Kompas: Temokake Prilaku sing Ndhukung Retensi Pelanggan

penylametan kompas

Miturut sinau saka Econsultancy lan Oracle Marketing Cloud, 40% perusahaan luwih fokus marang akuisisi tinimbang retensi. Prakiraan sing isih ana yaiku regane limang kaping luwih kanggo narik kawigaten pelanggan anyar tinimbang tetep ngramut sing saiki.

Luwih penting, miturut pendapatku, dudu biaya entuk utawa njaga pelanggan, yaiku bathi lan bathi kanggo nambah umure pelanggan sing nemen mbantu kinerja perusahaan. Lan iki isih ora nggatekake pengaruh saka enggo bareng pelanggan sing seneng saiki lan narik pelanggan anyar. Sacara sederhana, retensi kuat kaya kapentingan gabungan ing akun pensiun sampeyan.

Kompas dening Amplitude ngidini pangembang platform mirsani prilaku pangguna banjur nuduhake pengaruh tumindak kasebut ing retensi sampeyan sakabèhé. Yen sampeyan ngerti, sampeyan banjur bisa gawe insinyur maneh lan ngoptimalake platform kanggo nyengkuyung retensi.

Kompas pindai data pangguna lan ngenali tumindak sing paling bisa ngramal retensi. Ngerti prilaku kasebut minangka kunci kanggo ningkatake produk lan ndorong pertumbuhan berkelanjutan.

Perusahaan kasebut duwe studi kasus saka QuizUp, salah sawijining aplikasi seluler trivia sosial paling gedhe ing pasar. Kanthi nganalisa tumindak pelanggan, dheweke bisa nambah retensi pangguna aplikasi.

Mangkene pratinjau Compass.

retensi amplop-kompas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.