Nggunakake Kampanye kanggo nglacak Popularitas Kategori ing WordPress lan Google Analytics

analitik universal

Ing kiriman pungkasan, aku nemokake sarana nelusuri kategori WordPress kanthi maringake jeneng kategori kanthi dinamis ing kode skrip kanggo Google Analytics. Masalah karo pendekatan yaiku saben sampeyan nggawe fungsi pelacakan, asil tampilan kaca. Dadi, yen sampeyan duwe sawetara kategori sing diidentifikasi, sampeyan kudu nglakokake sawetara tampilan kaca. Yuck!

Dadi, aku sawetara digali lan ngidentifikasi manawa sampeyan bisa nyiyapake kampanye ing Google Analytics lan njupuk jeneng kategori minangka tembung kunci kanggo kampanye kasebut. Kanthi sawetara pangowahan cilik ing kode, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kampanye, sing diarani "Kategori".

Ngowahi Kode Analytics sampeyan

Ing sikil situs sampeyan, sampeyan bakal nemokake tag skrip Google Analytics:

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
urchinTracker();

Lan ganti nganggo kode iki (priksa manawa ngganti kode UA- sampeyan minangka ganti xxxxxx-x):

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
_uccn = "kategori"; _ucsr = "kirim"; _ucmd = "panjaluk"; _ucct = "0"; jeneng kucing. ","; }?> _uctr = " "; urchinTracker (); </script>

sampeyan kudu saiki nyiyapake filter khusus kanggo kampanye sampeyan! Sajrone sawetara dina, sampeyan bakal bisa nglacak kampanye ing Google Analytics! Jeneng kampanye bakal "kategori", sumber iklan bakal "kirim", jinis iklan bakal "panjaluk" lan versi bakal "1.0"!

Kampanye Google Analytics

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Apa…

    _ucsr="posting";
    _ucmd=”panyuwunan”;
    _ucct=”1.0″;

    ...kabeh dibutuhake utawa aku bisa lolos kanthi nambahake jeneng kampanye lan istilah kampanye?

    _uccn="kata kunci";
    _uctr="daftar,kata kunci";

  3. 3

    Thanks Doug, aku nyoba ngetutake instruksi sampeyan nanging aku kesasar nggawe filter khusus. Kepiye carane sampeyan nyetel sampeyan?

    • 4

      Hi Fred,

      Aku isih nyempurnakake lan wis ngganti sawetara perkara ing saringanku wiwit nulis iki. Sampeyan ora bakal pracaya… nanging aku ora kelingan carane aku nyetel! (Doh!) Aku kudu nindakake sawetara reverse engineering.

      Sayange, Google Analytics duwe sawetara dokumentasi sing elek!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.