Presentasi: Cara Gampang kanggo Pateni Rapat

Layar layar 2014 10 18 ing 11.40.52 PM

yaiku karo a presentasi PowerPoint sing elek. Jean Palmer Heck minangka pamicara umum lan pelatih pidato umum sing nuduhake bukune, Penguin, Merak lan Pancake karo kula. Iki minangka buku sing apik kanggo PowerPoint cacat… Sing bakal dadi aku.

Ing sisih positif, slide PowerPoint saya suwe saya apik lan saya ngetrapake praktik paling apik kanggo saben suntingan. Mangkene dek slide anyar sing dituduhake ing Mromosikake Program Sampeyan blog ing Informasi Walker sing dakkira minangka conto sing apik kanggo presentasi sing apik… kanthi saran apik kanggo nggawe presentasi sing apik.

Pandhuan Jean nyedhiyakake formula, cara, petunjuk lan ide sing wis kabukten kanggo ngrancang presentasi PowerPoint sing luwih apik. Amarga perumpamaan minangka bagean kritis kanggo ngrancang presentasi sing apik - saran pribadiku kanggo ngentekake sawetara wektu iStockphoto kanggo nemokake citra sing jelas sing ndhukung informasi sing pengin dituduhake.

Luangake dhuwit kanggo gambar sing apik - investasi gedhe!

One comment

  1. 1

    Presentasi sing apik.

    Cara liya sing apik kanggo nemokake visual yaiku nggoleki telusuran lanjutan ing Flickr kanthi kothak "Only Search Creative Commons" sing dicenthang.

    Priksa manawa sampeyan ngetutake pandhuan atribusi lan panggunaan.

    Aku kaget yen aku urip dawa banget kanthi presentasi ala sing dakdeleng.

    Iki menyang donya sing luwih apik. 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.