Apa Alamat IP Kula? Lan Cara Ngecualekake saka Google Analytics

Apa Alamat IP Kula?

Kadhangkala sampeyan butuh alamat IP sampeyan. Sawetara conto nggawe dhaptar putih sawetara setelan keamanan utawa nyaring lalu lintas ing Google Analytics. Elinga yen alamat IP sing dideleng server web dudu alamat IP jaringan internal, alamat IP saka jaringan sing sampeyan lakoni. Asile, ngganti jaringan nirkabel bakal ngasilake alamat IP anyar.

Akeh panyedhiya layanan Internet ora menehi alamat IP statis (ora owah) kanggo bisnis utawa omah. Sawetara layanan kadaluwarsa lan nemtokake alamat IP kabeh wektu.

Alamat IP sampeyan yaiku: 183.166.170.236

Kanggo ngilangi lalu lintas internal supaya ora katon ing a Google Analytics laporan tampilan, gawe filter khusus kanggo ngilangi alamat IP khusus sampeyan:

  1. Navigasi menyang Admin (Gir ing sisih kiwa ngisor)> Deleng> Filter
  2. pilih Gawe Filter Anyar
  3. Jeneng Filter sampeyan: Alamat IP Kantor
  4. Tipe Filter: Damel wae
  5. Pilih: Ora kalebu> lalu lintas saka Alamat IP> sing padha
  6. Alamat IP: 183.166.170.236
  7. Klik Simpen

Google Analytics Ngilangi Alamat IP