Surat Terbuka kanggo @Jack Babagan Twitter

aku seneng twitter

Dear Jack,

Wis setaun, aku guyon yen Twitter kaya bocah wadon sing dak tresnani ing sekolah sing ora bakal menehi wektu. Siji wektu main muter botol ing ruang paling ngisor, lan dheweke nuding botol kanggo ngambung wong lanang ing sandhingku sing nakal. Dheweke ngrusak atiku. Lan pungkasane dheweke ngrusak dheweke. Kita sakloron kalah. Twitter uga kalah.

Sampeyan nulis ing telpon pangentukan:

Kita seneng banget nglaporake manawa panggunaan aktif saben dina luwih cepet kanggo kuartal kaping 3 kanthi berturut-turut, lan kita bisa ndeleng manawa tuwuhing sing kuat

Aku ora yakin sapa We punika, nanging nalika aku krungu istilah kasebut panggunaan aktif saben dina digawe luwih cepet, Aku nangis. Sampeyan lagi ngambung brengsek. Lan nyedhot amarga aku sing tresna sampeyan.

Sampeyan nambahake:

Sampeyan ora bisa sedina tanpa ngrungokake babagan Twitter.

Nalika iku bener, ayo padha jujur ​​karo siji liyane. Sejatine amarga istilah kasebut tweeted wis didhisiki jeneng Donald Trump luwih saka setaun saiki.

Wong sing sampeyan ora peduli banget, iku siji-sijine alasan kenapa mayoritas wong krungu babagan Twitter taun kepungkur. Lan katon bakal terus taun iki. Meh hadiah sing bakal nggawa Twitter dadi kamulyan sadurunge.

Aku dudu hack

Aku wis kerja ing industri online wiwit didhisiki lan pemasaran tradisional sadurunge. Aku ndeleng nalika Koran bunuh diri, ora nggatekake bakat jurnalistik sing disenengi para pamaca lan didol kanggo eyeballs lan kupon. Dheweke tresna banget karo brengsek kasebut.

Aku wis nindakake investigasi rajin lan nyedhiyakake konsultasi SaaS babagan investasi lan akuisisi luwih saka $ 3 milyar. Aku prédhiksi (kaya sing dipratelakake wong liya) tumiba ing sisih abu-abu industri telusuran. Aku minangka bagean awal saka tuwuhing ExactTarget lan mbantu miwiti perusahaan liya sing adol menyang Oracle. Aku nulis babagan Teknologi Pemasaran saben dina. Aku ngubengi.

Lan aku seneng Twitter ... sanajan dheweke ora ngrungokake aku.

Kepiye Aku Pracaya Twitter Bisa Mbalik… Cepet

Ayo langsung menyang titik. Aku frustasi ing Twitter amarga rumangsa masalahe luwih angel tinimbang sampeyan sing bisa ngrampungake. Lan amarga aku percaya sampeyan wis tresna karo nomer akeh - brengsek - sing nyebabake lampus dhewe.

Pengalaman Twitter biyen dadi penemuan luar biasa saka wong sing apik tenan, merek, utawa malah jenius sing dikepengake dadi 140 karakter. Pengalaman saiki kaya nyoba ngobrol ing pit mosh paling gedhe ing planet iki. (Aku kepengin nggunakake istilah mosh pit ing sawijining artikel).

Swara ing Twitter ora ana enteke ... lan sampeyan ngrayakake kenaikan panggunaan aktif.

Mangkene sing bakal dak saranake langsung:

  1. Blokir Tweet Baleni. Mungkasi gendheng. Ing akun Twitter, aku ora diidini mbaleni tweet sing padha sajrone suwene tartamtu kajaba yen mbayar Tweet kanggo promosi. Napa aku bakal mbayar sampeyan nalika aku mung bisa ngetokake gema saben dina? Petunjuk: Aku ora mbayar sampeyan.
  2. Ngisi daya kanggo API Panggunan saben tweet sing diterbitake. Ora kudu akeh… nanging minangka penerbit, kanthi seneng aku mbayar langganan saben wulan supaya kanthi otomatis bisa tweet tandha babagan artikelku supaya para pandhereke bakal nanggapi. Spammers ora bakal. Dheweke bakal lunga.
  3. Ngisi daya kanggo panggunaan #ad saben tweet sing diterbitake. Mayuta-yuta dolar mili liwat platform sampeyan saben dina sing ora monetisasi. Mesthi, kanca-kancaku bakal sengit marang aku amarga menehi saran iki, nanging aku nyoba nulungi sampeyan - dudu dheweke. Iki bakal nyuda solicitation, lan kita bakal bisa ngalangi utawa nyepakake spammer sing njaluk tanpa menehi tag.
  4. Tambah Pesen Langsung Milih. Aku ora bisa mriksa DM amarga ora bisa dikendhaleni. Aku ora ngerti arep miwiti, nanging aku seneng kesempatan supaya sawetara pangguna bisa ngobrol karo aku kanthi pribadi. Saiki padha dicampur karo ewonan pesen liyane lan aku ora priksa.
  5. Mungkasi ngirim email kanggo ngetutake Budaya Pop Akun Twitter sing pancen ora ana gandhengane karo aku. Yen sampeyan ngrungokake aku (kayata nonton karo sapa sing dakkontak), sampeyan bakal ngerti manawa Kanye West lan Justin Bieber minangka wong sing aku ora minat. Nalika sampeyan nganggep sampeyan minangka sawetara TMZ sosial, ora sebabe aku nggunakake sampeyan… lan dudu pirang-pirang yuta wong liya sing nggunakake sampeyan. 
  6. Bedakake Merek saka Wong. Ora kudu ana bedane, nanging bakal nggumunake yen bisa ngerti bedane. Aku bisa nyaring lan mbagi feed ing antarane obrolan pribadi lan profesional.
  7. Ngrangkul dadi Saluran Layanan Pelanggan. Mayuta-yuta keluhan lan review liwat platform sampeyan saben dina lan pindhah menyang perusahaan sing tuku alat ngawasi media sosial kanggo nyekel. Napa sampeyan ora nawakake alat kanggo iki? Napa Twitter ora narik karpet saka aplikasi pihak katelu lan nggawe dhewe? Aku seneng bot review ing situsku sing bakal menehi tag kula lan diterbitake menyang Twitter supaya bisa dideleng ing jagad. Aku seneng ndeleng sampeyan menehi sentimen lan ulasan kanthi otomatis minangka bagean saka profil merek.
  8. Mangga ndandani sampeyan telusuran internal lan autocomplete akurasi Sing kudu dak gunakake situs: twitter.com telusuran ing Google kanggo nemokake wong ing Twitter ora lucu.

img 0339
Ana ing kana, Jack. Aku ngarep-arep banget Twitter ora bakal tetep tetep trenyuh ing pesta kasebut. Kick brengsek panggunaan lan rangkul keterlibatan. Katresnan sejatine Twitter lungguh ing kene ngenteni.

Psst… Nelpon aku. 😉

Douglas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.