Amazon Versus World!

e-commerce amazon

Amazon saiki dadi salah sawijining sumber ritel paling kuat ing saindenging jagad. Kanthi mayuta-yuta pelanggan lan penggemar sing angel, ora mung nantang para pengecer liyane lan offline, nanging kabeh saluran pemasaran online.

Produk paling anyar Amazon, Kindle Fire, njupuk sawetara kritik keras minggu kepungkur. Ora preduli, adol tetep katon nggegirisi, kanthi luwih saka 1 yuta Unit Kindle (kalebu Kindle Fire) sing didol saben minggu suwene minggu kaping telu.

Minangka sumber lalu lintas sing mumpuni, Amazon ora mung migunani kanggo para pelanggan nanging uga kanggo ewonan pedagang lan penerbit sing ndaftar produke ing pasar lan liwat program pemasaran PPC Amazon, Amazon Product Ads.

Priksa infographic (A Strategi CPC Kaping pisanan!) Kanggo ndeleng kepiye perang Amazon dadi saingan kanggo pamasar pasar ritel lan layanan sing luwih gedhe.

amazon vs apple infographic

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake iki. Ana akeh sumber daya sing apik ing kene. Aku yakin bakal enggal ngunjungi papan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.