Anatomi Eksekutif Pemasaran

eksekutif pemasaran anatomi

Kita nuduhake infographic, Peran Anyar Kepala Teknologi Pemasaran, nalika semana ujar manawa pangenalan manawa eksekutif pemasaran kudu cerdas kanthi teknis uga duwe bakat pemasaran.

Infographic iki rada tradisional babagan pendekatan sing kudu dadi eksekutif pemasaran. Nalika aku ora setuju karo rekomendasi ing ngisor iki, aku kaget amarga teknologi katon ora entuk nilai kasebut. Kanthi sumber daya suda nalika perusahaan motong anggaran pemasaran, eksekutif pemasaran kudu ngerti kesempatan kanggo nggunakake teknologi. Teknologi bisa ngatasi masalah sumber daya lan nambah asil kanthi signifikan.

Nyatane, yen sampeyan mbandhingake bagean Return on Investment ing infographic karo kursus lan bidang ilmu sing nyata, sampeyan bisa uga bakal nemokake manawa ana kesenjangan! Eksekutif pemasaran kudu mbangun ilmu babagan penghasilan. Sejarah lan keuangan bisa mbantu dheweke mlebu ing kantor eksekutif, nanging sawetara kelas ing media anyar lan teknologi online bakal nyiapake dheweke ing kasunyatan!

eksekutif pemasaran anatomi

Infographic saka Master Administrasi Bisnis Online Universitas Pepperdine

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.