Coba Hasil Survei sing luwih jero: Cross Tab lan Analisis Filter

crosstab lan saring asil surveymonkey
75% wong sing seneng kucing lan kepengin produk minyak wangi kucing yaiku wanita.

Aku nindakake Pemasaran Media Sosial kanggo SurveyMonkey, dadi aku dadi proponeent kanggo nggunakake survey online kanggo nggayuh pelanggan supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing luwih strategis. Sampeyan bisa entuk akeh pemahaman saka survey sing sederhana, luwih-luwih yen sampeyan ngerti siji utawa rong bab nggawe lan nganalisa. Temenan nulis lan ngrancang survey sing apik minangka bagean penting saka proses iki, nanging kabeh sing bisa digunakake ing ngarep tegese mung sithik yen sampeyan ora ngerti kepiye analisa asil sampeyan.

Ing SurveyMonkey, kita nawakake macem-macem alat kanggo mbantu irisan, dadu, lan ngerti tanggal sampeyan. Loro sing paling migunani yaiku salib-tab lan saringan. Aku bakal menehi ringkesan ringkes lan nggunakake kasus kanggo saben, supaya sampeyan ngerti carane ngleksanakake miturut kabutuhan.

Apa tab silang?

Cross-tabbing minangka alat analisis praktis sing nyedhiyakake perbandingan sisih loro utawa luwih saka survey survey. Yen sampeyan nggunakake filter tab salib, sampeyan bisa milih tanggepan sing pengin dipisahake, lan ndeleng kepiye segmen nanggapi saben pitakon ing survey.

Dadi, yen sampeyan kepengin ngerti kepiye tanggepan saka macem-macem jinis kelamin babagan macem-macem pitakon survey, kayata, sampeyan bakal kalebu pitakonan survey sing takon babagan gender responden sampeyan. Banjur, yen sampeyan wis ngetrapake lintas tab, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye tanggapane pria, dibandhingake karo wanita.

SurveyMonkey Cross-tab

Wanita nglaporake luwih seneng kucing tinimbang pria, mula yen sampeyan adol produk kucing, sampeyan bisa uga target wanita.

Iki bisa migunani banget ing strategi pemasaran sampeyan. Pandhuan lintas tab bisa menehi katrangan babagan wong sing kepengin dadi ide utawa produk sampeyan - bisa menehi bagean saka wong-wong sing nanggapi proposal sampeyan miturut klompok umur, jenis kelamin, preferensi warna - kategori apa wae sing sampeyan lebokake minangka pitakonan survey bisa digunakake kanggo ngrampungake tanggapan sampeyan kanthi nggunakake tab salib.

Apa sing nyaring?

Gunakake filter kanggo asil sampeyan kanggo ndeleng segmen responden sing dicopot saka liyane. Sampeyan bisa nyaring miturut tanggapan, miturut kriteria khusus, utawa properti (tanggal, rampung vs. tanggepan sebagian rampung, alamat email, jeneng, alamat IP lan nilai khusus) kanggo nyuda asil sampeyan, mula sampeyan mung ndeleng tanggepan saka wong sing kapentingan sampeyan.

Dadi, yen sampeyan marketing produk kanggo penyayang kucing, kayata, lan salah siji saka survey sampeyan takon apa responden seneng kucing, tanggepan wong sing nanggapi "ora" kanggo pitakon kasebut bisa uga ora narik minat. Gunakake filter sing milih mung kanggo wong sing mangsuli "ya," utawa "bisa uga" (yen iku pilihan), lan sampeyan bakal bisa ndeleng asil saka calon pelanggan.

asil filter surveymonkey

Sawise kita nyaring kanggo kucing, kita bakal nemokake manawa akeh responden isih ora kasengsem karo minyak wangi kucing kita. Kita ngelingi investasi ing produk anyar.

 Gabungke Filter lan Cross-Tab kanggo Analisis Survey sing Luwih Apik

Dadi, sampeyan bisa uga kepengin ngerti, apa sampeyan bisa ngetrapake filter lan tab salib sekaligus? Wangsulane ya! Strategi sing migunani kanggo nyuda swara lan ngerti tanggepan sampeyan.

Pertama pasang filter sampeyan. Dadi wong sing dadi calon pelanggan, adhedhasar conto sadurunge. Banjur lebokake tab salib kanggo ngerteni sepira rasane macem-macem klompok pelanggan potensial. Dadi, bali menyang conto sing disenengi karo kucing, sampeyan luwih dhisik nglamar filter, mula mung ndeleng tanggepan saka wong sing kepengin produk sampeyan.

Banjur lebokake tab silang supaya sampeyan ngerti umur (jenis kelamin, tingkat penghasilan, lan lokasi uga bisa dadi faktor sing menarik ing kene), lan voila. Sampeyan bakal duwe tampilan lengkap babagan calon pelanggan sing bisa dipisahake miturut umur, jenis kelamin, utawa apa wae sing sampeyan karepake.

crosstab lan saring asil surveymonkey

75% wong sing seneng kucing lan kepengin produk minyak wangi kucing yaiku wanita.

Elinga, pikir luwih dhisik babagan faktor sing bakal narik kawigaten ing analisis, dadi sampeyan bisa ngrancang babagan desain survey. Ora bakal ana cara kanggo nglintasi level penghasilan, yen sampeyan ora njaluk ing survey asli.

Muga-muga ringkesan analisis silang lan tab iki migunani kanggo sampeyan! Isih duwe pitakon analisis survey liyane? Kepiye conto conto wawasan sing sampeyan lakoni nggunakake tab salib utawa fitur filter? Marang babagan kasebut ing bagean komentar ing ngisor iki. Matur suwun!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.