Nggunakake Kampanye kanggo nglacak Popularitas Kategori ing WordPress lan Google Analytics

analitik universal

Ing kiriman pungkasan, aku nemokake sarana nelusuri kategori WordPress kanthi maringake jeneng kategori kanthi dinamis ing kode skrip kanggo Google Analytics. Masalah karo pendekatan yaiku saben sampeyan nggawe fungsi pelacakan, asil tampilan kaca. Dadi, yen sampeyan duwe sawetara kategori sing diidentifikasi, sampeyan kudu nglakokake sawetara tampilan kaca. Yuck!

Dadi, aku sawetara digali lan ngidentifikasi manawa sampeyan bisa nyiyapake kampanye ing Google Analytics lan njupuk jeneng kategori minangka tembung kunci kanggo kampanye kasebut. Kanthi sawetara pangowahan cilik ing kode, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kampanye, sing diarani "Kategori".

Ngowahi Kode Analytics sampeyan

Within your site's footer, you will find your Google Analytics script tag:

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
urchinTracker();

Lan ganti nganggo kode iki (priksa manawa ngganti kode UA- sampeyan minangka ganti xxxxxx-x):

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
_uccn = "kategori"; _ucsr = "kirim"; _ucmd = "panjaluk"; _ucct = "0"; jeneng kucing. ","; }?> _uctr = " "; urchinTracker (); </script>

sampeyan kudu now set up a custom filter for your campaign! Within a couple days, you'll be able to track campaigns in Google Analytics! The campaign name will be “category”, the ad source will be “post”, the ad type will be “request” and the version will be “1.0”!

Kampanye Google Analytics

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Apa…

    _ucsr = "kirim";
    _ucmd = "panjaluk";
    _ucct = ”1.0 ″;

    … Kabeh dibutuhake utawa apa aku bisa lunga kanthi mung nambah jeneng kampanye lan syarat kampanye?

    _uccn = "tembung kunci";
    _uctr = "dhaptar, saka, tembung kunci";

  3. 3
    • 4

      Hai Fred,

      Aku isih nyetel sing apik lan wis ngowahi sawetara saringan wiwit aku nulis iki. Sampeyan ora bakal percaya ... nanging aku ora kelingan kepiye aturku! (Doh!) Aku kudu nggawe teknik mbalikke.

      Sayange, Google Analytics duwe sawetara dokumentasi sing elek!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.