Apa Animasi ing Email Laku tenan?

Email marketing

Animasi ing Whitepaper Email

Sampeyan duwe 30 detik kanggo narik kawigaten para pamiarsa sawise ngeklik email sampeyan. Iki mesthi jendhela cilik. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan bisa uga mikir kaya ngono animasi rada beresiko kanggo digunakake karo pemasaran email, nanging sampeyan pengin narik kawigaten para panampa. Dadi, apa sing sampeyan lakoni?

Nanging, sawise ngliwati pemasaran email kita tandha tren sponsor, iki bisa dadi alat sing apik kanggo para pemasar email yen digabung kanthi efektif.

Animasi ora mung minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten para pamaca, nanging uga ngidini para pemasar kanthi kreatif narik kawigaten pirang-pirang produk, tawaran, utawa tumindak ajakan. Sampeyan uga ora nglilani animasi iki mengaruhi pangiriman sampeyan. Jaga ukuran animasi cilik, jaga animasi GIF mung 6 bingkai, lan priksa manawa bingkai pertama nutupi pesen (yen ana) supaya email sampeyan ora nemoni masalah kejiret ing folder Spam.

Kanggo tips liyane babagan ngrancang lan ngirim animasi ing email, priksa Delivra's Animasi ing Email: Cara Efektif Nggabungake Tren Paling Anyar Iki.

Download Kertas Putih!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.