwat formulir pendaftaran utawa konversi sabanjure. Data pihak pisanan minangka praktik umum, nanging isih diklumpukake tanpa dipengini dening pengunjung. Mesthine, sampeyan duwe kabijakan cookie lan tombol panriman ing situs sampeyan… Dadi, nalika padha menehi sampeyan ijin kanggo ngumpulake data… dheweke ora ngerti apa sing diklumpukake, kepiye disimpen, utawa kapan lan kepiye digunakake.
  • Kepiye Data Partai Nol Dikumpulake? Ketik DXP, utawa Platform Pengalaman Digital. Nggunakake conto ing ndhuwur ing ngendi data dikumpulake nggunakake prilaku pengunjung, DXP ​​ngowahi iki lan menehi pengalaman pangguna (UX) kanthi pengalaman mandhiri sing jelas sing dijaluk informasi supaya bisa nggawe pengalaman sing luwih apik. Data pihak nol sing diklumpukake ana ing wektu nyata, tanggapane ana ing wektu nyata, lan asil kasebut minangka ijol-ijolan informasi sing transparan antarane pengunjung lan merek kanggo nuntun tuku.

Platform Pengalaman Digital Jebbit
Jebbit

Data Zero-Party sing diklumpukake dening pengalaman digital ora kaya data pihak pertama sing digunakake kanggo nyimpulake maksud pengunjung tinimbang kanthi jelas ngidini dheweke nyedhiyakake. Platform Pengalaman Digital ngumpulake kabeh informasi ing wektu nyata lan takon pengunjung kanggo ngenali awake dhewe minangka ijol-ijolan kanggo solusi sing digoleki.

Kauntungan kanggo merek kasebut akeh:

  1. Transparan – merek transparan babagan data sing dikumpulake, cara dikumpulake, lan cara digunakake.
  2. Nyata-wektu - data kasebut langsung disedhiyakake ing wektu nyata dening pengunjung, saengga akurasi lan umur data ora ana pitakonan.
  3. pengalaman – personalisasi, lan segmentasi ora mbutuhake apa-apa liyane saka interaksi pengunjung, supaya engagement banget dhuwur.
  4. Tanpa kue – ora perlu kanggo nyimpen lan ngakses data, kang browser lan aplikasi nyuda akses kanggo karo tambah kontrol privasi.

Tuladha Data Zero-Party

A pimpinan ing industri DXP Jebbit lan padha duwe ton saka Studi kasus babagan carane platform kasebut mengaruhi asil. Ing ngisor iki sawetara:

Pengalaman Digital Pasang

Pengalaman Digital Australia

Pampers

DXPs mbisakake pemasar, tanpa kode, kanggo mbangun pengalaman digital rumit nggunakake data pihak nul saka kuesioner, kuis, survey, jajak pendapat, lan solusi sing dipandu.

Mbangun Pengalaman Jebbit Pisanan Panjenengan

Apa Data Pihak Kedua

data pihak kapindho (2P) yaiku data sing dipikolehi saka mitra sing ngumpulake informasi kasebut kanthi langsung. Conto bisa uga sampeyan nyeponsori konferensi industri lan, minangka bagean saka sponsor kasebut, sampeyan duwe akses menyang data peserta sing dikumpulake dening perusahaan sing nyebarake utawa ngedol tiket menyang acara kasebut.

Apa Data Pihak Katelu?

Data pihak katelu (3P) yaiku data sing dipikolehi, biasane liwat tuku, saka perusahaan sing nglumpukake data saka macem-macem sumber lan biasane nggabungake, nyuda, lan validasi informasi kasebut. Conto gedhe iki Zoominfo ing papan B2B. Zoominfo cocog kanggo departemen dodolan lan pemasaran kanggo nambah data pihak pertama lan digunakake kanggo nambah target.

A pihak katelu cookie ing situs web minangka file cilik sing ditulis kanggo pangguna komputer browser sing bisa diakses dening server web pihak katelu kanggo koleksi lan maca. Server web merek ora bisa ngakses cookie utawa data kasebut. Cookie pihak katelu biasane diselehake liwat skrip pihak katelu sing mbukak ing kaca nanging ing browser klien. Conto cookie pihak katelu yaiku cookie Google Analytics… ing ngendi skrip sing diselehake ing piksel sing didhelikake nyedhiyakake akses menyang Google Analytics kanggo ngakses cookie, nyimpen data, lan ngirim maneh menyang platform analytics.

Strategi Pangumpulan Data Panjenengan

Minangka platform nanggapi panjaluk konsumen, ora ana keraguan manawa bakal terus nambah kontrol sing diduweni wong liwat data sing diklumpukake, dituduhake, lan digunakake kanggo upaya dodolan lan pemasaran. Yen bisnis sampeyan gumantung marang data pihak katelu, sampeyan pengin nggabungake strategi liyane kanggo nambah profil timbal utawa pelanggan:

  • Nggabungake platform pengalaman digital kanggo pengunjung kanggo nyedhiyakake data pihak nol.
  • Nggabungake ngganggu pitakonan gaya ing saindhenging komunikasi pribadi supaya sampeyan ora kepunjulen pelanggan karo wangun gedhe nanging ngumpulake siji Piece saka data ing wektu liwat sawetara komunikasi.
  • Tambah sumber data pihak liya, nggarap merek sing ora saingan karo sampeyan nanging nggayuh pamirsa sing padha.
  • Kurangi ketergantungan sampeyan ing cookie pihak katelu amarga bakal dadi luwih ora akurat lan kurang efektif amarga platform nambah kontrol privasi.

Pambocoran: Agensiku yaiku a Mitra Jebbit lan kita mbantu ngetrapake platform pengalaman digital kanthi integrasi menyang platform CRM, sales, lan otomatisasi pemasaran Salesforce.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.