Daftar putih Email Sampeyan karo AOL

AOL

Mbok amarga isih dadi salah sawijining sing paling gedhe ISP lan sing paling rumit babagan email, AOL pancen duwe layanan Postmaster sing apik online. Aku kudu ngubungi dheweke nalika ana klien nglaporake manawa ana masalah karo email liwat alamat email AOL. Mesthi wae, kita nemokake manawa alamat IP aplikasi kita diblokir.

Kantor Pos AOL

Kayane elek banget, kayane spammer utawa ana… nanging ora. Kabeh email kita asipat transaksional utawa invitasional. Nyatane, ora ana email pemasaran sing metu saka alamat kasebut. Aku nelpon guru sing apik lan bisa ngeterake, Greg Kraios, lan dheweke langsung ngandhani informasi kontak kanggo postmaster AOL uga Situs web AOL Postmaster. Aku nelpon lan dheweke menehi ngerti langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo mbukak blokir lan mbukak dhaptar putih.

Aku nemoni masalah sing paling gedhe yaiku sistem kita ngirim menyang akun email AOL sing salah nalika pencarian Reverse DNS dipateni. Reverse DNS minangka sarana kanggo ISP kanggo nggoleki domain lan informasi perusahaan miturut alamat IP sing asale. Kanthi mateni, kita katon kaya spammer. Kanthi alamat ala sing cukup - AOL mutusake kanggo ndeleng luwih dhisik babagan awake dhewe. Nalika dheweke ora bisa ngerti sapa sejatine kita, dheweke ngalangi. Ndadekake akal! Aku ora bisa ujar manawa aku nyalahke.

Sawise ngaktifake Reverse DNS, AOL ngeculake blok kasebut. Aku uga ngomong karo tim Sales lan ngandhani supaya ora nindakake demo nganggo alamat email AOL (sing paling gampang diketik, apa ora?). Sawise blok diblokir, sampeyan diijini ndhaptar dhaptar putih liwat situs Postmaster. Aku wis nglamar paling ora kaping rolas - nanging kanthi cepet aku ngerti yen bebekmu kudu ana saurutan sadurunge bisa digawe:

  1. Kita ngaktifake Lookup DNS Reverse ing saben Alamat IP sing ngirim email.
  2. Kita kudu nyiyapake alamat email tanggapan kanggo AOL kanggo nulis nalika ana masalah email. Kita ngatur penyalahgunaan @. Kita isih ngupayakake nyetel judhul email khusus kanggo "Kesalahan-Kanggo" nanging iki minangka wiwitan sing apik.
  3. Kita kudu ngenteni sawetara dina sawise mbukak blokir.
  4. Domain sampeyan kudu cocog karo domain ing alamat email kontak lan umpan balik. Sampeyan bisa ndhaptar alamat email FBL karo AOL.
  5. Yen sampeyan duwe macem-macem domain, sampeyan kudu ndhaptar kanggo masing-masing.
  6. Priksa manawa ngawasi alamat email sing dikirimake. Sampeyan kudu ngeklik link konfirmasi sadurunge bisa nggarap panjaluk dhaptar putih.
  7. Langkah pungkasan yaiku ngenteni tanggepan. Yen sampeyan ditolak, sampeyan bisa nelpon Postmasters lan menehi id referensi. Iki bakal ngidini dheweke nggoleki kanthi cepet lan ndeleng apa sing salah. Siyaga kanggo nindakake iki sawetara wektu!

Aku ngarep-arep dina apa kita bisa nyurung email kasebut saka email panyedhiya layanan email sistem dadi ora prelu kuatir! Aku ngenteni rilis resmi sistem email transaksional (sing dakwartakake!) Uga kanggo sawetara perusahaan. Luwih cepet nggunakake layanan pangiriman, luwih apik!

AOL duwe layanan Postmaster sing apik, nanging luwih becik aku ora sabar banget. Siji cathetan, yen sampeyan kepengin weruh apa aku ora ngalang-alangi kita utawa masalah sing dibutuhake kanggo whitelist kita… ora babar pisan. Aku seneng ndeleng perusahaan sing waspada babagan SPAM lan njaga pelanggan.

Butuh sawetara upaya sadurunge cukup riwayat riwayat kanggo AOL kanggo dhaptar putih, nanging sawise sawetara usaha:

Panjaluk Whitelist sampeyan, kanthi kode konfirmasi xxxxxxxx-xxxxxx, wis disetujoni.

Ora yakin manawa email sampeyan diblokir utawa ora? Priksa manawa nggunakake Alat ngawasi Penempatan Inbox kanggo nemokake lan ngatasi masalah sing khusus kanggo ISP.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.