Jangkar: Podcast Gratis, Gampang, Cocog Seluler

Aplikasi Podcasting Anchor

kanthi anchor, sampeyan bisa kanthi lengkap, nyunting, lan ngatur podcast saka telpon utawa desktop. Jangkar pancen bebas digunakake tanpa watesan panyimpenan. Pangguna bisa nyekel kabeh audio nganggo aplikasi seluler Anchor utawa ngunggah saka dashboard online.

Platform Desktop Jangkar

Gabungke segmen sing sampeyan pengin dadi episode (kayata, lagu tema sampeyan, intro, wawancara karo tamu, lan sawetara pesen pamireng), tanpa kudu nyunting canggih.

Fitur Jangkar Kalebu:

  • Wawancara Jangkar - ngidini sampeyan nelpon njaba.
  • Distribusi - sebarake podcast kanthi otomatis menyang platform podcast utama (kalebu Apple Podcast lan Google Play Music) kanthi mung siji klik.
  • Pamuter Semat - Yen sampeyan wis duwe blog utawa situs web dhewe, sampeyan bisa kanthi gampang masang podcast ing kana supaya masarakat bisa ngrungokake tanpa kudu ninggalake situs sampeyan. Nangkep kode semat saka profil sampeyan ing aplikasi seluler Anchor utawa saka dashboard ing anchor.fm.
  • Keplok - Sapa wae sing ngrungokake podcast ing Anchor bisa memuji wektu sing disenengi. Keplok terus-terusan, mula sapa sing ngrungokake mengko bakal bisa (opsional) ngrungokake bagean sing disenengi wong liya.
  • Komentar Audio - Para pamireng bisa ngirim pesen swara menyang acara kapan wae. Dheweke bakal duwe nganti menit kanggo nanggapi, sing nggawe kabeh pesen sampeyan cekak lan apik.
  • Transkripsi Otomatis - Anchor transcript audio sing diunggah menyang Anchor (kurang saka 3 menit).
  • Video Sosial - nalika sampeyan pengin promosi podcast ing media sosial, Anchor nggawe video sing transkripsi animasi ing format sing paling apik kanggo saben platform. Dheweke ndhukung alun-alun kanggo Instagram, lanskap kanggo Twitter lan Facebook, lan potret kanggo Stories.
  • Analytics Podcast - Kanthi Anchor, sampeyan bisa ndeleng perkara kaya lakon kanthi suwe, kepiye episode bisa ditrapake, lan aplikasi sing digunakake kanggo ngrungokake aplikasi. Yen pamireng nggunakake aplikasi Anchor, sampeyan uga bisa ndeleng sapa sing krungu saben episode, lan papane keplok utawa komentar.

Podcast Anchor

Miwiti Podcast Sampeyan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.