Kurang Pengungkapan lan Konflik Kepentingan Angi Roofing Kudu Ditampa

Angi Genteng Konflik Kepentingan

Pembaca publikasiku mbokmenawa ngerti yen kita wis nulungi pirang-pirang perusahaan roofing mbangun kehadiran online, ngembangake telusuran lokal, lan ngarahake bisnis. Sampeyan bisa uga ngelingi yen Angi (sadurunge Dhaptar Angie) minangka klien utama sing dibantu karo optimasi mesin telusur ing wilayah kasebut. Nalika iku, fokus bisnis kasebut nyurung konsumen nggunakake sistem kanggo nglaporake, mriksa, utawa golek layanan. Aku ngormati sing luar biasa kanggo bisnis lan ngedekke - lan kita mbantu wong dramatically tuwuh bisnis.

Kanggo luwih saka 18 taun, Angie's List ora tau nuduhake bathi taunan, lan analis ngira yen valuasi perusahaan kasebut ora realistis. Ing 2017, Angi pindhah saka bisnis langganan konsumen dadi generasi timbal kanggo perusahaan sing kadhaptar ing review. Ing taun 2021, dheweke ngganti jeneng, ngowahi situs web, lan ngluncurake aplikasi anyar sing ngarep-arep bisa nembus industri layanan omah. Ora ana keraguan manawa ana luwih akeh kesempatan kanggo ngasilake timbal tinimbang ing bisnis langganan biaya flat sing nggawe merek Angi kanthi dramatis.

Nanging aku percaya yen dheweke wis adoh banget.

Masalah Tansaya Kanthi Timbal Palsu

Salah sawijining lokalku Indianapolis roofers mbuwang dhuwit cukup akeh karo kontrak taunan karo Angi kanggo drive mimpin kanggo bisnis. Aku wis kerja karo Bob lan bisnis kulawargane nganti pirang-pirang taun lan dheweke dadi kanca apik sadurunge. Bubar, Bob weruh yen dheweke saya tambah akeh timbal palsu liwat Angi… lan pimpinan apik karo proyek gedhe wiwit alon. Aku ora bakal mbukak prasetya saben wulan Bob kanggo Angi, nanging aku bisa pitutur marang kowe sing iku kontrak cukup. Ing telung sasi, dheweke nampa 72 timbal palsu - saben wong njupuk perhatian saka bisnise.

Bob wiwit ngomong karo aku luwih akeh babagan iki lan nyoba sambat marang Angi… nanging keluhane ora keprungu. Dheweke uga ngerteni manawa wakil-wakile uga asring mbalik, nambah frustasi. Kabeh iki nalika kesempatan atap lan siding saya mundhak kanthi boom layanan omah sing ana gandhengane karo pandemi.

Angi Business Complaint

Dhaptar Angie dibangun ing tutuk ing tengah Indiana lan minangka merek sing ditresnani dening kulawarga sing digunakake kanggo nyewa bisnis lokal. Aku ketemu karo Papan kaping pirang-pirang lan padha pancen mangertos apa padha sade umum dateng... masalah gedhe ing industri layanan omah.

Nyatane, aku duwe siji kontrak penting karo Dhaptar Angie sadurunge padha mbukak umum mung kanggo nindakake forensik ing karya sing tenan wis rampung kanggo wong-wong mau kanggo mesthekake yen kabeh ana ing munggah lan munggah. Pimpinan perusahaan ora menehi risiko apa-apa sing bisa ngrusak merek utawa nggawe risiko pelanggan.

Aku ora percaya maneh yen fokus organisasi. Lan nduwe pengaruh dramatis.

Nyatane, ing Februari 2022, ing Better Business Bureau mbatalake akreditasi Angi amarga gagal dening bisnis kanggo netepi syarat BBB sing Bisnis Akreditasi ketemu lan netepi standar tartamtu.

Angi BBB

The Final Straw: Angi Roofing

Sapa iku kontraktor roofing paling dideleng karo review apik ing Angi ing sawetara wilayah geografis? Sampeyan bisa uga kaget kanggo mangerteni yen iku Angi Roofing.

Nalika Bob ngetokake kuotasi lan ketemu karo pelanggan potensial, bayangake dheweke kaget amarga ngerti yen perusahaan sing dibayar kanggo mimpin ana saingan langsung karo dheweke. Bener… Angi ndarbeni perusahaan roofing terkemuka ing wilayah geografis tartamtu lan ngarahake langsung menyang perusahaane dhewe.

miturut Ing Motley Fool, iki diwiwiti taun kepungkur.

Hanrahan ngendika, bisnis sing saiki dikenal minangka Angi Roofing, tuwuh kanthi cepet, wis kasedhiya ing sekitar belasan pasar, lan bakal ana ing lima liyane. Roofing wis akèh kuwalitas sing bisa ing sih perusahaan ing kategori, kalebu dhuwur rata-rata nilai pesenan lan pasar addressable gedhe, kang ngira ing $50 milyar.

Ing Motley Fool

Kanggo nyatakake yen klienku ora seneng banget, mesthine ora bisa dingerteni. Angi ora nate ngubungi dheweke lan nyritakake babagan akuisisi kasebut, ora nate ngandhani yen dheweke nyopir menyang bisnis dhewe, lan ora nate ujar manawa dheweke bakal entuk turahan. Bob wis ngupayakake penasihat hukum lan kepengin cepet metu saka kontrak karo Angi.

Telusuri ing sawetara kutha ing sisih kulon tengah ing Google Maps lan sampeyan bakal weruh yen Angi wiwit njupuk alih paket peta lokal lan promosi. Angi Roofing. Lan, mesthine, dheweke promosi bisnis kasebut minangka kontraktor roofing paling dideleng metu ana… duh… mulane sampeyan tuku.

Angi Roofing Cincinnati ing Google Maps

Endi Komisi Perdagangan Federal?

Deleng cepet ing situs Angi lan sampeyan ora bakal nemokake pambocoran sing ketok hubungan finansial iki. Yen aku duwe hubungan bunder ing ngendi aku nuduhake marang konsumen yen aku minangka influencer sing bisa dipercaya sing nyedhiyakake review bisnis independen ... nanging aku ora ngumumake yen aku nyopir kabeh revenue ing kanthongku dhewe, aku bakal mikir sing cukup ngapusi lan njamin investigasi. .

Sampeyan ora bakal nemokake pambocoran kasebut ing kaca ngarep Angi utawa dheweke Panelusuran atap:

Angi Roofing

Dadi influencer paling gedhe ing negara ing layanan omah ora ngungkapake kanthi jelas marang konsumen yen dheweke nyopir ndadékaké bisnis dhewe, ora ngumumake marang pelanggan bisnis yen dheweke ora saingan karo dheweke, lan ora ana sing takon babagan iki?

Iki ora bisa dipercaya.

Nanging Apa Ilegal?

Aku ora ngaku yen Angi wis nindakake tindakan ilegal ing kene. Aku mung nggawa iki kanggo kabeh manungsa waé lan aku pracaya media lan FTC kudu njupuk luwih jero babagan iki. Ing lumahing, iku mratelakake panemume sing iki iklan ngapusi. Paling ora, aku percaya yen kekurangan pambocoran nuduhake penilaian perusahaan sing ora apik banget.

Aku ora bisa dipercaya a situs review ngendi aku pracaya aku njaluk Rekomendasi sumber sawijining - kanggo mangerteni sing dianjurake perusahaan Angi dhewe. Lan minangka panyedhiya layanan, aku ora bakal nate mbayar timbal saka pesaing langsungku!

Komentar siji

  1. 1

    wah! Edan kuwi! Iku cukup lelampahan sing wis digawe saka dina awal "Angie" kanggo laku bisnis saiki saka "Angi". Sanajan ora padha, iki ngelingake sawetara praktik bisnis saka Amazon. Ekspansi kasebut ora mung dadi panyedhiya "pasar" kanggo perusahaan, nanging uga dadi adol produk dhewe ing pasar, dheweke duwe kendali penuh, ora tau katon kaya lapangan dolanan kanthi cara utawa imajinasi sing bisa sampeyan pikirake dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.