2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo tips. Aku nyoba golek cara ngresiki milis kanthi bener. Aku entuk tarif mbukak sing apik nanging aku mikir dhaptar isih ora dibukak. Mungkin aku wis ngirim akeh banget mail, nanging aku nyoba nglatih liwat email lan aku kudu terus gigih.

    • 2

      Hai Mozie, ana kemungkinan email sing ora dibukak sejatine ora mlebu ing kothak mlebu nyata. Sampeyan bisa nggunakake alat kaya mitra ing 250ok kanggo ngawasi tingkat pangiriman kothak mlebu kanggo ndeleng manawa sampeyan disurung menyang folder sampah dening sawetara ISP. Sampeyan uga bisa nggunakake alat kaya mitra ing Aja lali kanggo ndeleng apa alamat email kasebut bener-bener bener. Umume kita ndeleng tarif sing durung dibukak, bisa uga alamat email sing bisa digunakake utawa sing ora diawasi, utawa kita duwe masalah amarga bisa ngirim sing kudu ditanggulangi lan dibenerake. Iki bisa dadi masalah infrastruktur, sing dilaporake lan ana ing dhaptar ireng lan kudu mbuktekake ora bersalah, utawa konten kita nyebabake penyaringan spam ISP. Iki industri sing angel ... utamane kanggo pangirim sing jujur!

      Douglas Karr

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.