Sampeyan Ora Mung Siji Perjuangan karo Analytics

statistik analitik

Kita wis kasedhiya ing definisi analitik uga nyathet kabeh pemasaran online Analytics sampeyan bisa nemokake supaya bisa mbantu ngukur pengaruh strategi pemasaran. Kaya sing sampeyan ngerteni sawetara statistik ing ngisor iki, para pemasar terus berjuang karo Analytics opsi lan asil. Aku yakin intine yaiku Analytics luwih asring nyedhiyakake akeh informasi, tanpa menehi saran babagan solusi.

As Analytics piranti lunak dadi saya maju, nggawe raos kabeh data bisa uga katon minangka tugas sing mbebayani; nanging bisnis kudu bisa ngukur sapa, apa, kenapa, lan kepiye bisnise supaya bisa luwih apik target pemasaran lan kepiye supaya sukses. Via Mainstreethost

Iki sing nyenengake marketing Analytics statistik sing diwenehake saka infographic:

  • CMO nglaporake yen dheweke mbayar 8% saka anggaran pemasaran ing analytics pemasaran.
  • Ing taun 2015, pemasaran Analytics mbuwang samesthine bakal nambah nganti 60%.
  • Taun kepungkur, Kampanye Manajemen Mimpin sing nggabungake luwih saka 4 saluran digital ngatasi saluran tunggal utawa dobel kanthi 300%.
  • 40% organisasi pemasaran kompleks gedhe bakal ngembangake a pendekatan jangkep-lapisan menyang pemasaran terintegrasi.
  • 60% pemasar nggoleki opsi analisis ing alat manajemen media sosial.
  • Setengah saka kabeh perusahaan perjuangan kanthi cekap njupuk lan nganalisis informasi saka macem-macem saluran media sosial.
  • Atribusi klik pungkasan minangka model pangukuran sing paling umum ing asil media sosial.

analytics-infographiC

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.