Anatomi Ngirit lan Mbuwang

mbuwang anatomi

Minangka pemasar, kadang masalah sing paling gedhe yaiku ngungkuli bongkok keputusan tuku. Wong ora ngerti, nanging ana ilmiyah kanggo acara kasebut. Nalika infographic iki fokus ing tampilan ing keputusan tuku konsumen, pemasar kudu fokus marang carane bisa mbantu proses liwat desain, kemasan, olahpesen lan keterlibatan. Ngamati kranjang blanja sing ditinggalake lan pengunjung sing bouncing - banjur nyoba macem-macem variasi - bisa mbusak alangan mlebu.

Anatomi nyimpen lan mbuwang

Sumber gambar: Pasar Dhuwit

Komentar siji

  1. 1

    Thanks kanggo input deskriptif iki mbedakake mbuwang lan nyimpen. Sing paling apik babagan kiriman iki yaiku supaya kita ngerti asil pungkasan saka mbuwang akeh banget dibandhingake karo nyimpen sing akeh. matur nuwun kanggo input sing apik iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.