Anatomi Bencana

bomAkeh wulan kepungkur, aku kesengsem karo Dreamhost's transparansi nalika ana bencana ing situs manawa para klien rusak sajrone wektu sing suwe.

Minggu iki, aku seneng-seneng dhewe! Sawise entuk hits sing paling gedhe, situsku bakal mudhun (amarga sawetara setelan MySQL), aku ngetrapake cache ing situs kasebut. Aku duwe bandwidth 100Gb (aku ora nate nggunakake) lan ruang 10Gb. Kabeh diwenehake kanthi rapi kanggo klien dadi paket sing apik sing bisa diatur kanthi gampang.

Apa sing gagal dak sadhar yaiku volume ruang sing bakal daklakoni nalika nguripake cache karo akun. Aku cepet tikel kaping telu ing server lan nggawa situsku mandheg. Minangka kabegjan, aku ing rapat tingkat tinggi sing apik karo sawetara wong sing duwe pengaruh saka kutha Indianapolis kanggo Review Buku Pemasaran saben wulan.

Dadi… nalika situsku mudhun lan akeh kanca sing nelpon, ngirim email, lan ngirim pesen instan, aku ora ngerti kabeh. Aku bali menyang meja lan pesen, telpon, IM, pesen teks…. waduh

Matur nuwun kanggo sampeyan kabeh sing nyoba ngatasi aku! Aku seneng tenan. Sawise ndeleng masalah kasebut, aku kanthi cepet pindhah situs menyang paket sing luwih kuat kanthi akeh ruangan kanggo ekspansi lan utas maks MySQL. Nuwun sewu amarga downtime.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.