Video Pemasaran & Penjualan

Amplifinity: Solusi kanggo Advokasi Merek

Amplifinity mbisakake B2B, B2C lan Agensi kanggo nyebarke strategi advokasi merek. Keuntungan program pembelaan merek nyebabake akuisisi pelanggan sing luwih apik, nggawe para pendukung merek sing setia lan bisa diakses, lan pungkasane - kanggo nyurung sales.

Platform perusahaan kasebut dadi fokus ing ngisor iki:

  • Touchpoints Pelanggan - AMP integral karo kabeh titik sentuhan klien langsung menyang sistem perusahaan - liwat siji mlebu liwat akun konsumen, widget dinamis, utawa tautan sederhana.
  • Program Advokasi - AMP luwih gampang njaluk pelanggan supaya nyebarake babagan sampeyan. Nggunakake kaca Akunku kanggo nglacak kegiatan, kemajuan, lan status hadiah, para penyokong merek tetep terlibat lan ngerti manawa migunani tumrap sukses perusahaan sampeyan.
  • Kamar Kontrol - Kamar Kontrol AMP ngidini merek nggawe, nglacak lan ngatur Program Advokasi. Kapabilitas konfigurasi lan kustomisasi nyedhiyakake klien supaya bisa nggunakake, ngowahi lan ngontrol program. Dheweke bisa ngonfigurasi lan ngontrol tata letak kaca, alur kerja, lan strukture reward.
  • Integrasi Perusahaan - Dirancang kanggo integrasi sistem perusahaan, kegiatan sing digawe liwat platform, wiwit rujukan nganti penjualan sing ditutup, bisa dilebokake langsung menyang sistem CRM sampeyan.

panyengkuyung merek

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web