Sys-Con: Situs Web Paling Ngganggu, Nate?

Sawetara menit kepungkur, aku nampa Google Alert ing artikel babagan kenapa Ajax wis nyalip Jawa. Kayane kaya artikel sing apik, iya? Aku ora bisa ngandhani amarga ora nate maca. Iki sing ditemokake nalika aku tekan kana:

Websphere - Situs Web Nganggu

Apa sing nggawe kaca iki ngganggu banget:

  1. Nalika kaca diluncurake, pop-up div cocog karo aku ing antarane mripat kanthi link cedhak sing cilik banget ing pangkalan. Pop-up dudu pop-up window dadi pop-up blocker ora bisa digunakake. Uga, pariwara kasebut dipanggonke kanthi ati-ati kanggo nampilake ADS LAIN ing sidebar lan nyatane mblokir konten sing dakdeleng.
  2. Yen sampeyan gulung mudhun, pariwara tetep ing posisi sing padha! Sampeyan pancen ora bisa maca konten tanpa ngeklik cedhak Pariwara.
  3. Iklan video wiwit diputer sanalika situs kasebut diluncurake kanthi swara! Aku ora preduli muni ing kaca web… nalika dakjaluk.
  4. Ing kaca kasebut ana 7 pariwara ing tampilan biasa ... lan ora ana konten.
  5. Ora kurang saka limang cara navigasi ing kaca iki! Ana kothak dhaptar, menu tab horisontal, menu horisontal, menu ticker horisontal, menu sidebar… kepiye carane bisa nemokake apa wae ing situs web iki? Aku kepengin weruh apa sejatine ora yaiku apa wae konten ing situs ing antarane kabeh menu lan iklan!
  6. Iki mesthine minangka situs web sing dadi sumber daya kanggo Profesional Situs Web! Apa sampeyan bisa percaya?

Situs Warta Teknologi lan Informasi sing bisa dibandhingake

Yen dibandhingake, ayo goleki CNET. CNET uga duwe komponen multimedia (sing sampeyan klik ing play if sampeyan pengin, lan 7 pariwara ing tampilan biasa! Nanging, tata letak navigasi lan kaca web ningkatake konten tinimbang ndhelikake.

CNET

Impact lan Comparison

Yen sampeyan ora mikir desain minangka fitur penting situs web warta lan informasi, aku bakal mbandhingake perbandingan iki Perbandingan statistik Alexa:

Websphere lan CNET Alexa Comparison

Apa situs web sampeyan sing paling ngganggu? Mangga… terusake menyang situs Pemasaran lan / utawa teknologi.

3 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun matur nuwun matur nuwun!

    Akhire! Ya, sys-con iku ing situs web paling ngganggu aku wis tau kanggo Wade liwat. Apa sampeyan ndeleng sikil *** gedhe ing siji? Lan situs kasebut ora nerjemahake kanthi bener ing Firefox.

  2. 2

    Rampung Setuju!

    Sys-con minangka salah sawijining situs web sing dakkarepake.
    Kadhangkala ana spanduk malah ora bisa ditampilake kanthi bener lan angel ditutup ing firefox

  3. 3

    Luwih apik yen nggunakake Firefox kanthi kombinasi Adblock (karo Filterset.G) lan Flashblock. Mung div popup sing ngganggu sing isih katon (kabeh iklan liyane wis ilang).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.