Taruna Rata-rata?

Seth ucapan dina iki ing artikel saka LA Times. Artikel sing rinci banget babagan bocah umur 12 nganti 24 taun.

Cukup narik kawigaten, artikel kasebut diajak bocah-bocah ing Hollywood ... nanging anakku (17) ana ing Indiana! Sampeyan bakal nemokake manawa ewonan mil ora nemokake bedane, Ing dina tartamtu, iki sing bakal ditemokake anakku:
Bill

  • Olahpesen cepet
  • Nganyari na MySpace
  • Nganyari na blog
  • Ngrekam musik dhewe (Priksa BillKarr.com)
  • Nulis musik karo kanca-kancane
  • Campuran musik nggunakake Acid Music Studio
  • Menyang pertunjukan (konser cilik)
  • Ngomentari MySpaces liyane
  • Ngrungokake musik
  • Ngomong ing telpon
  • dating
  • Nyoba Tanggal
  • Sinau nyopir
  • Klompok Pemudha Greja
  • Maca (Aku nggawe dheweke maca ... nanging dheweke mulai teka)

Bill saiki metu karo kanca-kanca sing saiki lagi main film. Menyang film iku arang banget, sanajan… nyuda anggaran musik. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani ana siji barang sing ilang saka dhaptar… TV. Aku kudu praktis njaluk dheweke supaya nonton acara TV bareng aku! Anakku pancen pinter, apikan, lan sehat. Biyen, dheweke main bal-balan, basket, baseball, skateboard, rollerblading, lan liya-liyane, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Sawise sawetara wektu, dheweke nguripake XBox lan main sawetara kanca karo kanca-kanca.

Tanpa meksa saka aku, anakku sopan santun lan sosial banget. Kabeh kancane padha banget. Dheweke duwe rasa musik sing khas, klambi, rambut, sepatu, lsp. Sing kabeh ora umum. Nyatane, mainstream yaiku mungsuh. Sing nggawa kula bali menyang komentar Seth:

Yen sampeyan sibuk marketing kaya sing wis narik kawigaten, sampeyan wis nggawe kesalahan gedhe.

Anakku kudu ngipi elek pemasar. Sejatine kabeh 'rasa' asale saka tingkah laku sosiale, lan ora ana sing ana ing pariwara utama. Pancen ana sing kudu dipikirake! Kayane anakku ora bosen. Nyatane, dakkira kosok baline. Dheweke pancen nyoba nggawe produktif saben menit saben dina. Dheweke urip kanthi maksimal lan ora pengin mbuwang-mbuwang sak menit.

Lan… beda karo bapak-bapak putra remaja, dheweke ora nggawe aku edan. Sampeyan bakal nemokake yen ngguyu lan rame-rame saben wengi. Aku ora bakal menehi label kanthi rata-rata - dheweke kalebu wong enom sing apik banget lan aku yakin bakal entuk akeh babagan urip.

PS: Aku isih kudu bengok-bengok supaya dheweke nggawa segawon mau metu, nanging aku bakal menehi hasil nalika apa wae dibandhingake karo sing bapakku kudu nangani!
PPS: Aku duwe anak wadon umur 12 taun sing padha apik banget, nanging aku ora bisa nggunakake internet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.