Pilgrim Pemasaran tegese Coopetition

Andy BealBlog Andy, Pilgrim Pemasaran, kudu diwaca yen aku wis lengganan sawetara wektu. Aku kelingan pisanan Andy ngrujuk blogku - Aku seneng tenan! Andy minangka conto sing apik kanggo blog lan bisnisku ing sawetara taun.

Sing paling apik babagan blogging yaiku yen tutul pribadi sing ana mesthi menehi perspektif unik. Saben perspektif unik, sanajan beda-beda, nyedhiyakake keseimbangan informasi sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan sing penting. Aku mbayangake kaya kothak krayon ... sampeyan butuh sawetara warna yen sampeyan pengin nggawe gambar sing akurat. Aku maca Pilgrim Marketing amarga perspektif Andy beda karo panemuku lan aku bisa sinau akeh babagan iki.

Iki bisa uga katon aneh kanggo sawetara wong. Apa kudune ora dadi kompetisi? Apa ora kudu nyoba nyolong pamaca saka siji liyane? Pancen ora! Beda karo media mainstream sing saben wong ora terus mandheg, ora kudu blog Panjenengan kapentingan ing ati, dudu kita. Kita ngerti manawa, sanajan tegese dadi kompetisi, nyedhiyakake supaya para pamaca informasi sing dibutuhake kanggo tuwuh. Nilai kasebut lan transparan, nggawe kapercayan tambahan lan dadi prioritas para pamiarsa.

Intine: Yen sampeyan langganan blogku, sampeyan uga kudu langganan Andy uga!

Cathetan: Coopetition ora kasedhiya tanpa insentif finansial. Aku ngarep-arep menang $ 500 sing Andy wis metu! 🙂

3 Komentar

  1. 1

    Posting blog iki menehi inspirasi amarga aku nggarap nggawe sawetara situs web anyar kalebu blog. Aku wis rada keweden arep miwiti amarga kompetisi, nanging aku wis maca sawetara kiriman kalebu postingan sampeyan sing menehi semangat supaya aku bisa miwiti. Aku ngira ana cukup ruangan kanggo akeh situs saingan, lan aku kudu fokus kanggo nindakake sing paling apik kanggo para pamiarsa. Kanthi cara iki, blogku kanthi alami bakal sukses amarga migunani lan migunani.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.