Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Ambisi - Platform Gamifikasi Penjualan Perusahaan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa akeh - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros.

Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales kanthi aktif, utawa nggawe risiko nggawe tim sing kurang performa kanthi produktivitas rendah lan tingkat turnover sing dhuwur.

Platform Manajemen Penjualan Ambisi

ambisi minangka platform manajemen penjualan sing nyelarasake saben departemen penjualan, sumber data, lan metrik kinerja dadi siji sistem sing gampang. Ambisi nyedhiyakake kejelasan lan nuduhake analitik kinerja nyata-nyata kanggo kabeh organisasi penjualan.

Nggunakake antarmuka drag-and-drop sing gampang, malah pimpinan sales non-teknis bisa nggawe kartu skor, kontes, laporan, lan liya-liyane. Mangkene sawetara cara liyane supaya para pamimpin dodolan nggunakake Ambisi ing tumpukan teknologi.

Pilih Peloton lan ganti dadi piranti lunak kanggo tim sales lan sampeyan duwe ambisi motivasi ambisi –– dikombinasikake karo papan pamimpin sing dimainake. Kanthi Peloton, para penunggang bisa ndeleng papane nalika nambah output. Liwat piranti lunak gamisi Ambisi, pimpinan penjualan bisa nggawe pengalaman sing padha karo kontes fantasi, TV penjualan, papan peringkat, lan SPIFF kanggo mbantu pangowahan sing migunani ing organisasi. 

Gamifikasi Sales

Gamifikasi wis ana puluhan taun, ing siji utawa liyane. Tim penjualan duwe nilai kanggo nyipta insentif lan nyengkuyung kompetisi kanggo nggawe level keterlibatan lan motivasi sing luwih dhuwur ing antarane para perwakilan. Sawise kabeh, sapa sing ora seneng karo kompetisi?

Gamifikasi Penjualan Ambisi

Ditambah kanthi owah-owahan kanthi cepet menyang karya jarak jauh, gamifikasi wis malih saka "sing apik" dadi "sing kudu-kudu". Akuntabilitas ing antarane tim dadi luwih penting amarga tim sales ora ana maneh ing lantai sales. Gamifikasi uga bisa menehi wawasan marang para pamimpin dodolan babagan kinerja para repetri nalika kerja ing omah lan ngidini supaya bisa nambah kompetisi sing sehat.

Software Sales Coaching

Pelatih penjualan minangka pengaruh lever sing paling ora kena pengaruh kudu maksimal kinerja para sales sales, lan banjur duwe pengaruh positif marang tim sales kanthi sakabehe. Ora preduli industri, omzet minangka masalah ing sales, lan kesempatan pengembangan profesional bisa nyebabake motivasi karyawan tetep. 

Piranti Lunak Coaching Sales ambisi

Karo tim ora ono ing jubin, pimpinan penjualan ora duwe kemampuan mampir ing meja rep lan takon kepiye kahanane, delengen ing endi butuh pitulung utawa mangsuli pitakon sing terus-terusan. Nanging, kanthi Ambisi, pembinaan sales dadi luwih gampang kanggo manajer penjualan nalika terus nyetel swasana sing adoh. Kanggo perusahaan gedhe lan cilik, pimpinan sales bisa nyiyapake rapat sing bola-bali, ngrekam obrolan, lan nyimpen rencana aksi kabeh ing sak papan. Program fleksibilitas lan kuat ngidini para pamimpin ngrancang program dhewe lan ngotomatisasi rapat-rapat sing bola-bali, mula nalika urip saya rame, rapat-rapat wis rampung. 

Wawasan Sales lan Manajemen Kinerja

Tim sales minangka mesin sing nggawe saben bisnis. Proses manajemen kinerja penjualan perusahaan kudu fokus karo njaga mesin iki kanthi apik, pelatihan kanggo keterampilan sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan organisasi lan ngawasi kemajuan nalika maju. 

Dashboard Sales Ambisi

Kanthi CRM ngetrapake skor produktivitas lan kompetisi, pimpinan sales bisa yakin manawa repetisi kasebut log kabeh kegiyatan, target, lan cathetan kanggo pelanggan saiki lan calon. Pemimpin penjualan uga duwe visibilitas menyang telpon utawa email sing wis dirampungake reps, lan rapat sing dijadwalake utawa rampung, lan ndeleng wakil ing kuadran produktivitas kanggo ndeleng sapa sing ngonversi kegiyatan dadi tujuan lan asil.

Kanggo manajer penjualan sing pengin entuk wawasan kinerja saben dina saka sales sales, platform Ambition nyedhiyakake saben scorecard sing kalebu target saben dina kanggo rep sales. Pemimpin penjualan bisa ndeleng manawa wakil tetep dina tanpa 100% kegiatan rampung lan ngidini jadwal sesi pembinaan cepet kanggo mbantu para repetri bisa bali ing jalur sing bener. Nalika ora ana tengen cara kanggo ngawasi kepiye kinerja para wakil penjualan, nggunakake sistem manajemen kinerja penjualan, kaya Ambisi, bisa njamin akses menyang data sing bisa dipercaya lan ngidini wawasan wakil penjualan lan pamimpin penjualan bisa mbenerake dalane. 

Swara 3,000 sales manager pengaruh Ambisi kanggo ngeterake luwih akeh telpon, pesen luwih akeh rapat, lan ngrayakake transaksi sing luwih ditutup kanggo tim penjualan sing adoh utawa ing kantor. Amarga akeh pimpinan penjualan sing pengin ngencengi jumlah platform sing digunakake, Ambisi nindakake kabeh. Saka pembinaan sales nganti papan peringkat utama, Ambisi mbantu para pamimpin nggawe keputusan sing luwih cerdas lan strategis saengga tim bisa menehi pagelaran sing dikelola kanthi luwih apik sing dibutuhake kanggo ngasilake asil. 

Ambisi integrasi karo Salesforce, Slack, Dialsource, Cisco, ringDNA, Velocity, Gong, SalesLoft, Chorus, lan Outreach… Microsoft Team bakal enggal teka. Kanggo sinau luwih lengkap babagan Ambisi lan cara ngatur wakil penjualan:

Jadwal Demo Ambisi Dina iki

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.