5 Cara Video Penjelasan Animasi nambah Efektivitas Pemasaran Inbound

gawe video animasi online

Nalika kita ngomong video wis dadi bagean penting ing saben dinane, ora guyon. Kita nonton video online saben dina ing komputer, telpon lan uga Smart TV. Miturut Youtube, jumlah jam sing dienggo nonton video nganti 60% saben taun!

Situs web adhedhasar teks mung wis ketinggalan jaman, lan kita ora mung ujar: Google punika! Mesin telusuran nomer 1 ing jagad iki prioritas utama kanggo konten video, sing wis ana 53x kasempatan luwih ditampilake ing kaca pertama tinimbang situs web adhedhasar teks. Miturut Analisis tren Cisco, ing taun 2018 video bakal nyipta 79% kabeh lalu lintas Internet, munggah saka 66% saiki. Bisnis kudu siyap wiwit boom video online ora bakal mudhun alon-alon.

Selaras karo fenomena iki, video panjelasan animasi wis dadi strategi babagan strategi pemasaran online. Saben dina saya akeh perusahaan (merek gedhe lan wiwitan) nggunakake video ing kampanye pemasaran, amarga kinerja brilian ing konversi lan metrik klik-kanggo-tingkat, ing antarane akeh manpaat pemasaran liyane.

Apa sing diarani Video panjelasan?

An Video panjelasan yaiku video cekak sing nerangake ide bisnis liwat crita animasi visual. Yen gambar regane sewu tembung, video regane mayuta-yuta - nyediakake sarana supaya para pengunjung bisa luwih ngerti produk utawa layanan sampeyan.

Mangkene video panjelasan pungkasan sing digawe ing Cord Blood Banking, topik sing cukup rumit sing digawe ringkes kanthi nggunakake video panjelasan:

Kasedhiya kabeh jinis video panjelasan - saka video papan tulis sederhana nganti animasi 3-D kompleks. Mangkene ringkesan babagan jinis video panjelasan.

Nopo video panjelasan nggawe prabédan ing kampanye pemasaran mlebu? Ayo tindakake langkah-langkah umum saka marketing inbound kanggo ndeleng kepiye Video panjelasan bisa ningkatake upaya pemasaran sampeyan nggunakake sawetara data nyata:

Video panjelasan Narik Pengunjung menyang situs web sampeyan

Salah sawijining masalah utama bisnis online yaiku kepiye narik minat pengunjung online anyar menyang situs, kanthi tembung liya, carane pangkat ing kaca pisanan Google. Kita ngerti manawa video utawa kaca kanthi video duwe kemungkinan luwih apik kanggo pangkat ing kaca pisanan asil telusuran liwat kaca adhedhasar teks. Sederhanane, luwih gampang dicerna lan dituduhake - dadi konten sing sampurna kanggo nambah peringkat umum.

Video minangka senjata non-rahasia kanggo SEO (optimalisasi mesin telusuran). Filosofi Google wis suwe golek konten online sing paling migunani lan menarik; lan dheweke ngerti manawa para pencari seneng video sing bisa nyenengake lan sinau. Pramila Google kanthi wicaksana males situs web kanthi konten video kanthi peringkat luwih dhuwur. Mesin telusuran nganggep video minangka salah sawijining bentuk konten online sing paling apik lan tujuane kanggo gawe marem pangguna kanthi asring nampilake video dhisik ing asil telusuran. Ora nggumunake kenapa Google tuku Youtube, jaringan sosial sing didhukung video sing uga mesin telusuran paling populer nomer 2 ing donya.

Keuntungan liyane kanggo video pemasaran panjelasan yaiku panduman. Video minangka konten online paling gampang sing tuwuh ing media sosial, kanthi kemungkinan 12x luwih bisa dituduhake tinimbang link lan teks sing digabung. Pangguna Twitter nuduhake 700 video saben menit, lan ing Youtube luwih saka 100 jam video diunggah kanthi wektu sing padha.

miturut Facebook, luwih saka 50% wong sing bali menyang Facebook saben dina ing AS nonton paling ora siji video saben dina lan 76% wong ing AS sing nggunakake Facebook ujar manawa cenderung nemokake video sing ditonton ing Facebook. Kanthi duwe video panjelasan ing situs sampeyan, kemampuan sampeyan ditemokake lan dituduhake dening pamirsa sing ditargetake bakal saya apik nalika nggunakake video.

Nanging enteni, ana liyane.

Video panjelasan Ngowahi Pengunjung dadi Pimpinan

Oke, saiki sampeyan wis nambah kunjungan kanthi video panjelasan, kepiye sampeyan bisa nggawe pengunjung dadi lead? Video panjelasan ngidini merek sampeyan kanggo ngirim nada sing sampurna saben wektu. Lan wektu minangka elemen utama. Rata-rata rentang perhatian manungsa ing situs web adhedhasar teks biasa udakara 8 detik, luwih murah tinimbang rentang perhatian iwak mas! Kanggo entuk minat pengunjung, sampeyan kudu ngirim pesen kanthi cepet lan efektif. Ora mung kanggo narik kawigaten, nanging uga kudu tetep cukup suwe kanggo ngerti proposal bisnis sampeyan.

Video panjelasan sing dilebokake ing ndhuwur lipatan ing kaca kebangkrutan bakal nambah kunjungan saka awal 8 detik nganti rata-rata 2 menit. Iku ngundhakake 1500% ing keterlibatan! Lan cukup wektu kanggo video ngirim pesen lan ndorong pamirsa supaya tumindak. Nggunakake ajakan-tumindak efektif ing video sampeyan bisa nyebabake para pengunjung langganan buletin, ndaftar kanggo nyoba gratis, njaluk konsultasi, utawa ndownload ebook. Video nggawe pengunjung dadi petunjuk sing berkualitas.

Apa petunjuk kasebut pancen bakal tuku produk utawa layanan sampeyan amarga video panjelasan?

Video panjelasan Nggawe dadi Pelanggan

Kita wis jelas babagan video pemasaran animasi sing narik kawigaten para pengunjung lan dadi petunjuk, mula saiki kita entuk nomer asil sing paling penting kanggo bisnis online: sales.

Video panjelasan minangka aset sing nduweni kemampuan kanggo nyuda kapitunan-pelanggan kanthi nambah lan njaga pengunjung lan nggawe nomer tetep maju sajrone lelungan pemasaran mlebu. Nanging kepiye carane nggawe? Ya, kekuwatan video panjelasan bisa nggayuh pamirsa kanthi akeh level! Mangkene sawetara conto:

Studi Kasus Video panjelasan

Telor Crazy, layanan sing digawe Hiten Shah lan Neil Patel, nambah konversi nganti 64% lan ngasilake tambahan $ 21,000 saben wulan nalika nggawe video panjelasan animasi ing kaca kebangkrutan. Iki videone:

Dropbox ngasilake paningkatan konversi 10% saka video panjelasan kasebut, dadi ngasilake tambahan $ 50 yuta ing taun 2012 wae. Nyengsemaken, huh?

Video panjelasan Nggawe Pelanggan dadi Promotor

Dadi, kita saiki lagi ing tahap pungkasan. Sampeyan duwe pelanggan sing wis tuku produk utawa layanan, lan dheweke seneng banget! Dadi, kepiye video panjelasan bisa mbantu dheweke dadi promotor?

Yen pelanggan seneng produk utawa layanan sampeyan (lan kenapa ora, bener?), Mesthine bakal nuduhake video panjelasan sampeyan ing jaringan sosial kaya Facebook, Twitter utawa Youtube, nyebar kabar kasebut menyang kanca lan kolega (aja ora isin, lan njaluk supaya dheweke nuduhake uga).

Video panjelasan minangka bagean konten sing paling bisa dituduhake online, lan sing nggawe aset sing sampurna kanggo para pelanggan promosi sampeyan liwat saluran media sosial. Contone, iki video panjelasan sing mung tekan 45 ewu kunjungan ing Youtube:

Video panjelasan minangka aset kanggo ngonversi pelanggan dadi komunitas! Kita ngerti manawa pemasaran tutuk minangka salah sawijining cara pemasaran online sing paling efektif - lan nyedhiyakake video supaya para pelanggan bisa nuduhake babagan bisnis sampeyan supaya bisa enggo bareng lan ndhukung sampeyan kanthi cepet lan gampang.

Deleng Portofolio Kita Entuk Quote Khusus

Nalika investasi luwih saka artikel, infographic utawa malah kertas putih sing rumit, video panjelasan bisa digunakake ing medium, lan ing pirang-pirang kaca lan kaca landas ing situs sampeyan. Iki nambah kemampuan kanggo nyetir lan ngonversi pengunjung - menehi laba investasi sing luar biasa.

4 Komentar

  1. 1

    Aku 100% setuju karo pentinge video panjelasan. Aku mung miwiti perusahaan dhewe muga-muga ora kasep mlebu bisnis the
    Aku bakal nuduhake postingan klienku mbesuk yen dheweke takon kenapa video kasebut penting. Matur nuwun!

  2. 2
    • 3

      Hi Jason,

      Aku ora yakin yen dimensi kasebut kritis banget kaya skripe. Animasi ngidini sampeyan nyritakake babagan crita kaya sing dikepengini - tanpa duwe wektu lan biaya nyiyapake adegan, aktor, lan liya-liyane. Aku bakal nambah animasi 3D, kajaba yen pancen apik banget, bisa katon ora profesional. Sayange, masarakat digunakake kanggo Pixar lan animasi 3D sing bermutu ... yen sampeyan ora bisa cocog karo kualitas kasebut, bisa uga ora sukses.

      Doug

  3. 4

    Kepiye cara nggunakake iki kanggo pusat telpon sing kaiket ing endi prospek bakal telpon.

    Kepiye sampeyan nggawe skrip sing bener lan manawa konsumen utawa bisnis nggawe perusahaan serius babagan animasi mungsuh produksi nyata karo aktor

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.