Anatomi Ngirit lan Mbuwang

mbuwang anatomi

As marketers, sometimes our biggest issue is getting over the purchase-decision hump. People don't realize it, but there is a science to that event. While this infographic focuses on the view of the keputusan tuku konsumen, pemasar kudu fokus marang carane bisa mbantu proses liwat desain, kemasan, olahpesen lan keterlibatan. Ngamati kranjang blanja sing ditinggalake lan pengunjung sing bouncing - banjur nyoba macem-macem variasi - bisa mbusak alangan mlebu.

Anatomi nyimpen lan mbuwang

Sumber gambar: Pasar Dhuwit

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo input deskriptif iki sing mbedakake belanja lan nyimpen. Babagan sing paling apik babagan kiriman iki yaiku supaya kita ngerti asil pungkasan saka mbuwang kakehan dibandhingake karo ngirit. Matur nuwun kanggo input sing apik iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.