Layanan Web Amazon: AWS Sepira Gedhe?

Statistik Layanan Web Amazon

Nggarap perusahaan teknologi, aku gumun karo pirang-pirang hosting platform ing Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, lan Pinterest saiki mbukak ing layanan Amazon. Malah GoDaddy mindhah mayoritas prasarana ing kana.

Kunci popularitas yaiku kombinasi kasedhiyan dhuwur lan biaya murah. Amazon S3, umpamane, dirancang kanggo ngirim 99.999999999% kasedhiya, nyedhiyakake triliunan obyek ing saindenging jagad. Amazon misuwur amarga rega agresif lan AWS ora beda. Kasedhiyan sing murah lan biaya murah sing apik kanggo para startup sing pengin skala kanthi cepet lan efisien.

Pendapatan $ 18 milyar kanggo 2017 lan meh 50% tuwuh ing kuartal kaping loro 2018 nuduhake manawa solusi Amazon Cloud terus narik kawigaten pelanggan anyar kiwa lan nengen.

Nick Galov, HostingTribunal

Kelemahane, miturut pendapat saya, yaiku pengalaman lan dhukungan pangguna. Mlebu menyang panel Layanan Web Amazon lan sampeyan wis ketemu karo puluhan opsi kanthi rincian banget babagan platform sing sejatine digunakake lan cara kerja bareng. Priksa dhaptar produk ing ngisor infographic… kabeh saka hosting menyang AI duwe platform dhewe ing AWS.

Mesthi, sampeyan bisa nggali lan sinau dhewe. Nanging, aku wis ngerteni manawa proses-proses sederhana kaya nyiyapake situs web mbutuhake usaha ing kana. Mesthi wae, aku dudu pangembang web full-time. Akeh perusahaan sing aku kerja bareng menehi tampilan sing aneh nalika aku crita babagan masalah sing dakalami.

Infographic iki saka HostingTribunal,  AWS Web Hosting, duwe tugas apik kanggo nyathet riwayat AWS, statistik pertumbuhan saiki, aliansi lan kemitraan, gangguan utama, kenapa sampeyan kudu dadi tuan rumah karo AWS, solusi hosting web utama ing AWS, lan crita sukses: 

Statistik Layanan Web Amazon

Dhaptar Layanan Web Amazon

Solusi Server AWS:

  • Amazon EC2 - Server Virtual ing Awan
  • Amazon EC2 Auto Scaling - Kapasitas Komputasi Skala kanggo Nggawe Panjaluk
  • Layanan Kontainer Elastis Amazon - Mbukak lan Ngatur Wadah Docker
  • Layanan Kontainer Elastis Amazon kanggo Kubernetes - Main Kubernetes sing dikelola ing AWS
  • Registri Kontainer Elastis Amazon - Simpen lan Gawe Gambar Docker
  • Amazon Lightsail - Bukak lan Atur Server Pribadi Virtual
  • AWS Batch - Jalanake Lowongan Kumpulan ing Skala Apa wae
  • AWS Elastic Beanstalk - Mbukak lan Ngatur Aplikasi Web
  • AWS Fargate - Mbukak Kontainer tanpa Ngatur Server utawa Klaster
  • AWS Lambda - Jalanake Kode Nanggepi Acara
  • AWS Serverless Application Repository - Temokake, Nyebarke, lan Publikasikan Aplikasi Serverless
  • VMware Cloud ing AWS - Mbangun Cloud Hybrid tanpa Hardware Khusus
  • Pos AWS - Jalanake layanan AWS ing lokasi

Solusi Panyimpenan AWS

  • Amazon S3 - Panyimpenan Skala ing Awan
  • Amazon EBS - Blokir Storage kanggo EC2
  • Sistem File Elastis Amazon - Panyimpenan File sing Dikelola kanggo EC2
  • Amazon Glacier - Panyimpenan Arsip murah ing Cloud
  • AWS Storage Gateway - Integrasi Storage Hybrid
  • AWS Snowball - Transportasi Data skala Petabyte
  • AWS Snowball Edge - Pengangkutan Data skala Petabyte kanthi Compute On-board
  • AWS Snowmobile - Transportasi Data skala Exabyte
  • Amazon FSx for Lustre - Sistem file komputasi sing akeh ngatur kanthi lengkap
  • Amazon FSx kanggo Windows File Server - Sistem file asli Windows sing ngatur kanthi lengkap

Solusi Database AWS

  • Amazon Aurora - Database Relasional Ngatur Kinerja Tinggi
  • Amazon RDS - Layanan Database Relasional sing Ngatur kanggo MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server, lan MariaDB
  • Amazon DynamoDB - Database NoSQL sing Diatur
  • Amazon ElastiCache - Sistem Caching Ing memori
  • Amazon Redshift - Warehousing Data sing Cepet, Sederhana, lan Efek Biaya
  • Amazon Neptune - Layanan Database Grafik sing Diatur Kanthi Lengkap
  • Layanan Migrasi Database AWS - Migrasi Database kanthi Downtime Minimal
  • Amazon Quantum Ledger Database (QLDB) - Database buku besar sing dikelola kanthi lengkap
  • Amazon Timestream - Database seri wektu sing dikelola kanthi lengkap
  • Amazon RDS ing VMware - Otomatis manajemen basis data ing lokasi

Solusi Migrasi lan Transfer AWS

  • Layanan Penemuan Aplikasi AWS - Temokake Aplikasi On-premis kanggo Streamline Migrasi
  • Layanan Migrasi Database AWS - Migrasi Database kanthi Downtime Minimal
  • AWS Migration Hub - Lacak Migrasi saka Single Place
  • Layanan Migrasi Server AWS - Migrasi Server On-Premis menyang AWS
  • AWS Snowball - Transportasi Data skala Petabyte
  • AWS Snowball Edge - Pengangkutan Data skala Petabyte kanthi Compute On-board
  • AWS Snowmobile - Transportasi Data skala Exabyte
  • AWS DataSync - Transfer data online sing gampang, cepet
  • AWS Transfer kanggo SFTP - Layanan SFTP sing dikelola kanthi lengkap

Jaringan AWS lan Solusi Pangiriman Konten

  • Amazon VPC - Sumber Daya Awan Terisolasi
  • Amazon VPC PrivateLink - Layanan Akses kanthi Aman sing Diselenggarakake ing AWS
  • Amazon CloudFront - Jaringan Pangiriman Konten Global
  • Amazon Route 53 - Sistem Jeneng Domain sing Bisa Diukur
  • Amazon API Gateway - Mbangun, Nyebarke, lan Ngatur API
  • AWS Direct Connect - Sambungan Jaringan Khusus menyang AWS
  • Balancing Beban Elastis - Balancing Beban Skala Dhuwur
  • AWS Cloud Map - Registri sumber daya aplikasi kanggo mikroservisi
  • AWS App Mesh - Ngawasi lan kontrol layanan mikro
  • AWS Transit Gateway - VPC kanthi gampang skala lan sambungan akun
  • AWS Global Accelerator - Nambah kasedhiyan lan kinerja aplikasi

Alat Pangembang AWS

  • AWS CodeStar - Ngembangake lan Nyebarke Aplikasi AWS
  • AWS CodeCommit - Kode Toko ing Repositori Git Pribadi
  • AWS CodeBuild - Kode Mbangun lan Tes
  • AWS CodeDeploy - Otomatis Penyebaran Kode
  • AWS CodePipeline - Rilis Piranti Lunak nggunakake Pangiriman Terus
  • AWS Cloud9 - Tulis, Run, lan Kode Debug ing Cloud IDE
  • AWS X-Ray - Nganalisa lan Debug Aplikasi Sampeyan
  • AWS Command Line Interface - Alat sing Disatukan kanggo Ngatur Layanan AWS

Solusi Manajemen lan Tata Kelola AWS

  • Amazon CloudWatch - ngawasi Sumber Daya lan Aplikasi
  • AWS Auto Scaling - Skala Multiple Resources kanggo Nggawe Panjaluk
  • AWS CloudFormation - Nggawe lan Ngatur Sumber Daya nganggo Cithakan
  • AWS CloudTrail - Lacak Aktivitas Pangguna lan Panggunaan API
  • AWS Config - Lacak Inventori Sumber Daya lan Pangowahan
  • AWS OpsWorks - Otomatisake Operasi nganggo Koki lan Boneka
  • Katalog Layanan AWS - Nggawe lan Gunakake Produk Standar
  • AWS Systems Manager - Entuk Wawasan Operasional lan Tumindak
  • Penasihat dipercaya AWS - Ngoptimalake Kinerja lan Keamanan
  • Dashboard Kesehatan Pribadi AWS - Tampilan Pribadi babagan Layanan AWS Kesehatan
  • Menara AWS Control - Nggawe lan ngatur lingkungan akun sing aman, manut, lan akeh akun
  • Manajer Lisensi AWS - Lacak, atur, lan kontrol lisensi
  • Alat AWS sing Wis Arsitektur - Waca lan tingkatake beban kerja sampeyan

Layanan Media AWS

  • Amazon Elastic Transcoder - Transkoding Media Skala sing gampang digunakake
  • Aliran Video Amazon Kinesis - Ngolah lan Nganalisis Aliran Video
  • AWS Elemental MediaConvert - Ngonversi Konten Video adhedhasar File
  • AWS Elemental MediaLive - Ngonversi Konten Video Langsung
  • AWS Elemental MediaPackage - Video Origination and Packaging
  • AWS Elemental MediaStore - Panyimpenan Media lan Asal HTTP Sederhana
  • AWS Elemental MediaTailor - Personalisasi lan Monetisasi Video
  • AWS Elemental MediaConnect - Transportasi video langsung sing dipercaya lan aman

Solusi Keamanan, Identitas, lan Kepatuhan AWS

  • Manajemen Identitas & Akses AWS - Ngatur Akses Akses lan Kunci Enkripsi
  • Amazon Cloud Directory - Nggawe Direktori Cloud-Flexible sing Fleksibel
  • Amazon Cognito - Manajemen Identitas kanggo Aplikasi Sampeyan
  • AWS Single Sign-On - Layanan Single Single Sign-On (SSO)
  • Amazon GuardDuty - Layanan Deteksi Ancaman Managed
  • Amazon Inspektur - Analisis Keamanan Aplikasi
  • Amazon Macie -Goleki, Klasifikasi, lan Lindhungi Data
  • Manajer Sertifikat AWS - Pranata, Ngatur, lan Nyebarke Sertifikat SSL / TLS
  • AWS CloudHSM - Panyimpenan Kunci adhedhasar Hardware kanggo Kepatuhan Regulasi
  • Layanan Direktori AWS - Host lan Ngatur Direktori Aktif
  • AWS Firewall Manager - Manajemen Aturan Firewall Pusat
  • Layanan Manajemen Kunci AWS - Penciptaan lan Kontrol Kunci Enkripsi sing Diatur
  • Organisasi AWS - Manajemen adhedhasar Kebijakan kanggo Multiple Akun AWS
  • Manajer Rahasia AWS - Puter, Ngatur, lan Golek Rahasia
  • AWS Shield - Perlindhungan DDoS
  • AWS WAF - Nyaring Lalu Lintas Web Mbebayani
  • AWS Artifact - Akses on-demand menyang laporan kepatuhan AWS
  • AWS Security Hub - Pusat keamanan lan kepatuhan

Solusi AWS Analytics

  • Amazon Athena - Data Query ing S3 nggunakake SQL
  • Amazon CloudSearch - Layanan Telusuran sing dikelola
  • Layanan Elasticsearch Amazon - Klompok Elasticsearch Run lan Skala
  • Amazon EMR - Framework Hadoop Hosted
  • Amazon Kinesis - Bisa nganggo Data Streaming wektu nyata
  • Amazon Redshift - Warehousing Data sing Cepet, Sederhana, lan Efek Biaya
  • Amazon Quicksight - Layanan Analytics Bisnis Cepet
  • Pipa Data AWS - Layanan Orkestra kanggo alur kerja Berkala, adhedhasar Data
  • Lem AWS - Siapke lan Muat Data
  • Amazon Managed Streaming kanggo Kafka - Layanan Apache Kafka sing dikelola kanthi lengkap
  • AWS Lake Formation - Mbangun tlaga data sing aman sajrone dina

Solusi Learning Mesin AWS

  • Amazon SageMaker - Nggawe, Nglatih, lan Nyebarke Model Pembelajaran Mesin kanthi Skala
  • Amazon Comprehend - Temokake Wawasan lan Hubungan ing Teks
  • Amazon Lex - Mbangun Chatbots Swara lan Teks
  • Amazon Polly - Ngowahi Teks dadi Pidhato Seumur Hidup
  • Pengakuan Amazon - Analisis Gambar lan Video
  • Terjemahan Amazon - Terjemahan Basa Alami lan Fasih
  • Amazon Transcribe - Pangenalan Pidato Otomatis
  • AWS DeepLens - Kamera Video Aktif ing Deep Learning
  • AWS Deep Learning AMI - Cepet Miwiti Sinau jero ing EC2
  • Apache MXNet ing AWS - Sinau jero, Kinerja Dhuwur
  • TensorFlow on AWS - Perpustakaan Intelijen Mesin open-source
  • Amazon Pribadhi - Mbangun rekomendasi wektu nyata menyang aplikasi sampeyan
  • Prakiraan Amazon - Tambah akurasi ramalan nggunakake pembelajaran mesin
  • Inferentia Amazon - Chip inferensi pembelajaran mesin
  • Amazon Textract - Ekstrak teks lan data saka dokumen
  • Inferensi Elastis Amazon - Akselerasi inferensi sinau sing jero
  • Amazon SageMaker Ground Truth - Mbangun data pelatihan ML sing akurat
  • AWS DeepRacer - Mobil balap skala otonom 1/18, didhukung dening ML

Solusi AWS Mobile

  • AWS Amplify -Bangun lan masang aplikasi seluler lan web
  • Amazon API Gateway - Mbangun, Nyebarke, lan Ngatur API
  • Amazon Pinpoint - Notifikasi Push kanggo Aplikasi Seluler
  • AWS AppSync - Aplikasi Data Seluler Real-time lan Offline
  • AWS Device Farm - Tes Android, FireOS, lan Aplikasi iOS ing Piranti Nyata ing Awan
  • AWS Mobile SDK - Kit Pangembangan Piranti Lunak Seluler

AWS Reality Augmented lan Solusi Kasunyatan Virtual

  • Amazon Sumerian - Mbangun lan Jalanake Aplikasi VR lan AR

Solusi Integrasi Aplikasi AWS

  • Fungsi Langkah AWS - Koordinasi Aplikasi sing Disebarake
  • Layanan Antrian Sederhana Amazon (SQS) - Antrian Pesen sing Diatur
  • Layanan Notifikasi Sederhana Amazon (SNS) - Pub / Sub, Push Ponsel lan SMS
  • Amazon MQ - Broker Pesen sing Dikelola kanggo ActiveMQ

Solusi Keterlibatan Pelanggan AWS

  • Amazon Connect - Pusat Kontak adhedhasar Cloud
  • Amazon Pinpoint - Notifikasi Push kanggo Aplikasi Seluler
  • Layanan Email Sederhana Amazon (SES) - Ngirim lan Nampa Email

Aplikasi Bisnis AWS

  • Alexa kanggo Bisnis - Kuatake Organisasi karo Alexa
  • Amazon Chime - Rapat gratis, Panggilan Video, lan Obrolan tanpa Frustasi
  • Amazon WorkDocs - Layanan Storage lan Sharing Perusahaan
  • Amazon WorkMail - Email lan Tanggalan Bisnis sing Aman lan Ngatur

AWS Desktop lan Solusi Streaming Aplikasi

  • Amazon WorkSpaces - Layanan Komputasi Desktop
  • Amazon AppStream 2.0 - Aplikasi Desktop Stream kanthi Aman menyang Browser

Solusi Internet AWS babagan Hal (IoT)

  • AWS IoT Core - Sambungake Piranti menyang Cloud
  • Amazon FreeRTOS - Sistem Operasi IoT kanggo Mikrokontroler
  • AWS Greengrass - Compute Local, Messaging, and Sync for Devices
  • AWS IoT 1-Klik - Penciptaan Siji Pencet saka AWS Lambda Trigger
  • AWS IoT Analytics - Analytics kanggo piranti IoT
  • AWS IoT Button - Cloud Programmable Dash Button
  • AWS IoT Defender - Manajemen Keamanan kanggo piranti IoT
  • Manajemen Piranti AWS IoT - Onboard, Ngatur, lan Ngatur Piranti IoT saka mbatalake
  • Acara AWS IoT - Deteksi lan respons acara IoT
  • AWS IoT SiteWise - kolektor data IoT lan interpreter
  • Katalog Piranti Partner AWS - Katalog perangkat keras IoT sing kompatibel karo AWS
  • Grafik AWS IoT Things - Sambungake piranti lan layanan web kanthi gampang

Solusi Pangembangan Game AWS

  • Amazon GameLift - Hosting Game Game Khusus, Cepet, Efektif Biaya
  • Amazon Lumberyard - Mesin Game 3D Cross-platform Gratis kanthi Sumber Lengkap, Integrasi karo AWS lan Twitch

Solusi Manajemen Biaya AWS

  • AWS Cost Explorer - Analisis Biaya lan Panggunaan AWS Sampeyan
  • Anggaran AWS - Setelan Biaya Khusus lan Anggaran Dianggo
  • Pelaporan Instan sing Disedhiyakake - Nyilem luwih jero menyang Instansi Reservasi (RI)
  • Laporan Biaya lan Panggunaan AWS - Ngakses Informasi Lengkap lan Informasi Dianggo

Solusi Blockchain AWS

  • Amazon Managed Blockchain - Nggawe lan ngatur jaringan blok sing bisa diukur

Solusi Robot AWS

  • AWS RoboMaker - Ngembangake, nyoba, lan masang aplikasi robotika

Solusi satelit AWS

  • AWS Ground Station - Stasiun lemah sing dikelola kanthi lengkap minangka layanan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.