Ampush: Platform Pemasaran Sosial Iklan Facebook

pandhu arah amp

Ampush mbantu merek lan ngarahake pengiklan tanggapan kanthi Facebook Ads, ngasilake laba investasi menyang merek skala gedhe lan mitra agensi kanthi Platform Pemasaran Sosial AMP 2.0. Ampush nduwe milyaran kesan iklan sosial saben wulan ing platform iklan pribumi seluler lan desktop.

Platform Iklan Ngatur AMP 2.0:

  • Launchpad - Alat nggawe iklan adhedhasar konten lan dinamis sing dirancang kanggo cepet, nganyari, lan ngatur ewonan unit iklan lan klompok liwat dashboard sing dirancang kanggo pangguna daya.
  • sinyal - Nggabungake data CRM pihak katelu lan pihak supaya gampang ngenali, segmen, lan nemtokake pamirsa kanggo pesen sing disesuaikan sing disesuaikan karo saben klompok, nalika ditrapake kanthi kemampuan penargetan asli.
  • Navigator - koordinasi penawaran adhedhasar aturan, tes multivariat skala gedhe, lan wawasan pangukuran ing kabeh iklan kanggo nggedhekake kinerja tumrap target sing ditemtokake pangguna.
  • Inggris - pelaporan sing bisa disesuaikan lan Analytics dashboard kanthi visibilitas wektu nyata dadi kinerja iklan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.