PhoneWagon: Kabeh Sampeyan Kudu Nggawe Pelacakan Telpon Kanthi Analytics

Analisis Pelacakan Telpon nganggo Phonewagon

Nalika terus nglumpukake kampanye multi-saluran rumit kanggo sawetara klien, penting yen kita ngerti kapan lan kenapa telpon isih rame. Sampeyan bisa nambah acara ing nomer telpon hyperlink kanggo ngawasi statistik klik-kanggo-telpon, nanging asring iku ora bisa ditindakake. Solusine yaiku ngetrapake nelusuri telpon lan integrasi karo analytics sampeyan kanggo ndeleng kepiye cara nanggapi prospek liwat telpon.

Cara sing paling akurat yaiku ngasilake nomer telpon kanthi dinamis kanggo saben sumber sing ana ing kode area sing padha. Kanthi cara iki saben telpon mlebu bisa dilacak kanthi akurat bali menyang sumber kampanye utawa medium sing sampeyan gawe. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggawe telpon riko menyang Google Analytics menyang jalur virtual sing bisa sampeyan lebokake menyang pelacakan konversi.

Iki kabeh mbutuhake sampeyan duwe layanan kaya Wadhah Telpon, layanan sing dibangun khusus kanggo agensi pemasaran kanggo ngatur pelacakan panggilan klien.

track marketing 3 1

Fitur saka PhoneWagon Kalebu:

  • Persiyapan Nomer Telpon Instan - PhoneWagon nyedhiyakake dashboard sing intuisi lan gampang digunakake sapa wae bisa ngerti lan navigasi. Kanthi klik tombol, sampeyan bisa kanthi cepet nelusuri kode area lan nambah nomer telpon. Kurang saka 30 detik sampeyan bisa nambah nomer telpon, ngonfigurasi nomer, lan miwiti nggunakake kanthi cepet.
  • Nomer Telpon Internasional - Phonewagon nawakake nomer telpon internasional ing luwih saka 80 negara. Dasbor sederhana kita ngidini sampeyan nggoleki nomer telpon miturut kode negara lan wilayah. Kurang saka 30 detik sampeyan bisa ngatur nomer telpon internasional lan wiwiti digunakake kanggo kampanye.
  • Nomer Telpon Lokal - Nomer telpon lokal kabukten bisa ngonversi luwih dhuwur tinimbang nomer bebas pul kanggo kampanye pemasaran bisnis cilik sing dilokalisasi. Apa sampeyan butuh nomer telpon lokal ing kutha sing spesifik utawa mung kode area lokal, PhoneWagon ngidini sampeyan nambah nomer telpon lokal kurang saka 30 detik.
  • Nomer Bebas Tol - Nomer telpon bebas pulangan apik kanggo kampanye pemasaran nasional. Dheweke bisa menehi tampilan perusahaan kanthi kehadiran nasional lan nawakake cara kanggo nelpon sampeyan kanthi bebas tol. Ing dashboard kita, sampeyan bisa kanthi gampang nambah nomer telpon bebas pul saka macem-macem opsi kaya 888, 866, lan liya-liyane. Butuh kurang saka 30 detik kanggo nambah nomer telpon bebas pul lan atur.
  • Port Nomer Telpon Sampeyan Saiki - Apa sampeyan pengin nggunakake nomer telpon sing wis ana utawa mindhah nomer sing sampeyan duwe karo panyedhiya nelusuri telpon liyane menyang PhoneWagon? Gampang. Kita bisa mindhah nomer sampeyan menyang PhoneWagon liwat proses sing diarani "porting". Phonewagon ngurus kabeh ngangkat sing abot lan bakal menehi nomer sampeyan ing akun PhoneWagon kanthi cepet.
  • Telpon Rekaman - Cukup nelusuri telpon ora cukup. Ngrungokake rekaman telpon bakal mbantu sampeyan nglatih staf sampeyan kanggo ngoptimalake apa sing dikandhakake kanggo ngonversi luwih akeh panggilan menyang pelanggan sing mbayar. Rekaman telpon uga minangka cara sing apik kanggo bali lan njupuk informasi yen sampeyan lali nulis nalika nelpon. PhoneWagon ngidini sampeyan ngrekam panggilan utawa nomer telpon lan kanthi opsional muter pesen ucapan supaya panelpon liya ngerti yen telpon lagi direkam.
  • Wpesen heper - Pesen bisik-bisik minangka cara sing apik kanggo menehi agen utawa anggota staf sing lagi mangsuli telpon babagan wawasan saka ngendi. Nalika padha mangsuli telpon, sampeyan bisa muter pesen kaya "telpon iki saka kampanye kertu pos kanthi tawaran diskon preinan". Agen saiki duwe sawetara konteks menyang telpon lan bisa ngatur cara komunikasi karo pelanggan adhedhasar informasi kasebut. Kaya kode cheat sing mbantu sampeyan menang.
  • Pesen Pesen - PhoneWagon ngidini sampeyan muter pesen ucapan menyang panelpon ing wiwitan telpon. Sampeyan bisa milih kanggo ngrekam pesen ucapan khusus liwat alat pencipta pesen ucapan sing gampang digunakake utawa ngunggah pesen sing ana saka file MP3. Pesen ucapan bisa ngenalake bisnis sampeyan lan menehi kesan profesional marang para pelanggan utawa cukup supaya wong sing ngerti yen telpon lagi direkam.
  • Tag-Telpon Khusus - Menehi tag telpon mbantu sampeyan nggolongake, ngatur, utawa ngelasake telpon adhedhasar kritéria apa wae sing pengin dilacak. Kita duwe tag sing wis ana kaya "timbal anyar", "nomer salah", "pelanggan sing ana", lsp. Kita uga nawakake kemampuan nggawe tag khusus kanthi warna khusus langsung saka dashboard. Sampeyan banjur bisa mbukak laporan kanggo ndeleng jumlah telpon (utawa pirang-pirang panelpon pisanan) sing digawe ing saben tag.
  • Ringgit Sekaligus - Generasi timbal babagan kacepetan. Kanthi cepet nanggapi, utawa njawab telpon, luwih akeh pituduh sampeyan bakal dadi pelanggan sing mbayar. Kita nawakake kemampuan kanggo muni sawetara telpon sekaligus. Wong pisanan sing njawab bakal nyambung menyang panelpon. Iki mbantu nyuda wektu ngenteni telpon mlebu, ngirim pengalaman pelanggan sing luwih apik, lan ngasilake luwih akeh penjualan.
  • Akun Pangguna Unlimited - PhoneWagon ngidini sampeyan nambah pangguna tanpa wates menyang akun sampeyan. Kita nawakake macem-macem peran pangguna kanthi macem-macem ijin supaya sampeyan bisa nyedhiyani login menyang kabeh wong lan dheweke mung bakal bisa ngakses sing dibutuhake supaya bisa diakses.
  • Akun Klien - PhoneWagon dirancang kanggo nggawe macem-macem perusahaan utawa lokasi ing saben akun. Iki ngidini sampeyan nyimpen data menyang perusahaan utawa lokasi sing bener kaya sing sampeyan lakoni ing Google Ads. Agensi pemasaran bisa nambah kabeh klien lan nyedhiyakake login kanggo saben klien sing bakal bisa ngakses informasi dhewe.
  • Ringkesan Email - Apa sampeyan pengin nampa email kanthi kabeh data babagan telpon tanpa kudu mlebu menyang dashboard? PhoneWagon nawakake ringkesan email saben dina, mingguan, utawa saben wulan. Sampeyan bisa ngatur email kasebut lan ngirim saka domain sampeyan. Iki ngidini agensi pemasaran supaya merek tetep konsisten nalika komunikasi karo klien.
  • Tandha Telpon Email - Tandha telpon email utawa kabar email ngidini sampeyan ngirim email kanthi otomatis kapan wae ana telpon anyar saka kampanye utawa sampeyan bisa nyetel supaya mung ngirim kampanye tartamtu. Sampeyan bisa ngatur email kasebut kanggo dikirim saka domain (yaiku "notifikasi@yourdomain.com") kanggo njaga merek kanthi konsisten nalika komunikasi karo klien sampeyan.
  • Pelaporan Lanjut - Gampang ngakses laporan sing kuat adhedhasar data telpon sampeyan. Deleng data kanthi wawasan kaya kampanye sing ndorong telpon sing dadi pelanggan sing mbayar utawa pira telpon saka panelpon kaping pisanan lan luwih saka 90 detik. Gunakake data iki kanggo njupuk keputusan sing cerdas kanthi nggunakake iklan lan / utawa nglatih klien sampeyan babagan cara kerja sing luwih apik kanggo ngonversi panggilan dadi pelanggan sing mbayar.
  • Nomer Telpon Dinamis - Nomer telpon dinamis ngaktifake sampeyan nglacak konversi telpon kanthi cara sing padha nglacak konversi formulir web. Kita menehi siji baris kode kanggo ditambahake menyang situs web utawa kaca kebangkrutan lan liyane. Telpon dilacak menyang sesi pengunjung lan sampeyan entuk data asal saka pengunjung, pariwara sing diklik, kaca landas sing kasedhiya, lan liya-liyane. Gawe nomer dinamis ing dashboard sampeyan kurang saka 30 detik lan wiwiti nglacak konversi telpon kanggo entuk gambaran lengkap babagan kedadeyan ing kampanye pemasaran sampeyan.
  • Pelacak lan Pelacakan Tingkat Kata Kunci - We nawakake pengunjung lan pelacakan level tembung kunci nggunakake nomer dinamis. Amarga saben pengunjung ditampilake nomer unik, kita ngerti kapan pengunjung kasebut nelpon nomer unik sing dituduhake lan mulane kita bisa ngubungake telpon ing sesi kasebut. Iki menehi data granular sing luar biasa kaya tembung kunci sing digoleki lan grup iklan sing asale.
  • Integrasi Google Analytics - Phonewagon nawakake integrasi langsung kanggo saben perusahaan ing akun PhoneWagon karo Google Analytics. Sampeyan bisa meksa kabeh telpon menyang Google Analytics minangka acara supaya sampeyan bisa ndeleng persis apa sing kedadeyan lan pira konversi sing sampeyan kendhakake, sanajan saka acara offline kasebut.
  • Integrasi Google Adwords - PhoneWagon integral langsung karo Google Ads (biyen Google Adwords). Kanthi siji klik, sampeyan bisa nggabungake saben perusahaan ing akun PhoneWagon karo akun MCC Google Ads, milih sub-akun, lan langsung nggawe tumindak konversi anyar sing diarani PhoneCalls sing bakal nggawe konversi menyang Google Ads kanggo kabeh telpon saka dinamis nomer ing perusahaan kasebut.
  • Pesen Teks Otomatis - Gawe balesan pesen teks kanggo telpon sing ora kejawab lan acara liyane. Iki mbantu sampeyan narik kawigaten para pelanggan ing cara komunikasi, olahpesen teks, lan ngalangi supaya ora nelpon pesaing yen ora mangsuli telpon.

PhoneWagon dipikolehi dening CallRail, pimpinan liyane ing analytics nelusuri panggilan.

Mulai Uji Coba Gratis nganggo PhoneWagon

Pengungkapan: Kita seneng banget karo PhoneWagon dadi saiki dadi Duta Besar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.