Nggunakake Animasi ing Pemasaran Email Sampeyan

email gif animasi bergerak

Wis dikandhani manawa nggawe email adhedhasar HTML ing taun 2009 kaya nggawe kaca web ing taun 1999. Sedih nanging sejatine. Coding kasebut kuno lan, dibandhingake karo web modern 2.0 kanthi fungsional, watesane gedhe banget.

Dadi, nalika para pemasar email pengin ngirim gerakan, arahake arah visual lan ajakan-ajakan nggunakake GIF animasi. Sadurunge Lampu kilat, animasi GIF sing ringkih dadi umume.

Panganggone email animasi saya saya tambah. Ngopo kowe takon?

  1. GIF animasi didhukung kanthi apik dening klien email utama lan antarmuka webmail
  2. Iki mbantu para pemasar supaya bisa tampil ing akeh wong
  3. Sing paling penting, kayane bisa sukses!

ROI Kuat karo Animasi

Iki bubar Tes A / B dening BlueFly nemokake email animasi narik 12% luwih akeh tinimbang sing padha karo animasi. Kajaba, iki studi kasus ing Marketing Sherpa, Coklat Lake Champlain ngalami kenaikan penjualan 49% nalika Natal ana hubungane karo kampanye nggunakake GIF animasi dibandhingake karo kampanye taun sadurunge.

Malah Luwih Apike

Kaping pisanan, para pemasar bisa nggunakake ruangan sing cukup sithik kanggo nyorot pirang-pirang produk, penawaran khusus, utawa ajakan-ajakan, uga nambah tarif klik-tayang kanggo video sing dadi host. Pemasar cerdas uga bisa nggunakake animasi kanggo nyengkuyung nggulung email sing dawa (utawa horisontal).

Kekurangan

Masalah kompatibilitas sing paling relevan yaiku nggawe email animasi ing Outlook 2007. Yaiku mung pigura pertama GIF animasi sing ditampilake. Dadi, sampeyan pengin komunikasi pesen ing pigura pertama, yen ngono. Sampeyan uga pengin eling yen ukuran GIF animasi (ing kilobytes) bisa mengaruhi kacepetan lan urutan gambar ditampilake kanthi negatif.

Tuladha Email Animasi

Kanthi pangerten sing kuat babagan tujuan lan desainer email sing berpengalaman sampeyan bakal bisa nambah tarif klik-tayang lan konversi nggunakake animasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.