5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Pertimbangan Panyimpenan Cloud pCloud

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur.

Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data.

  1. Control – Aku ing kontrol? Salah sawijining kekurangan kanggo ngandelake pengeling-eling sing paling larang marang pihak katelu yaiku sampeyan kelangan kontrol ing ngendi barang disimpen. Iki bisa uga ora dianggep kabeh wong, nanging hukum data ing AS beda banget karo Eropa, umpamane. Ora mung iku, nanging kemampuan panyedhiya panyimpenan maya kanggo panen informasi sampeyan kanggo tujuan komersial bisa dadi perdagangan sing ora dingerteni lan ora dikarepake.
  2. keamanan – Apa dataku aman? Ora ana panyedhiya panyimpenan maya sing bakal menehi tandha awake dhewe minangka rawan, nanging ana pirang-pirang kasus profil dhuwur ing ngendi perusahaan teknologi gedhe ngalami serangan cyber. Kita mimpin dalan ing lapangan iki kanthi ngoperasikake standar kelas militer. Salajengipun, kita nawakake enkripsi sisih klien, tegese data kasebut dienkripsi sadurunge tekan server kita. Mbangun ing tema kontrol iki, tegese kita ora bisa harvest data kanggo gain komersial.
  3. biaya – Pira aku mbayar? Salah sawijining atraksi awal kanggo panyedhiya panyimpenan awan yaiku biaya mlebu sing relatif murah, utamane nalika dibagi saben wulan. Masalahe yaiku sepira cepet pangguna ngobong jumlah panyimpenan sing cilik iki - lan cepet banget gumantung marang panyedhiya lan mbayar jumlah sing saya tambah.
  4. Ease – Iku gampang kanggo nggunakake? Utamane kanggo sing nggawe langkah pertama ing pasar panyimpenan maya, ana kemungkinan ilang ing antarane jargon kasebut. Kita bangga amarga gampang digunakake liwat aplikasi utawa ing desktop. Cukup, kita nggawe gampang kanggo nuduhake file karo kulawarga, kanca lan kolega.
  5. Data Recovery – Bisa mbalekake file? Sedhih, serangan cyber minangka ancaman sing saya tambah akeh, sing ndadekake file ana risiko korupsi. We offer kedhaftar kemampuan kanggo ngakses versi sadurungé saka file, tegesé bab kayata ransomware ora kudu ngrusak kenangan sadurunge disimpen ing platform.

Kanthi kunci lokal, nasional lan internasional sing misahake wong kaya sadurunge, katergantungan ing panyimpenan maya lan platform enggo bareng file supaya wong bisa nyambung ora nate luwih gedhe. Kita yakin manawa kanthi ndeleng pitakon-pitakon penting iki, para konsumen bakal entuk kabeh sing dibutuhake supaya bisa nyambung ing jaman sing paling tantangan.

pCloud: Panyimpenan Awan

pCloud nyedhiyakake solusi panyimpenan awan sing komprehensif lan gampang digunakake kanggo individu lan bisnis. Pendekatan kita nggabungake sudut pandang teknis kanthi dipikirake pangguna pungkasan. Layanan maya liyane uga teknis banget lan ora ramah pangguna, utawa ora cukup lengkap kanggo pangguna entuk kabeh sing dikarepake saka panyimpenan awan.

WIN iPhone 13 Pro utawa panyimpenan seumur hidup Samsung S21 Ultra + 2TB kanggo iki SANGKURIANG BURUNG. Kanggo melu kompetisi, bukak kene:

Mlebu Kompetisi Saiki!