Animaker: Studio Animasi sing Dhewe-dhewe, Editor Video Pemasaran, lan Pembuat Iklan Video

Pembuat Video Animasi Animasi lan Editing Platform

Video animasi lan urip iku kudu ditindakake kanggo saben organisasi. Video pancen narik kawigaten, duwe katrampilan nerangake konsep angel kanthi ringkes lan menehi pengalaman sing visual lan bisa dirungokake. Nalika video minangka media sing luar biasa, asring ora bisa diselehake kanggo bisnis utawa pemasar cilik amarga sumber daya sing dibutuhake:

  • Peralatan video lan audio profesional kanggo ngrekam.
  • Nganggo swara profesional kanggo skrip sampeyan.
  • Grafis lan animasi profesional kanggo nggabungake.
  • Lan, bisa uga, sumber sing paling larang lan kritis - editing profesional kanggo pengaruh.

Warta gedhe yaiku supaya terus ndeleng kemajuan - ing hardware lan piranti lunak. Telpon modern bisa ngrekam video sing apik kanthi resolusi 4k sing akeh. Tambah mikropon sing terjangkau lan audio sampeyan bakal nglengkapi pengalaman visual. Layer ing intro, outros, musik, visual, utawa malah animasi lan sampeyan bisa duwe potongan pemasaran konten sing efektif tanpa kudu mecah.

Platform Animasi lan Editing Animaker

Animaker tukang nggawe seret lan selehake nggawe gampang kanggo sapa wae nggawe video animasi tingkat pro nggunakake template sing wis digawe lan aset siap pakai kanthi katrampilan teknis nol. Platform kasebut dibangun kanggo individu utawa tim kanggo nggawe video apa wae.

Pemasar nggunakake Animaker kanggo ikhtisar merek, video onboarding, video panjelasan, video panjelasan animasi, video demonstrasi, testimoni pelanggan, presentasi bisnis, iklan video, slide show, video Instagram, video Facebook, lan video Youtube lan iklan video.

Salah sawijining fitur sing paling apik yaiku Animaker ngidini sampeyan nggawe ulang video kanggo macem-macem platform kanthi gampang. Cukup klik tombol ngowahi ukuran banjur ganti jinis video kanthi cepet.

Mangkene sawetara fitur lan fungsi liyane sing luar biasa:

Studio Animasi

Studio animasi Animaker ngidini sampeyan ngrancang lan nerbitake video animasi kanthi kabeh alat sing dibutuhake:

  • Pambangun Karakter - Kanthi luwih saka 15 fitur rai kanggo disesuaikan lan luwih saka 10 slot aksesori, bangun karakter sing dikarepake lan rempah-rempah video sampeyan!
  • Ekspresi Wajah Karakter - Kanthi luwih saka 20 ekspresi wajah, Animaker mbantu nggawe karakter lan video sampeyan urip.
  • Sinkronisasi Lip otomatis - Tambah voiceover ing karakter sampeyan lan delengen dheweke ujar kanthi sinkronisasi lambe otomatis. Sampeyan ora prelu ngentekake wektu kanggo animasi lambe karakter kasebut.
  • Smart Mov - Animator nggunakake meh 80% wektu kanggo animasi obyek kanggo pindhah saka sak papan menyang papan liya. Lan kita mutusake bakal ngirit wektu lan usaha sampeyan. Animasi animasi kompleks nggunakake Smart Pindhah kanthi mung klik tombol.

Gawe Animasi Pisanan Saiki!

Suite Ngedit Video

Upload wawancara, testimoni, utawa video liyane sing direkam lan Animaker nyedhiyakake akeh fitur kayata efek kamera, efek layar, trek audio, transisi, lan liya-liyane kanggo nambah kesan pro-level ing video sampeyan.

  • Ngedit Video Langsung lan Kualitas Video 4K - Pilih, unggah, lan sunting video kabeh ing sak papan. Animaker ngidini sampeyan tampil kanthi video kualitas 4K murni.
  • Subtitle Video Sampeyan - Kanthi Animaker, sampeyan bisa kanthi gampang subtitle video supaya siyap kanggo saben platform.
  • Overlay Video kanthi klik - Numpuki video nganggo teks, gambar, stiker, lan liya-liyane.
  • Watermark Konten Sampeyan - Gampang cap logo menyang video lan GIF kanthi tandha banyu dhewe.
  • Aset Simpenan - Luwih saka 100 yuta aset kanggo panggunaan sampeyan. Perpustakaan Animaker uga digabung karo Getty supaya gampang golek gambar utawa video sing sampurna kanggo proyek sampeyan!
  • Efek Musik lan Bebas Royalti - Animaker sampeyan nutupi ing ngarep swara kanthi luwih saka 100 trek musik lan ewonan efek swara ing perpustakaan audio kita.

Gawe Video Pisanan Saiki!

Animasi GIF lan Pencipta Video Singkat

GIF animasi apik banget kanggo media sosial lan pemasaran email ... Perpustakaan Animaker uga digabung karo Giphy supaya gampang golek GIF sing sampurna kanggo proyek sampeyan!

Gawe GIF Animasi Saiki!

Kolaborasi lan Manajemen Merek

Ngundang kanca ing tim kanggo kerja sama ngrampungake video sampeyan. Animaker uga nawakake kit merek kanggo mesthekake integritas merek sampeyan tetep konsisten ing kabeh video sing diterbitake.

Tanggalan Pemasaran Video

Pangguna saiki entuk tanggalan pemasaran video kanthi ide video sing apik kanggo mbantu ngrancang lan nggawe video kanggo kabeh dina khusus sajrone taun. Cukup navigasi menyang bagean sing duwe wulan saiki dadi judhul lan sampeyan bakal duwe akeh ide konten video sing wis kabukten kanggo nambah media sosial sampeyan.

animaker tanggalan video

Gawe Video Pisanan Saiki!

Nganggo Swara sing Didhukung AI

Platform kasebut uga nggabungake intelijen swara kanggo ngatur lan output skrip sampeyan tanpa butuh tenaga kerja. Swara Animaker ngidini sampeyan:

  • Swara Kaya Manungsa - Ganti teks utawa skrip kanthi gampang dadi swara kaya manungsa sing paling dhuwur.
  • Kontrol Swara Lanjut - Tambah nada, ngaso, utawa negesake tembung sing dipilih. Sampeyan malah bisa nggawe swara bisik-bisik utawa ambegan.
  • Pilihan Swara Multilingual - Gawe swara kanggo video sampeyan nganggo 50+ swara lan 25 basa liyane.

Gawe Voiceover Saiki

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Animaker lan duwe link ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.