Amplitude: Analytics Seluler kanggo Pembuat Keputusan

analytics seluler

Amplitudo minangka aplikasi seluler sing sederhana Analytics platform kanggo pangembang kanggo nggabungake. Platform kasebut kalebu analisis wektu nyata, dashboard interaktif, retensi miturut kohort, corong retroaktif instan, riwayat pangguna individu lan ekspor data.

analytics amplitudo-seluler

Rencana profesional, bisnis lan perusahaan uga kalebu analisis pendapatan, pamisahan pangguna, pitakon sing bisa disesuaikan, atribusi pariwara Analytics, akses basis data langsung lan integrasi khusus gumantung saka paket sing sampeyan dhaptar.

Nggabungake karo Amplitude mung mbutuhake baris kode ing app sampeyan. Sawise terintegrasi, sampeyan bakal nglacak pangguna aktif, sesi, retensi, jinis piranti, platform, negara, basa, versi app, lokasi, lan liya-liyane, lan liya-liyane. Tambah baris kode kanggo nglacak acara tambahan sajrone sesi.

Pelaporan Penylametan Amplitude:
lapuran retensi amplop

Kit pangembang perangkat lunak Amplitude (SDK) kasedhiya ing Github kanggo iOS, Android lan JavaScript.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.